2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

oh cok sevindim tatlimm..eglenmene ...bende napiyim ayni tatlim evde tadilat var surekli temizlik ffalan kafayi yiyicem tatile gitmek istiyorummm ..deniz istiyorumm yuzmek istiyoumm ama cok zorr:(( nisanlimda yok istanbulda poff.. guzel bir gun gecirmene sevindim tatlimm :))) zaman akiyo tatlim yaa az kaldi azz:)) aksama burda olun bebisim sohbet edelim ozledim valla

akşama burdayım bebişşş ben de özlediiimmm çookk :70:

selaamm :)

bende aranıza yeni katıldm :) walla bızde pek bi hazırlık yok çeyiz dışında ama burdakı arkdşlar mobilyalara bıle başlamş mşlh:nazar:

kızlar selam ya kusura bakmayın 2 gündür kpssde görevliydim, sonra evegelince ders çalıştım, bakamadım buraya,baharcım,ebrucmm,ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Merhabalar kızlar!:) 2012 gelir mi hemen?! Gözümde öyle büyüyor ki, anlatamam... :(
öyle bir geçer zaman ki...:)
selam kızlar. uzun zamandır yoktum. nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
nerdeydin arkadaşım valla özlettirdin kendini :)

selaamm :)

bende aranıza yeni katıldm :) walla bızde pek bi hazırlık yok çeyiz dışında ama burdakı arkdşlar mobilyalara bıle başlamş mşlh:nazar:

hosgeldin tatlim aramizaaa bendede ceyiz hazirligi var mobilyada simdiden fikir edinmek icin bakiyoruzz 2012 mart nisAN GIBI aliriz ancakkk

:) Zaman öyle bir akıyor ki.. ama bekleyince geçmek bilmiyor nedense canım,:77: ne yapalım? mecburen sabredeceğiz artık...:)
kızlar selam ya kusura bakmayın 2 gündür kpssde görevliydim, sonra evegelince ders çalıştım, bakamadım buraya,baharcım,ebrucmm,ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

öyle bir geçer zaman ki...:)
QUOTE]

a.Slm canım:) ahh o zaman bir gelse de desem! :) ama gerçekten öyle, yaz bitti sayılır şunun şurasında temmuzu saymazsak sadece ağustos var, sonra sonbahar, sonra kış ve sonraaa...:69: :)
slm tatlimm.. bu yazini 2012 girdindikden sonra bi gozat ... emin sole dersin vaybee zaman ne cabuk gecmis :)))))))))))))))))))))

Back
X