2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canim baktim resimlerine. tabi tam bi bilgi almak icin gidip görüsmek gerekiyor. ben su sis gibi bisey cikariyorlar ya hic sevmiyorum onu ya :)))
nisanlima sorucam bakalim biliyor mu salonu. siz nereyi dusnuuyorsunuz ebrumm?

canim baktim resimlerine. tabi tam bi bilgi almak icin gidip görüsmek gerekiyor. ben su sis gibi bisey cikariyorlar ya hic sevmiyorum onu ya :)))
nisanlima sorucam bakalim biliyor mu salonu. siz nereyi dusnuuyorsunuz ebrumm?

tabiki gorusmek gerekiyor.. sis olayi istege bagli canim ...ama emin oll pisman olmazsaniz eger burda dugununuz olsaa benim abimin dugunu burda oldu kuzenlerimin dugunleri burda oldu yine kuzenlerimin nisanlari burda oldu :)) benim kinam burda olucakk :))) dugunde anadolu yakasinda kir dugunu olucak arastiriyoruzz simdilik fiyat teklifleri aliyoruz hayirlisi canim sen almanyanin neresindensin benim teyzeler dedem annanem herkes almanyada hatta yengemde almanyadan gelin geldi :))

benim hic bi fikrim yok canim ya...hic konusulmadi para olaylari falan yani limit ne ne kadarlik bisey bakicaz bisey yok ortada. ben kendi kendime öyle bakiniyorum :(
nisanlima gösterdim simdi tuzludur diyor nasil biyer tutacaklarsa cok merak ediyorum yani o tuzlu bu tuzlu uuuf...
bizim burda spor salonlari tutulur ve icinde hicbisey yoktur ekstra yemek, alkol vs vardir ve 10 bin euroya cikar dügün...zaten cogu takilan paralardan da cikiyor...burda 4 bin lira olunca tuzlu oluo anlamadim bisey :43:

benim hic bi fikrim yok canim ya...hic konusulmadi para olaylari falan yani limit ne ne kadarlik bisey bakicaz bisey yok ortada. ben kendi kendime öyle bakiniyorum :(
nisanlima gösterdim simdi tuzludur diyor nasil biyer tutacaklarsa cok merak ediyorum yani o tuzlu bu tuzlu uuuf...
bizim burda spor salonlari tutulur ve icinde hicbisey yoktur ekstra yemek, alkol vs vardir ve 10 bin euroya cikar dügün...zaten cogu takilan paralardan da cikiyor...burda 4 bin lira olunca tuzlu oluo anlamadim bisey :43:

anladim canimm ya zaten istanbulda 3000 den 4000 den asagiya salon bulmak cok zor,, buldugun zamanda cok basit ii bi yer olmaz yanii,, eger hic imkan yoksa o zaman nikah olur sonra 50 100 kisilik eglenceye gidersinizz ....;

ya ben onu kabul etmiyorum...ben kabul etsem ailem hayatta kabul etmez. biz kac kisi kalkip burdan borc yapip oraya gidecegiz. yine kinami bile orda yapmak zorundayim onlar vize alamiyor diye....hep akrabalarimdan uzakta olacak herseyim bari güzel olsun istiyorum. bi erkek evlat yetistiriyorsun insan ona göre yatirim yapar...hem 4 bin 5 bin cogu takilan paralardan cikar ki...valla morelim cok bozuluyor böyle. bide duzgun is de bulamadi zaten ne sigortasi var ne biseysi valla bu gidisle 2013 olur

ya ben onu kabul etmiyorum...ben kabul etsem ailem hayatta kabul etmez. biz kac kisi kalkip burdan borc yapip oraya gidecegiz. yine kinami bile orda yapmak zorundayim onlar vize alamiyor diye....hep akrabalarimdan uzakta olacak herseyim bari güzel olsun istiyorum. bi erkek evlat yetistiriyorsun insan ona göre yatirim yapar...hem 4 bin 5 bin cogu takilan paralardan cikar ki...valla morelim cok bozuluyor böyle. bide duzgun is de bulamadi zaten ne sigortasi var ne biseysi valla bu gidisle 2013 olur

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun ama sen cok cok haklisinn onlar gelemioo siz kalkip tr geliyosunuz sizin daha cok masrafiniz oluyo biletler zaten ucmus.. yani guzel bi dugun istemek senin hakkin ..yani tek erkek cogusu ise dedigin gibi ileriyi dusunerekden keske yatirim yapsalarmis . ins 2013 falan kalmaz canim yaa ..takilan paralarlaa hayli haylinee cikarrrr,, bide erken tutursan salonuu daha uygun fiyata gelir benm gosterdigim yer 4000 5000 tarihe gunune gore artiyo dusuyo fiyatlar..internetten arastir sende .. dugun yerlerine bak simdiden tutun salonuu kapora versin digerinide calisa calisa gitsin taksit taksit odesin canim ayda 200 300 versin,, dugun de takilanlar hic deilse sana kalir...

canimmmm nASILSINN KAC gundur yoksun bende dusunuordum kesin kocislerr denize gitmistir diyee :) dinlenmene sevindim tatlimmm ee napiyosun

Denize dün gittik bebişiimmm :66: kaç gündür acayip yoğundum tatlım ya giremedim bir türlü eve bile zor giriyorum desem yeri var düğünler falan iyi arttı :1: napıım valla hep bıldıgın gıbı canımmmmm sen nasılsınnn??? Günler geçmek bilmiyor yaaa daha cok varrrrr :10:

Denize dün gittik bebişiimmm :66: kaç gündür acayip yoğundum tatlım ya giremedim bir türlü eve bile zor giriyorum desem yeri var düğünler falan iyi arttı :1: napıım valla hep bıldıgın gıbı canımmmmm sen nasılsınnn??? Günler geçmek bilmiyor yaaa daha cok varrrrr :10:

bende denize gitmek istiyom yuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offff:)))) iyim bende tatlimmm bunaldm cok yaa zamanda gecmek bilmio dedigin gibii

bende denize gitmek istiyom yuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offff:)))) iyim bende tatlimmm bunaldm cok yaa zamanda gecmek bilmio dedigin gibii

gidersin bebişim olmadııı ramazandan sonra gıdersınız havalar eylulde de boyle olacakmıs :34: ramazan bır gelse 1 ay nasıl gececek anlamıcaz da az kaldı canım ya sonra da okullar acılacak zaten kıs gelcek gunler kısalacak vakit geçeceeekkkkk inşallaaaahhhhhhh :97::69:

gidersin bebişim olmadııı ramazandan sonra gıdersınız havalar eylulde de boyle olacakmıs :34: ramazan bır gelse 1 ay nasıl gececek anlamıcaz da az kaldı canım ya sonra da okullar acılacak zaten kıs gelcek gunler kısalacak vakit geçeceeekkkkk inşallaaaahhhhhhh :97::69:

ayy insallah canimm yaa bugun neelerr yaptin baharr

Back
X