2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayy ben şimdi yazmiyim.ıvır zıvırım var biraz.büyükleri önümüzdeki ay alcam o zamanda adam akıllı bi topik yapcam listede yapcam

merhaba arkadaşlar.ben de bu foruma yeni katıldım.Allah nasip ederse 12 temmuz 2012 de düğünüm var.evet daha 1 sene var ama hazırlıklar şimdiden başladı,düğün salonu:66::66: tuttuk,yemek takımını aldık,küçük ev aletlerinin çoğunu tamamladım.benim en büyük avantajım küçük ev aletleri saten bir iş yerinde çalışıyor olmam..

hoşgeldin canım aramızaaa :3: düğün tarihlerimiz arasında 2 gün vaaaar :66: biz suanda aldıklarımızı paylasıyoruz sen de paylasabılırsın canımm :34:

gunaydin canimm...ya daha cok eksik var:))) amann aliirim yawas yawas :) bugun nasilsin canim iyimisin . miden nasil oldu? hadi kizlar sizde paylasin ceyizlerinizi yazinki birbirlerimize bakarak eksikleri tamamliyalim

ılk sayfada senınkılerı koydum canım :)) baya almıssınız masallah az kalmıs eksıkler de bencee...

bugun daha ıyıyım canım atlattım Allaha cok sukur çok sagol dusundugun ıcın tatlışımm :54:

ayy ben şimdi yazmiyim.ıvır zıvırım var biraz.büyükleri önümüzdeki ay alcam o zamanda adam akıllı bi topik yapcam listede yapcam

olsun tatlım sımdılık aldıkların ne kadarsa yaz sonra aldıklarını da eklerız zaten belkı sen de olup da bızde olmayanlar olacak yazdıklarında bız de tamamlamıs oluruz eksıklerımızı ya da sen bızden bakarsın fıkır sahıbı olursun tamam mı talışıımm :34::34:

tamam baharcım yazıyorum o zaman.

-4 tane salata tepsim
-2 tane 2 katlı kurabiyelik
-6lı elma şeklinde kaselerim
-pilastik mutfak seti (kepçe,spatula,servis kaşığı vs.)
-3 tane şekerlik (beyaz,siyah,hayvan figürlü)
-12 ad.çay bardağı
-12 su bardağı
-hayalet tuzluk
-tontik limonluk,sürkelik,yağlık (3lü takım)
-6'lı cam saklama kaselerim
-4 tane kalpli küçük tabak (çerezlik)
-2 adet büyük salata kasesi
-sarımsak rendesi
-3 lü çerezlik(tutmalı)
-soyacak(7-8 renk ve çeşitte)
-dikdörtgen borcam
-2 ad nevresim
-3 battaniye

tamam baharcım yazıyorum o zaman.

maşallah canım benım yıne de baya almıssınız buyukler kalmıs sanırım onları da bır anda alırsınız zaten kucukler cok zaman harcıyor cunku genelde :34: senı de ekledım tatlım ılk sayfaya sen aldıkca bana soylersın eklerım sayfaya tamam mı.. Rabbım mutlu gunlerde kullanmak nasıp etsın ceyızlerını ınsallah:nazar:

maşallah canım benım yıne de baya almıssınız buyukler kalmıs sanırım onları da bır anda alırsınız zaten kucukler cok zaman harcıyor cunku genelde :34: senı de ekledım tatlım ılk sayfaya sen aldıkca bana soylersın eklerım sayfaya tamam mı.. Rabbım mutlu gunlerde kullanmak nasıp etsın ceyızlerını ınsallah:nazar:

buna da şükür diyelim canım benim yaa önümüzdeki ay büyükleride alcam aldıkça söylwerim tatlım sana

kızzllaarrrrrrr çoookkkkk mutluuyyuuummmmm :66::66::66: az once nısanlım aradı kayınpederımı arayıp kusura bakmayın karısıklık olmus 14 temmuz doluymuş sııstemden kaynaklanıyor ama ıstersenız 30 hazıran bos demısler ben de alsınlar o tarıhı dedım 2 hafta öne alınmış oldu yannniiiiiiii :52::66::66:

Son düzenleme:
Ben de yazayım bakalım aldıklarımı :16:

-Misafirlik yemek takımı (Karaca)
-Günlük yemek takımı (Güral porselen)
-Kahvaltı takımı (Karaca)
-Çelik tencere takımı (Karaca)
-Çatak bıçak seti (Nehir)
-Bornoz Takımı (Taç)
-Kristal Takımı
-Baharat takımı (Karaca)
-Uyku Seti (Taç)
-Nevresimler (1 saten(pamuk) 2 normal Taç)
-Pike Takımı (Özdilek)
-Ütü (Arzum)
-Elektrikli Süpürge (Arzum)
-Teflon tava takımı (Cem)
-Battaniye (3 adet)
-Banyo kese takımı
-Deri ve gümüş çay tepsileri
-Günlük çatal, bıçak, kaşık seti (Solingen)
-Duvar saati 2 adet (Biev)
-Namazlıklar, danteller, havlular ( annemin el emekleri :) )
-Balık nihalem :)
-meyve bıçaklarım (rengarenk) :)
-3 adet büyük bıçak
-Salon örtü takımım
-Konsol takımım (vazo, mumluklar, büyük kase, 2 adet kül tablası)
-Günlük çay bardaklarım (harem ve paşabahçe)
-Günlük su bardaklarım (paşabahçe)
-Makaslı iğneli setim :)
-Askılı kepçe takımım (Solingen)
-Yağlık, sirkelik 3'lü set
-Salata kasem ve servis kaşığı (dore'den aldım:) )
:nazar::nazar:

bahar canim nasilsinnn senin listedee kabarikmiss :)) almisin masallah gerekli seyleri bu aradaa dugun tarhini one almaniza coook ama cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayirli olsun tatlimmm offf bide biz belirlesek dugun yeri bulamiyozki :((

bahar canim nasilsinnn senin listedee kabarikmiss :)) almisin masallah gerekli seyleri bu aradaa dugun tarhini one almaniza coook ama cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayirli olsun tatlimmm offf bide biz belirlesek dugun yeri bulamiyozki :((

çoookkk teşekkürlerrr tatlım yaaaa ben de cok sevıınnddııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :66::66: sen demıstın zatn belkı de one alırsınız dıye bak senın dedıgın oldu ağzın bal yesin :70::70: eeenn kısa zamanda darısı basınıza ınsallah tatlışıımmmm....

Son düzenleme:
Sana da gecmıs olsun tatlım ınsallah sınavın ıstedıgın gıbı gecmıstır ve ınsallah basarılı olursun... Artık aramızdan hıc ayrılma olur muu :)) kızlara dedım kı aldıklarımızı yazalım eksıklerımızı bulalım hem almadıklarımızı hakkında da fıkır alısverısı yaparız :)

canım geçtim sınavdan çok şükür,onun rahatlığıyla valla gezmeye verdim kendimi bgn nişanlımla havuza gittik,ben süt beyazı tabi pancar gibi kızardım şimdi hehe:)) gitmem aranızdan şu gezme işini bitireyim aldıklarımı yazarım benim baya bir şeyim var işe gireli 2 sene olujak elimde para oldukça baya birşey almıştım söz müsait olunca yazıcam hepsini
kızzllaarrrrrrr çoookkkkk mutluuyyuuummmmm :66::66::66: az once nısanlım aradı kayınpederımı arayıp kusura bakmayın karısıklık olmus 14 temmuz doluymuş sııstemden kaynaklanıyor ama ıstersenız 30 hazıran bos demısler ben de alsınlar o tarıhı dedım 2 hafta öne alınmış oldu yannniiiiiiii :52::66::66:

ayy tatlım valla bak ne gzl azalıyor zaman hadi hayırlısı,bizde de her an herşey değişebilir süprizler olabilir sizinle hemen paylaşırım zaten olsunda inş...:):nazar:

canım geçtim sınavdan çok şükür,onun rahatlığıyla valla gezmeye verdim kendimi bgn nişanlımla havuza gittik,ben süt beyazı tabi pancar gibi kızardım şimdi hehe:)) gitmem aranızdan şu gezme işini bitireyim aldıklarımı yazarım benim baya bir şeyim var işe gireli 2 sene olujak elimde para oldukça baya birşey almıştım söz müsait olunca yazıcam hepsini

ayy tatlım valla bak ne gzl azalıyor zaman hadi hayırlısı,bizde de her an herşey değişebilir süprizler olabilir sizinle hemen paylaşırım zaten olsunda inş...:):nazar:

tamam canııımmm merakla beklıyoruuzzz tarıhı deee aldıklarını daaaa :52: zaman hızla akıp geçiiyyooooooooo :66::66: sınavında hayırlı olsun canım cok sevındımmmmm :81::81:

yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu senemi dugun cnm ... ))) nasilsin bu arada? umarim hersey yolndadir..

Back
X