- Konu Sahibi rashabahar
- #8.181
ama kizlarrr bende hem temizlik yapip hemde sizlerle sohbet ediyorumm :)))))))))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ya size bisey sorcam konumuzun disinda ama neysee ben simdi dogum kontrol hapi kullanmak istiyorm dun doktorada gittimm.. kilo aldirmaz dedi ama int arastirdigimda siskiinlik kilo gogus buyumesi yapiyormusss benim simdi gelinliik provalarim var olculerim aldindii mayis ayinda tekrar gidicem acaba simdi baslasam mayis ayina kadar hormonlarim duzene girmis olurmu :) yada dugune 3 gun kala kullansam etkisini hemen gosterirmii ay ben napcam yaaaaaaaa
evet işte biz de öyle düşündük, şimdi nasılsa bir şekilde geçinilir, ileride çocuk vs olunca daha zor olur ev almak diye düşündük...
allah hepimize ağız tadı, iç huzuruyla oturmak nasip etsin...
ilacın tam etki etmesi için kesinlikle en az 1 ay boyunca kullanılması gerekiyor diye biliyorum, ancak 1 kutudan sonra koruma sağlamaya başlıyor sanırım. düğünden 1-1,5 ay önce başla bence...
kizlar ya size bisey sorcam konumuzun disinda ama neysee ben simdi dogum kontrol hapi kullanmak istiyorm dun doktorada gittimm.. kilo aldirmaz dedi ama int arastirdigimda siskiinlik kilo gogus buyumesi yapiyormusss benim simdi gelinliik provalarim var olculerim aldindii mayis ayinda tekrar gidicem acaba simdi baslasam mayis ayina kadar hormonlarim duzene girmis olurmu :) yada dugune 3 gun kala kullansam etkisini hemen gosterirmii ay ben napcam yaaaaaaaa
ya baslarim baslamasinadaa gogus buyumesi kilo alimi olursaaa gelinlikte sorun yasarsammmmmmm ?
canım ben 6 ay boyunca kullandım o ilaçlardan tedavi amaçlı, öyle çok abartıldığı kadar bir etki göstermedi bende ama tabi vücut su topladığı için biraz kilo alıyor gibi oluyorsun ama o da hemen olmuyor, 2. hatta 3. kutudan sonra... ilk 1 ay falan vücut daha yeni alıştırıyor kendini ilaca.
bence hiç dert etme, zamanı gelince kullan sen ilacını.
Ayy bı de o var dımı :) hiç bir fikrim yok :)
hmmmm anladimmm cnmm o zaman simdimi baslasamm yoksaa mayisdami baslasammmm
yaaa hic sorma yaaaa poff kadin olmak ne kadar zormus yaaa hic bi derdin bitmiyokiii su erkekler ne rahat varyaa:) keyifde onlaraaa
ohooo sen iyice mahartlenmişsin, hem iş yap hem neti takip et
bu arada mail attım sana, çok teşekkürler hassasiyetin için![]()
ama kizlarrr bende hem temizlik yapip hemde sizlerle sohbet ediyorumm :)))))))))))))))))))
Aynen Canim bütün sorumluluk bizde kadın olmak çok zor :)
düğün haziranda demiştin dimi?
eğer adet dönemin ayın ilk 15 günü içindeyse mayıs adetinde, eğer son 15 günü içindyse nisan sonundaki adetinle birlikte kullanmaya başla derim ben.
valla biz prezervatif kullanmakta karar kıldık, ilaç kullanıp vücudumun dengesini alt üst etmek istemiyorum ben...
kızlar baska dogal bi yöntem varda sölesemmi sölemesemmi ayıp olurmu forumda bilemedim![]()
sole solee kiz kizayiz burda ne ayip olcak :) ciddi bi sorun var suan onu cozmeye calisiyoruz: )
kızlar baska dogal bi yöntem varda sölesemmi sölemesemmi ayıp olurmu forumda bilemedim![]()
ya biz o konulari konustukk nisanlimlada prezervatif kullanmaya pek sicak bakmiyorr.. geri cekme yontemindede ben guvenemem hemende cocuk istemiyoruz ... ilk 6 ay hap kullanirim diye dusunuyorumm sonrasinada artik bakcaz:)