2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

iyi aksamlarrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hani kimseciklerrrii goremiom burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aynen tatlışşıımmmm ya gelcem dedim gelemediiimmmmmm :59: Akşam unutmuşum arkadaşın düğünü varmış geç vakit kalktık oraya gittik geç geldik eve de yattım uyudum hemen ama aklım sizde kaldı valla yaaa :1: neyse bu akşam (nasip olursa) kaynatırız artık :1:

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrr nasilsiniz bakalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gel artik 2012 :))))))))))))))))))))))))))))

bu hafta kımsenın halı yok galıba oncden aksam sohbetlerımız oluyodu :)

anladim cnmmm valla nasil gitsinnn yawas yawas aliyoruz biseylerr kasim gibi hizlanirr herseyy simdilikkk pek bi hareketlilik yokkk siz ?

bende öyle cnm ufak parçalar almaya çalışıorum işte kasımda bitmez ama bnm :) baya bşey almşm geçen gun baktm ama daha çk eksık war..ewde koyck yerde olmuo ya o da sorun yer kalmadıki..

kızlar çeyızlerıme bakın hfcerenın çeyızcıklerı :) gerçi hepsini ekleyemdım az az eklerım yorumlarınızı beklıyorum:))))

bende öyle cnm ufak parçalar almaya çalışıorum işte kasımda bitmez ama bnm :) baya bşey almşm geçen gun baktm ama daha çk eksık war..ewde koyck yerde olmuo ya o da sorun yer kalmadıki..

aynen ole tatlimm bende pc den worde liste yaptim aldiklarimi yazdim bide alacaklarimi yazdim ooooooooooooooooooo daha yarisini bile almamisimki yazdikca bi suru eksigim cikti vee bizim evdede yer yok tiklim tiklim napcam bilmiom nereye sigcak bu esyalarrr onuda bilmiomm poff

aynen ole tatlimm bende pc den worde liste yaptim aldiklarimi yazdim bide alacaklarimi yazdim ooooooooooooooooooo daha yarisini bile almamisimki yazdikca bi suru eksigim cikti vee bizim evdede yer yok tiklim tiklim napcam bilmiom nereye sigcak bu esyalarrr onuda bilmiomm poff

bizdede o dert war yer yok :( para biriktrp yoptan alym desem onu beceremıorum bide zaten gördukce begenıp almak daha çok hoşuma gıdıor.ıvır zıvır çok fazla ..buyuk beyaz eşyalar desen ayrı bı dert :( allah yardm etsn bize çok zor ya:(

Back
X