- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
- #8.201
söyleyin kızlar ne biliyorsanız ya.. ben haptan korkuyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geri cekme yöntemiyle 2 yıldır hicbişey olmadı ama esime güveniyorum iradesine o önemli bak...
ya istee suan evli deilim ya benn :) guvensemmi guvenmesemmi bilemedimkii evlenince anlicam onuda:)))))))))))))))))) belki o zaman guvenirimmm
ben geri cekme yöntemiyle 2 yıldır hicbişey olmadı ama esime güveniyorum iradesine o önemli bak...
geri çekme yöntemini kullanıyoruz prezervatif pahalı geldi :)))) ama geri cekme yöntemiyle 2 yıldır sapasağlamım
Hoş geldin Canim nasılsın :) mevzu derin :)
evet cnm onu evlenince anlarsın da hapla bünyeni bozmakda ne kadar mantıklı bilmiyorummm eşine güvendinmi bu yöntem en iyisi
evet cnm onu evlenince anlarsın da hapla bünyeni bozmakda ne kadar mantıklı bilmiyorummm eşine güvendinmi bu yöntem en iyisi
aynen tatlım ıım sen nasılsın. baktım konu derın blmeyeyım dıye ben geldım bıle demedım![]()
yadaa benn ilaca baslamiyimmm bi evleniyim neyin ne oldugunu bi goriyimm :)) baktimm guvenemiyorummm hapa basliyimm hemennn hap etkisini gosterene kadar dogal falan filan korunuruzz dimi :)
İyiyim Canim bende teşekkür ederim. Ben hiç düşünmemiştin o mevzuyu bakalım nolcak 2012 hamilelerine transfer olmayalım düğünlerimizden sonra :)
:) bakcaz basımızın çaresine çok güldüm halimize yaa:)
haha ne gülerimben nişanlımla konusuyordumda o ılk gun yapalım diyo kafayı yedı yawrum
sehker belkı 2012 hamıleler ıcınde karsılasırsakk '' sendemıııı'' dıyecegım
![]()
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kararimi verrdim bennn... simdi ben hap kullanmicamm hem gelinligimi riske atamamm:))) goguslerim siser kilo alirimm riske girmiyim bennn nisanlimlada konusurummm ... evlendikden sonra olmadii hapi kullanmaya baslarimm noktaa:)))))))))))))))))))))
tatlım gelınlık erken degılmı daha yaa.. az cok aynı zamanlarda dugunumuz. hep dugun telaslarında kılo verılıyor o yuzden dedım.. hayırlısı olsun ama varmı fotosu gelınlıgının
hahahahhah valla aglancak halimizee guluyoruzz:))) bi korunma derdi gidiyo valla:)