2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar herkese iyi geler yarın kız bakmaya gitcem abime uyumam lazım görüşürüz

hafdi bakalım taze görümce iyi gecelerr...bende kaçıyorum zaten çok uykum geldi...iyi geceler ebrummm..iyi geceler kızlarr...umarım her işimiz yolunda gider..her şey istediğimiz gibi olur...

Günaydin kizlar.
Dün erken kactim yoksa ezana yetisemezdim.

ebrumm yorumun icin sanada tesekkür ederim.
Evet ben cok acik tenliyim :)
Hayirlisiyla insaAllah o günleri atlatiriz.

Bu arada gelinligine göre taki ve tac yada toka sectiniz mi bile?
Benim tacim var ama acaba diyorum incili bir tas daha mi cok yakisir diye.
Yahut sirf ciceklerden olusan bir tac.
Kararsizim.

Perde konusu gecmis sanirim.
Biz hic perde almadik desem :)

Herkese hayirli cumalar.
Iyi hafta sonlari.

Cok güzelmis masAllah :)
Hayalinde ki gibi bir gelin olursun insaAllah.
Mutluluklar dilerim :)

slm kızlarr ya eskı gunlerı ozledı ya her sohbetten uzak kalmaya başladımmmm bende konustuklarınızdan kaptıklarıma cevap verem barı bızde fotografcıyı ayarladık dış ekım olacak ıkı farklı yerdebırı göl kenarında bırıde fotografcının kendı bahçesi var buyuk baya orda olacak.köforu ayarlamadım henuz.hazıran bası gıbı ınegöle gıtmeyı planlıyoruz Allah nasıp ederse işte pazartesi magnetlerimin ve davetıye sıparişlerinin verıcez.kızlar davetıyenıze ne yazdırcaksınız bılmıyorum bu konuda konustunzmu ama bız nişanlıla sevdığımız bı şiirin 6 mısrasını yazdırcaz bkalım:))

Ben burdayim :)
Alman kanalinda benimle dans edermisin var ünlülerle ona bakiyorum bir de :)

Iyi aksamlar herkese.

çok sükür bende burdayım:) napıyosunuz hazırlıklar ne alemde gecen arastrıırken kına gecesı için farklı bişey buldum benım hoşuma gıttı sızın gıdermı bilmem bı arkadas uzun oneo sakızlarınaın uzerıne gsel sozler yapıştırmış darısı senın basına-ayagına sağlık gıbı kapıda gelenlere şeke nıyetıne onu vermış kınada cok hosuma gıtı farklı koyduğu kabı suslemış kolanyagıfalan hosuma gıttıı benımde:))

Hos geldin hfceren, fotografci da ayarlamisiniz gözünüz aydin :)
Evet hos bir düsünce farkli bir sey olur gercekten.

Benim acimdan bir ev eksigimiz var onun disinda ufak detaylar eksik mesela dans müzigi gibi :)

Hos geldin hfceren, fotografci da ayarlamisiniz gözünüz aydin :)
Evet hos bir düsünce farkli bir sey olur gercekten.

Benim acimdan bir ev eksigimiz var onun disinda ufak detaylar eksik mesela dans müzigi gibi :)

hım onuda hallettık çok şükürr canım :)onu baya ncesınden kararlaştırıdk:)bulurusn istediğim gıbı muzuk insallah:)

hosgeldin cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hazirliklarrr istee yapiyoruz ediyoruzzz :) cok eksik var tamamlamaya calsiyirozzz ... daha davetiyee siparisi vremedikk ins yarin onu artik halledicez:) oleiste bde kinam icin abiye elbisemi bulsam rahatlicam :) sen napiyosun

ben napıyım pazartesi o senın son anda karar degıstırdıgınız davetıyeyı bastırcaz magnetın siperişini vericez insalalh.kına mumlarımı susledım bende cok gusel oldu yaa:8insan bı degişik oluyor :)kına için ben yakın bı zamanda alıcam kılo verırım dıye hazıranda abımın düğünü var ona kıyafet alıcam bende ona bkıyodum yarın bı çarşı pazar yapıcaz annemle ya nısanlığım olmuyo bılıyomusun((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…