- 9 Mart 2011
- 85
- 23
- 98
- Konu Sahibi rashabahar
- #8.361
haziran 24 te düğünümüz..davetiyeleri ne zaman dağıtmaya başlasak acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinciklerr... (kayınpederım bana böle dıyor) nasılsınız bakalım.. ben yokken bırseyler olmus burda.. kızlarr bugun bırsey aldım ama bayıldım s-box saklama kapları dıye gecıyor 17 parca ama o kadar guzelmıs kı anlatamam. mutlaka herkes alsın. mıkrodalgaya bıle gırıyormus.. kalan yemeklerı hep onlara koyacaksın ve yınecegınde onla mıkroya atıp ondan yıyeceksınız o kadar degısık kı.. ınternetten bakın.. ben 12 ye aldım![]()
![]()
tatlım alısverısteydım.. bıtmıyor kı hıc...saolasın melegım bak o saklama kaplarına sende.. normal kapları mıkrodalgaya koyamıyorsun erıyor bunlar erımıyor denedım
sende bulursun al.. sen neler aldın
bu arada yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinizz![]()
kızlar napıyonuzzz![]()
Alınacak çok Sey var Canim kaplarida ekledim listeye :) yarın bende bornoz bakcam biraz alış veriş yapayım bı de fanus gördüm bugün çok beğendim bulabilirsem o fanustan alcam bayılıyorum mutfak eşyası ve nevresim takımlarına ilgi alanların :))) alış veriş listesi yapcam yardım ederseniz çok sevinirim Canim :)
iiz kuzum sen napıyorsun tamda aklımdan senı gecırdım sımdı.. butun gun gezdım bugun sözde dolma yapmayı ögrenecektım![]()
sen napıosunn melegım
ben yardım ederım tatlım ben yaptımda kaybettım nerde bılmıyorumhadı baslayalım lısteye ghs de yardım eder.. yaşamış denemiş biri olaraktan
![]()
Başlayalım tatlım ghs tecrübesine yardım etsin bize :)
napıyım cnm misafirlerim vardı onları yolculadııımm :))) bende seni merak ettim![]()
slm kızlar nasıl gidio hazırlıklar off ben gitgide stresleniyorum ya![]()
Başlayalım tatlım ghs tecrübesine yardım etsin bize :)
bugun sokakta aklıma geldın cocukları gordum sokakta yaramalzık yapıyorlardıdavidler sizi dedim
![]()
![]()
evet oda oda başlayalımmesela sen bır oda yaz .. bizde aklımıza gelen herseyı lıstelıyelım sende kagıda yaz
![]()