- Konu Sahibi rashabahar
tatlim ben kapattim face mi yani kapatali 3 yil oldu neden bil bakalim :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim ben kapattim face mi yani kapatali 3 yil oldu neden bil bakalim :))))
selam kizlar bugun fazla giremedimm kocisimlee vakit gecirdikkkk sicakti ama yaa bunaldikk
iyi aksamlarrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hani kimseciklerrrii goremiom burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydınlar herkese! :)
selaaaammmmmmmmmmmmmmmmm![]()
nasilsin canim ?
iyi dielm iyi olalım cnm karnm çok ağrıorsen nasılsın
valla iyilikkk tatlimm hava sicakkk hic halim yokk...regl mi oldun ? o yuzdenmi karin agrisi
bu hafta kımsenın halı yok galıba oncden aksam sohbetlerımız oluyodu :)
ewet cnm aynen o yuzden...nasıl gıdıo sizin hazırlıklar..
anladim cnmmm valla nasil gitsinnn yawas yawas aliyoruz biseylerr kasim gibi hizlanirr herseyy simdilikkk pek bi hareketlilik yokkk siz ?
kızlar çeyızlerıme bakın hfcerenın çeyızcıklerı :) gerçi hepsini ekleyemdım az az eklerım yorumlarınızı beklıyorum:))))
bende öyle cnm ufak parçalar almaya çalışıorum işte kasımda bitmez ama bnm :) baya bşey almşm geçen gun baktm ama daha çk eksık war..ewde koyck yerde olmuo ya o da sorun yer kalmadıki..
kızlar çeyızlerıme bakın hfcerenın çeyızcıklerı :) gerçi hepsini ekleyemdım az az eklerım yorumlarınızı beklıyorum:))))
aynen ole tatlimm bende pc den worde liste yaptim aldiklarimi yazdim bide alacaklarimi yazdim ooooooooooooooooooo daha yarisini bile almamisimki yazdikca bi suru eksigim cikti vee bizim evdede yer yok tiklim tiklim napcam bilmiom nereye sigcak bu esyalarrr onuda bilmiomm poff