2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

slm kızlar düğün 07.07, hazırlıklar son sürat,alışveriş alışveriş,yorgunluk,mutluluk,heycan,kararsızlık,uykusuzluk, ????? vs. vs. son günlerde duygu durum bu... giderek vakit yaklaşıyo tayinciyiz nolcak bilmiyorum ....

tatlım düğünümüz aynı günn :D hayırlısı olsun.. allah tamamına erdırsın bır an once.. nasıl hazırlıklar evı hallettın mı?

tatlışlar 07.07 gelinleri kimler merak ettim doğrusu...

bende 07.07.2012 geliniyim nasipse kızlar :16:

selam kızlarrrr, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.... haftasonu gezmek tozmakla geçti bizim:))) bir sürü iş var biz hala geziyoruz:)) daha davetiye yaptırmadık, düğün zamanı geldi, herhalde son dakika dağıtacağız:)) bu haftasonuda taşınacağız ortada perde, halı bile yok:))) bu hafta içi tekrar gelinlik provasına gitmem lazım, dişçiye gitmem lazım, bir yandan nişanlımın evini toplayacağız, e haliyle temizlik falan olacak, davetiye bastıracağız...

Günaydın gelinlerrr :))
haftasonu kaynamışş burasıııı :)))))
hepsini okuyamadım ama yeni gelen gelincikkler hoşgelmişlerrrrrrrrrr
bugün bnm eşyalarımın büyük bölümü gidior evime. perdeler halılar beyaz eşya yemek odası takımı :))) haftasonu temzilikle ve alışverişle geçti nası geldi geçti anlamadım c.tesi sbh gelinlik provama vardı ordan çıktım annemlerin yanına temzliğe yardıma gittimm miss gibi olduu evimizz :DD pazar günü de tüm gün ikea dan çıkamadık ıvır zıvır eksikleri aldık çok az zaman kaldıı nası yetişcekk herşeyyy :18:

hayırlı olsun yeni eviniz, mutlulukla oturun inşallah:)) bizde bu haftasonu taşınacağız:)

hayırlı olsun yeni eviniz, mutlulukla oturun inşallah:)) bizde bu haftasonu taşınacağız:)

teşekkürler cnm bugün akşam işten sonra gidip görebilicem perdelerimi halılarımı çook mrk ediorm sabırsızlanıormmm :))))) seninde az kalmışşş hemen perdelerine dekarar ver zaten perdeleri seçtikten sonra halılar kolay oluyor ;))

Halı pierre cardin ve royal i tavsiye ederim bu arada baya bakındık onlarda karar kıldım ben :))

bnm de hala davetiyeler yok ortada :))) gidip seçmeye bakmaya vakit bulamıoruz resmen :S

teşekkürler cnm bugün akşam işten sonra gidip görebilicem perdelerimi halılarımı çook mrk ediorm sabırsızlanıormmm :))))) seninde az kalmışşş hemen perdelerine dekarar ver zaten perdeleri seçtikten sonra halılar kolay oluyor ;))

Halı pierre cardin ve royal i tavsiye ederim bu arada baya bakındık onlarda karar kıldım ben :))

bnm de hala davetiyeler yok ortada :))) gidip seçmeye bakmaya vakit bulamıoruz resmen :S

hallolur tatlım yaa :1:

bize organizasyon şirketi haziranda davetiyeleri dağıtın kesin gelecek olanları haziran sonunda teyit edin
ve bize en geç temmuz 1 de kaç kişi gelecek bilgi verin dedi
4 haziranda izmir yolcusuyum tekrar :nazar:
ama allahtan nisanda nişanlım geleck buraya dayanamazdım yoksa :17:

walla ben her atıyorum canım... sevdıgıme gıdıyorum taptıgım adama gıdıyorum ve o benım hep ilklerim oldu... dahada ilklerim olucak yani... allah herkezı sevdıgıne kavustursun ınsallah. amın deyın kıslarrrrrrrrrrr

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn...inş cnm, benimde aynen durumlar...rabbim herkese sevdiğiyle sevgi dolu bi ömür nasin etsin inş.

Günaydın gelinlerrr :))
haftasonu kaynamışş burasıııı :)))))
hepsini okuyamadım ama yeni gelen gelincikkler hoşgelmişlerrrrrrrrrr
bugün bnm eşyalarımın büyük bölümü gidior evime. perdeler halılar beyaz eşya yemek odası takımı :))) haftasonu temzilikle ve alışverişle geçti nası geldi geçti anlamadım c.tesi sbh gelinlik provama vardı ordan çıktım annemlerin yanına temzliğe yardıma gittimm miss gibi olduu evimizz :DD pazar günü de tüm gün ikea dan çıkamadık ıvır zıvır eksikleri aldık çok az zaman kaldıı nası yetişcekk herşeyyy :18:

hoşbulduk tatlış hayırlı olsun şimdiden....aayyyy ne güzel yaaaa benim nasıl olcak bilmiyorum tayinciyiz herşey son dk da olcak heralde :((((

ay belki de en güzeli son ana kalmasıdır, şimdi önden seçip alınca da acaba diğerini mi alsaydım diye için içini yiyor :1:

bize organizasyon şirketi haziranda davetiyeleri dağıtın kesin gelecek olanları haziran sonunda teyit edin
ve bize en geç temmuz 1 de kaç kişi gelecek bilgi verin dedi
4 haziranda izmir yolcusuyum tekrar :nazar:
ama allahtan nisanda nişanlım geleck buraya dayanamazdım yoksa :17:

evet bizimde 15 nisana kadar lliste vermemiz gerekiyor. Gerçi düğünü bilen biliyor, gelecekler hep yakın akraba, arkadaş...davetiye formalite icabı dağıtılacak diye rahatız ama tabii bu kadar da rahatlık fazla:)))

ay cok yoruldum kizlar yaaa iki hali sildimmm bii koltukk sildimmm toz aldimmm perde astimm valla yoruldum ve canavar gibi aciktimmm hamhammmmmmmmmmm :)

ebrumm şükür ki atlattık biz bohçaları Allah yardmcın olsun tatlım bitince çok rahatlıyorsun çok uğraştırıyor tabi.. bizde nişan zamanı vermedik bohçaları daha zaman var diye düğüne yakın yaparız dedik ocak gibi verdik:34:

tam 4 gündür geziyoruz annemle tamamen ev tekstilini almak için.. şükür bitti bugün biçok şeyi daha hallettik fazla şey aldık :32: havada miss gibi hep güneş olsun hep :1:

Back
X