iyi geceler kizlar ya bende hic birinizi tanimiyorum iki gunde bir girip ancak yazilarinizi takip edebiliyorum.
ben kisaca durumumu özetleyeyim ya bana fikir verin...
ben almanya'da yasiyorum. nisanlim istanbulda. seneye agustos gibi evlenmeyi dusunuyoruz ben trye gidecegim.
gecen hafta stajyerligim kalkti artk ögretmenim. stajyerlik yaptigim anaokulunda ki sözlesmem agustosta bitiyor. dolayisiyle ben yeni bir is baktim. baska bir okulda bana tam zamanli bir is teklif ettiler. tam kabul edecektim sözlesmeyi imzalayacaktim ki suanda calistigim yer baska bir sözlesme teklif etti. tam zamanli degil, %70 calisicam...israrla kal bizde diyorlar. simdi ben napayim. ben agustosta evlenirsek hazrian gibi trye gecmeyi planliyordum son hazirliklarda en azindan orda olayim diye.
eger öteki tanimadigim okuldaki isi kabul edersem, sözlesmeyi fesh etmekte zorluk cekerim belki diye dusunuyorum. cekmedim diyelim pat diye bu planimdan haberleri olmayacaklari icin onlari zor durumda birakacagim.
suanda calistigim yerde diyor ki sen seneye evleneceksin. burayi biliyosun, cocuklar tanidik, aileleri biliyorsun...bizde senin trye gececegini biliyoruz zor durumda kalmayacagiz falan..yani kolaylik sagliyorlar izin almakta vs...ama dedigim gibi yaklasik 200-300 lira az alacagim eger kabul edersem.
pazartesi karar vermem gerekiyor....sizce ben haziranda gitsem 2 ay öncesi yeter mi? hazirandan önce 1 hafta daha izin alabiliyorum...zaten ev bulma isini nisanlim yapacak ben her ay oraya gidip gelemeyecegm icin....ben mobilyalari falan secmek istiyorum bide tabiki ev icin gerekli esyalari tamamlamak, kuaför bakmak vs...yeter mi dersiniz...