- Konu Sahibi rashabahar
- #1.341
Gelinciklerim benim mesai bitti ben şimdilik cıkıyoruumm
aksama kesınlıkle gırmeye calısacagımm umarım herkes burda olur da uzun uzuunn sohbetler ederiizzz... muuaahhh 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimi kötü hissettim şimdii yaa lutfen yanlıs anlama tamam mı tatlımanne olalım yeter kı de dogru dıyorsun yas onemlı degıll.. ayyy minişler ne kadar tatlı olacakllarr düşünsene aşkımızın meyveleriiii yerim ben onları yaaaa
![]()
delimiyim neyim ya...simdiden netten evlere bakip heyecanlaniyorum:78:
daha asagi yukari 420gün var![]()
ooo sen bıde benim gıbı kendı dolaplarını yaptırıp onların
bıtmıs halını gorunce cıldırırsın eminimmmmDD
resmen bıtmıs halını
gorunce kaynananım yanında cıglık attım o kadarkı ıcıme sındı mutfak dolaplarımmm
iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun giremedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sohbet koyuymuss herkes burdaymis(( bende koocislerr bulustummmmmmmmmmmmmmmmmmm cicisler aldimmmmmmmmmmmmmmmm sahile gittikkk yemekler yedikkkkkkkkkkkkkkkk herseu cok guzeldi cok ozlemisim ben kocisimii kizlarr...baharcimmm seni aramizda gormek ne buyuk bir sereffffffffffffffff:))))))))))))))))))))))))))))))))) ozledik seni yaa bi daha bizi sohbetsiz birakmaa diger kizlar sizde oleee.... bu aksamm herkes olsun bol sohbett edelimmm optumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ohhhh ohh neler aldin neler :90:
hmmm neler aldim 2 pnt aldim 2 tane gomlek tarzi bol kesim rahat bisey aldim :) 1 tane canta aldim
kizlaarr size bi kac sey diyimmmmdee heycanlaniin :)) birincisii balayina nereye gidiceksiniz varmi bir planiniz ikincisiii 5 ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2012 giriyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kizlaarr size bi kac sey diyimmmmdee heycanlaniin :)) birincisii balayina nereye gidiceksiniz varmi bir planiniz ikincisiii 5 ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2012 giriyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geldiimmmmm canıımmmmbalayına turlarla paris dusunuyoruz suanda ama bakalım belkı de antalya ya da didim de olabılır zaman ne gosterecek bakalımmmm
sadece 5 ay kaldı canım yaaa ınanamıyooorrruuuummmmmm
![]()
cok guzel baskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????? kizlarr fikirlerini paylasin
baharimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) hosgeldinnnnnnnnnnnnn nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnn bizde didim yada prag dusunuoruz maldivlerde olur ama orda tsunami falan olur :) allah korusun