- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi rashabahar
haha biz nişanlandık ailelerle görüşmekten birbirimize zaman ayıramaz olduk valla sevgiliyken daha çok görüşüoduk hehe:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha biz nişanlandık ailelerle görüşmekten birbirimize zaman ayıramaz olduk valla sevgiliyken daha çok görüşüoduk hehe:)
niye ortada kalma durumun var canım
soyle yani sonucda 3 yildir birlikteyiz aileler daha yeni tanisti huylari sulari iki tarafta bilmiyo onun ailesi bisey der bizimkiler baska bisey der ortada kalan kim ben ? o manada dedim
anladım canım. insan kimseyi kırmak istemiyo bide böyle durumlarda. daha beter oluyo. idare etcez böyle şeyleri yapacak bişey yok. karşılıklı anlayış oldukça eşler de destekledikçe birbirini sorun çıkmaz
ben çıkıyorum kızlar. öptüm iyi geceler
aynen ole tatlim yaa kimseyi kirmadann halletmeye calisiyoruz nisanlimla elimizden geldigi kadar :)) yapcak bisey yokk
Eveeettttt herkese merhaballaaarrrr :)) nasılmış bakalım dünyalar güzeli gelin adaylarımıızz bu akşamm?? Biraz sonra hazirana veda edicez![]()