2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

başla tabi daha gençsin şuanda çok rahat verirsin ;) ben öğrencilerime bakıyorum ya ne kadar kilolular yeni gelen nesil bu gdo yüzünden hem kısa hem obez...çok üzüntü verici :(

aynen yeni nesil cok ırı gerçekten benımde dıkkatımı cekıyor sureklı... Gdo lar yuzunden obezite oranı artacak bu gidişle :44:

canlarım bir anda uyku bastırdı yine ben yatayım sabah kalkamıyorum yoksa... herkese hayırlı geceler rüyalarınızda sevdiklerinizi görün inşallah öptüm çok :21:

canlarım bir anda uyku bastırdı yine ben yatayım sabah kalkamıyorum yoksa... herkese hayırlı geceler rüyalarınızda sevdiklerinizi görün inşallah öptüm çok :21:

yazdiklairnizi okumaktan yetisemedim sohbete tatlimm :)) iyi gecelerr optum senii bol bol spor yap evde mekik cekkk ve ayakdayken bi saga bi sola yanlara dogru egill ve dusuk bel giyiminden vazgec:)))))) allaha sukur dusuk giyinmedigim icinn cikintilarim yok fizigimi beyeniyorum biraz daha kilo versem daha guzel olcak ama orantili oldugu icin mutluyumm

aynen ole kizlar 2012 den sonrasi nasil gecicek anlamicaz nikah islemleri dugun organizasyonu mobilya esya bakma falan filan derken bi bakmisizz evlenmisizzzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))))))))))))) o yuzden ben 2011 kadar safak sayicam sonra birakicam puhahah

kaç yıl voleybol oynadın canım. profesyonelmiydin. boyun kaç. merak ettim de:54:
valla tatlım 12 yaşımda başladım 3 sene öncesine kadar birfiil oynuyodum yani yaklaşık 12-13sene, lisansım var lise ve üniv.takımındaydım ama bir klupte oynayamadım, dersler ağıdı bizim o yüzden onda çok ilerlemedim, yazlarıda beach voley turnuvalarına katılıyordum, iki kere bir arkadaşımla 2.liğimiz var hatta :) ben aşığım voleybola, boyum çok uzun değil 1.71 im.Ama servislerim, smaçlarım iyi serttir :))

yazdiklairnizi okumaktan yetisemedim sohbete tatlimm :)) iyi gecelerr optum senii bol bol spor yap evde mekik cekkk ve ayakdayken bi saga bi sola yanlara dogru egill ve dusuk bel giyiminden vazgec:)))))) allaha sukur dusuk giyinmedigim icinn cikintilarim yok fizigimi beyeniyorum biraz daha kilo versem daha guzel olcak ama orantili oldugu icin mutluyumm

benımde cok yoktu canım yaa gecen sene bır pantolon aldım cok begenerek ama cok dusuk beldı yıne de cok cok sevdım ve cogu zaman onu kullandım derken bır baktım yaglanmalar ıyıce arttı artık gıymeyecegım o pantolonu alısverıs yapacagım yuksek bel alacagım olabıldıgınce zaten artık dusuk bel modası gecıyormus :34:

kızlar bu akşam nişanlımın üniv.teden çok yakın arkadaşının düğünü var, ona gidiyoruz katılayamayacağım size ama 183 demenize yetişirim inş. ben kaçar :))

Bu akşam kimse gelmeyecek anlaşılan :59: ben de yatayım bari yarin yine iş var öpüyorum çok kızlar tek başıma diyeyim barii şafak 182 :66:

bende geldimmmmm 2012 mayıs ayında bizim düğünde :) umarım herşey güzell olur
hoşgeldin sende mayısta evlenecekler kervanına kapıldın desene :) hayırlı olsun

kızlar ya dünkü düğün mükemmeldi, kızın gelinliği de resmen benim istediğim di :)çok eğlendik, gece çok geç geldik, kusura bakmayın takılamadım size ama herkes firarda benden başka kızlarr nerelerdesiniz 181 olucak aa:)

hosgeldinn aramiza tatlimm hazirliklara basladinmi? benimde dugun mayisda hayirlisi

evt tatlım başladı inşaALLH nişan bohçası için çıkacagız bir haftaya kadar ben hazırlayacagım yavaş yavaş alacaklarımı .. zaten çeyiz işine çoktan başladım mutfak aletlerinin çogu alındı

kızlar ya dünkü düğün mükemmeldi, kızın gelinliği de resmen benim istediğim di :)çok eğlendik, gece çok geç geldik, kusura bakmayın takılamadım size ama herkes firarda benden başka kızlarr nerelerdesiniz 181 olucak aa:)

:9 hoşbulduk canımmmm evet aynen öyle :)

eglenmene sevindim tatlim haftasonu ya herkes firarda :))))))

Back
X