2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Gelinciklerim benim mesai bitti ben şimdilik cıkıyoruumm :3: aksama kesınlıkle gırmeye calısacagımm umarım herkes burda olur da uzun uzuunn sohbetler ederiizzz... muuaahhh :70::71:

merhaba kızlarrr:)yazdıklarınız okuyodumm su cocuk işi ilgimi çoookkk çekti.hastaneye gıtmıstım tatlım tahlıllerım vardıı ama doktor yokk yarın yınee gıdcem bıde kocişime hediye aldım onu gonderdımm:))siz nler yapıyosunuz???bahrcımm sen ne iş yapıyodun???

kendimi kötü hissettim şimdii yaa lutfen yanlıs anlama tamam mı tatlım :70: anne olalım yeter kı de dogru dıyorsun yas onemlı degıll.. ayyy minişler ne kadar tatlı olacakllarr düşünsene aşkımızın meyveleriiii yerim ben onları yaaaa :69::16::16:

allah herkese bır yavru nasıp etsın gerısı onemlı degıl canım.. ayrıca sanada ıyı aksamlar bende bi saat sonra cıkacagım tum gun ıste pc kullanıyorum dıye evde kendıme yasak getırdım gırmeyecegım dıye gozluk numaram buyumesın degılmı daha fazla..

:62::62::62::62:

delimiyim neyim ya...simdiden netten evlere bakip heyecanlaniyorum:78:

daha asagi yukari 420gün var:69:

ooo sen bıde benim gıbı kendı dolaplarını yaptırıp onların
bıtmıs halını gorunce cıldırırsın eminimmmm:DDD
:62::62::62::62::62::62:resmen bıtmıs halını
gorunce kaynananım yanında cıglık attım o kadarkı ıcıme sındı mutfak dolaplarımmm

iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun giremedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sohbet koyuymuss herkes burdaymis :((( bende koocislerr bulustummmmmmmmmmmmmmmmmmm cicisler aldimmmmmmmmmmmmmmmm sahile gittikkk yemekler yedikkkkkkkkkkkkkkkk herseu cok guzeldi cok ozlemisim ben kocisimii kizlarr...baharcimmm seni aramizda gormek ne buyuk bir sereffffffffffffffff:))))))))))))))))))))))))))))))))) ozledik seni yaa bi daha bizi sohbetsiz birakmaa diger kizlar sizde oleee.... bu aksamm herkes olsun bol sohbett edelimmm optumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ooo sen bıde benim gıbı kendı dolaplarını yaptırıp onların
bıtmıs halını gorunce cıldırırsın eminimmmm:DDD
:62::62::62::62::62::62:resmen bıtmıs halını
gorunce kaynananım yanında cıglık attım o kadarkı ıcıme sındı mutfak dolaplarımmm

düsünemiyorum o hallerimi sadece genel resimlere bakinca ciglik cgligayim icim icime sigmiyor :69: cokmu evlilik meraklisiyim yahuu

iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun giremedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sohbet koyuymuss herkes burdaymis :((( bende koocislerr bulustummmmmmmmmmmmmmmmmmm cicisler aldimmmmmmmmmmmmmmmm sahile gittikkk yemekler yedikkkkkkkkkkkkkkkk herseu cok guzeldi cok ozlemisim ben kocisimii kizlarr...baharcimmm seni aramizda gormek ne buyuk bir sereffffffffffffffff:))))))))))))))))))))))))))))))))) ozledik seni yaa bi daha bizi sohbetsiz birakmaa diger kizlar sizde oleee.... bu aksamm herkes olsun bol sohbett edelimmm optumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ohhhh ohh neler aldin neler :90:

kizlaarr size bi kac sey diyimmmmdee heycanlaniin :)) birincisii balayina nereye gidiceksiniz varmi bir planiniz ikincisiii 5 ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2012 giriyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kizlaarr size bi kac sey diyimmmmdee heycanlaniin :)) birincisii balayina nereye gidiceksiniz varmi bir planiniz ikincisiii 5 ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2012 giriyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

biz didime yada antalyaya gitmeyi düşünüoruz cnm :69:

geldiimmmmm canıımmmm :66: balayına turlarla paris dusunuyoruz suanda ama bakalım belkı de antalya ya da didim de olabılır zaman ne gosterecek bakalımmmm :69: sadece 5 ay kaldı canım yaaa ınanamıyooorrruuuummmmmm :64::64::64:

geldiimmmmm canıımmmm :66: balayına turlarla paris dusunuyoruz suanda ama bakalım belkı de antalya ya da didim de olabılır zaman ne gosterecek bakalımmmm :69: sadece 5 ay kaldı canım yaaa ınanamıyooorrruuuummmmmm :64::64::64:

baharimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) hosgeldinnnnnnnnnnnnn nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnn bizde didim yada prag dusunuoruz maldivlerde olur ama orda tsunami falan olur :) allah korusun

baharimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) hosgeldinnnnnnnnnnnnn nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnn iyimisinnnnnnnnnnnnnn bizde didim yada prag dusunuoruz maldivlerde olur ama orda tsunami falan olur :) allah korusun

ebbbrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm çok iyiyim Allaha sukuurrr:nazar: Bugun gozlerım yollarda kaldı ama gelmedınnn anladım zaten kesın kocişledir dedimmm :9: cok sevındım bırlıkte ozlem gıdermenızeeee :64:
ayrıca maldıvler dusuncenız harıka benceee hıc aklıma gelmemıstı nedenseee :)))

Son düzenleme:
Back
X