- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi rashabahar
- #1.461
offffff kızlar şuan hem ağlıyorum hem yazıyorum bu gün ilk defa kavga ettik ayyy nişandan sonra bişeyler oldu bize inanın çok kötüyüm canlarım yhaaaa, hepimizin bir gelinlik merağı kafasında oluşan başlıca gelinlik modeli mutlaka vardır bende üst kısmı straptez, etekleri prenses etek modeli gelinliklere bayılıyorum hayalimdeki de öyle bir gelinlik beğendiğim bir kaç modeli pcme kaydettim bu gün nişanlım dediki msnden beğendiğin gelinlikleri gönderebilir misin bana gönderdim, Edirnede böyle straptez giyersin ama Van da üzerine balero alırsın dedi şaşırdım kaldım iyi ama sen beni böyle sevdin sonuçta ben oldukça açık bir kişiyim tanıştığımızdada böyleydim dedim sorun çıkarma dedi bana bende kendimden ödün veremem giymeyicem işte dedim
ayyy bir başladı söylenmeye nişandan sonra ben çok değişmişim nişandan önce hiç sorun çıkarmıyor musum nişandan sonra sorun çıkaran tarafım ortaya çıkmış falan o kadar çok söylendi ki şaşırdım kaldım nişandan önce ağzımı açıp tek bir şeye karışmadım ki hiç bişeyde istemedim ne kadar sus pus durursam o kadar iyi olucak yani demekki, şimdide sadece hayalimdeki gelinliği giymek istediğimi belirttim hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım,teyzesinin oğullarıda evlendi onlarında eşlerinin gelinlikleri açıktı bunu deyincede kendini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeç diyor
tutamadım kendimi telefonda da ağlamaya başladım, eniştem geldi onunla çarşıda gezicez deyip telefonu kapattı ve gitti
benmi çok alıngan davrandım acaba kızlar offf kafam karmakarışık oldu:26: