- Konu Sahibi rashabahar
biz şimdilik bakıyoruz omu olsa bumu olsa :)
olsun tatlım bakmak bıle bır baslangıc sonucta :)) zaten bakmaya baslayınca gerısı de gelıyor. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz şimdilik bakıyoruz omu olsa bumu olsa :)
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerr nasılsınnnnızzz ay cok heycanlıyımmm dugun mekanı bakmaya gıdıyoz kafamıza yatarsaa tutucaz ayarlıcaz bakalımmmm
Günayddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebeğiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm.... çok sevindim yaaaa... hadi bakalım en güzel tarihi tutun da sevindir bizi![]()
insallah tatlim yaaaaaa ayy cok heycanliyim baharr nedensee:)))))))))))))))))))) iyiki varsinizzzzz iyiki bu tobigi acmisinn herkess tatli heycanlarinii burda paylasiyooooooooo....
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerlerr nasılsınnnnızzz ay cok heycanlıyımmm dugun mekanı bakmaya gıdıyoz kafamıza yatarsaa tutucaz ayarlıcaz bakalımmmm
Akşam konusurken hıc aklıma gelmedı one alalım demek nedense.. gerçi öne alsak Lys ye falan denkk gelır bu sefer de :85: ne guzel kendımı odaklamıstım tarıhe degıstı yıne üzüldüm canım yaaaa14 temmuz yanı seneye yarın dugun
![]()
cnm üzülme her işte bi hayır wardır geç olsun güç olmasın. bir ay once bir ay geç ne farkeder öenmli olan herşeyin güzel gitmesi sıkma canını..
cok sagol canım yaa valla boyle konusunca ıcım rahatlıyor gercekten :97: 30 hazırana alsak buyuk ıhtımal bu seferde LYS ye denk gelecek ve yegenı de bu sınava gırecegı ıcın ıyı olmayack o yuzden en duzgun tarıh suan ıcın 14 temmuz gıbı duruyor tatlım :44:
canim nasilsinnn ne zamandir konusamiodukk uzme o tatli caninii zeryamin dedigi gibi ertelemek yerine geri alsaniz dugunu olmazmi :)) bu aradaa bugun kocisimle tlf baya konusduk su dugun yerini ayarliyalim artik dedi..mayis en gec haziran ortasi dugunu yapalim dedi ayyy cok heycanlandim ..bizim kocis bole seyleri fazla konusmaz sen hallet der bana ama bu sefer konuyu o acinca mutlu oldum sasirdimm ..ya bidee benim taki seti beyenmem lazim babasi demis beyensin simdiden altinbasda gordum cok guzel ve degisikk bugun kocisimle taki set bakicaz bide mobilya bakicaz bideeeeeeeeeeeeeeee dugun yeri bakicaz :)) ay cok mutluyum
ama düğün zaten akşam olmuor mu sınavla pek bağlantı kuramadm da:44:
ablasıgıller ıstanbulda oturuyorlar tatlım ertesı gun de sınava gırecegı ıcın gelemezler dıye demıstım de gercı sımdı baktım LYS sınavları 24 hazıranda bıtıyormus 30 hazıranı da dusunebılıırız dedım ve benımkını aradım soyledım o da dedı kı havalar daha yenı ısınmaya basladı hazıranda soguk gectı gerek yok bence temmuz en guzelı dedıl ben de tamam dedım mantıklı geldı napalım oyle olsun tatlım yaaaa :85:
sağolasın tatlımSen de katıl aramızaaa
![]()
öyle olsn cnm o zaman yarından itibaren gün saymaya başlayabılırsn :))
ablasıgıller ıstanbulda oturuyorlar tatlım ertesı gun de sınava gırecegı ıcın gelemezler dıye demıstım de gercı sımdı baktım LYS sınavları 24 hazıranda bıtıyormus 30 hazıranı da dusunebılıırız dedım ve benımkını aradım soyledım o da dedı kı havalar daha yenı ısınmaya basladı hazıranda soguk gectı gerek yok bence temmuz en guzelı dedıl ben de tamam dedım mantıklı geldı napalım oyle olsun tatlım yaaaa :85:
Beni de aranıza alırmısınız kiiiii![]()
Neden almayalım ki aldık billeee hoşgeldin tatlııımmmm![]()
![]()
canımm üzülmüşşsündür ama şölede düşünmek en iisii hakkınızda en hayırlısı buymus demekkii demek kii vardır bundada bı hayır demek gerek.inan böle düşnmek seni rahatlatır.geç olsun güç olmasın güzel olsun:87:
h.b baharcım nasılsın ne var ne yok![]()