2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aa çok hoşmuş cnm bunlar yaa. sipariş alıyosunuzdur heralde fiyatları nedir ki bunların?
Canım istediğin modele göre değişiyor aslında ama fiyatlar 2 TL ile 4 TL arası deişiyor.
İstediğin aklında olan herhangi bir şeyi de tasarlayabilris bi yerde gördüğün bi örnek de olabilr model de sınır yok yani

çok güzellermiş, piyasadaki hep aynı hep aynı klasik nikah şekerleri, kına hediyeleri yerine çok iyi bir alternatif bence...

selam kızlar,
5 mayıs büyük gün benim içinnnnn :)
ev, eşya, yerleştirme vs... bitti de, gelgelelim ben hala gelinlik alamadım
çok kararsızım çoook...
geçen Fatih gelinlikçiler çarşısında dantelli prenses etekli bi model giydim beğendim kapora verdim... ama sonradan asıl istediğim modelin bu olmadığını anladım geri gittim başka taşlı model vardı bu olsun dedim.. ama yok yine içime sinmediii offf ne yapıcam ben. modaevi nisan gibi beni provaya çağıracak... aslında gelinlikçi bayanlar çok sıcakkanlı ne istersen onu dikeriz sıkma canını diyo ama ben ne istediğimi bilmiyorum çok zayıfım ( 45 kilo ) bu yüzden prenses etekli modeller çok yakıştı ama üst kısmı nası olacak bilmiyırummm

sıkma canını tatlım bu kadar yaa hele bi provaya git o zaman daha ince ayrıltılı konuşursun kızla sende bu arada internetten model bak da aklında model olsun provadada konuşursun iyice

kızlar bende 2012 gelin adayıyım kısmetse eylülde düğünüm biz mobilyaları şimdiden alacağız..Ben eskişehirde oturuyorum bi kaç yerde mobilya beğendim salon takımı, yemek odası ve oturma odası yaklaşık 12 bin civarında tutuyo..İnegöle gitsemmi acaba bi bilsi olan varmı oranın piyasası hakkında

merhabaa hoşgeldinn :))
hiç canını sıkma gelinlik için ben de snein durumundayım beğenemiyorum hiç birşey devamllı karar deiştiriorum saolsun karışanım da çok karar vermek zorlaşıyor diktiriorum ben bakalım sonunda nası bişi çıkıcak.
sen de eğer güveniyorsan gelinlikçine o san ayakışanı bulur yapar mutlaka çok da kafana takma derim

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizlarrr ben geldimmm ...ama yorgunluktannnn oluyorumm... bugun kapali carsiya gittikk biz oglan icin ve kayinvalidemlerrde benim icin alisveris yaptik.. herseyimm hepsi istedigimmm gibi olduuu hepsii cok guzellerr... bindallimida aldimm haftayaa bohcalar gelioo o zaman resimleri koyarimm ayyy ole istee ama hersey cok uygunn gidecek olan kizlar varsaa size gidilecek yerlerii soyluyebilirim bilginiz olsunn

iyi akşamlar herkese kıslarrrr :)

canım iyiakşamlar :)))

hayırlı olsun canım güle güle kulllannnnnnnnn :)))) mutlu mesutttttt

selammm ebru hayırlı olsun. herşeyin istediğin gibi olması daha da bi güzel tabii

ayy canm hayırlı olsun güle güle kullan inşallah

günaydın kızlarrrr...dün sinirlerim bozuldu gelinlik provasında...satarken yaparız denen hiçbir şey yapılmıyor. Gelinlik bölümüne uzun uzun yazdım(( cimrilik yapmayıp gidip pronoviastan almak varmış. Daha ordan memnun kalmayanı duymadım ama bizim Türk firmaları işte, müşteri memnuniyeti hiç önemli değil(((

cnmmm hayirdir yaa ne gibi sorunlar oldukii sinirlendinn anlatsanaaa ayy ins bende ole bi durum olmazz yoksa orayi onlarin basina yikarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar bu kına malzemelerini erkek tarafı almıyor mu? Bende alcaktım ama nişanlım dediki bunları annem alcak dedi, iyi o zaman şunlardan alsın diye beğendikleirmi gösterdim bendE:)

Kızlar bu kına malzemelerini erkek tarafı almıyor mu? Bende alcaktım ama nişanlım dediki bunları annem alcak dedi, iyi o zaman şunlardan alsın diye beğendikleirmi gösterdim bendE:)

benimkilerinide erkek tarafi aldi canim ben beyendimmm onlarda odedii : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…