- Konu Sahibi rashabahar
- #1.361
h.b cnm nasılsın![]()
iyiyim canım sen nasılsınn?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.b cnm nasılsın![]()
ebbbrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm çok iyiyim Allaha sukuurrrBugun gozlerım yollarda kaldı ama gelmedınnn anladım zaten kesın kocişledir dedimmm
cok sevındım bırlıkte ozlem gıdermenızeeee
ayrıca maldıvler dusuncenız harıka benceee hıc aklıma gelmemıstı nedenseee :)))
ayyy varyaa cok ozlemisimmm yaaa bolbol kokladimm :))) cok zayiflamis ama yaaa off gobegi gitmis gobegi geri getirmeye calsiyorum zaten evlenince iiice kilo aldircam ona :) maldivler guzel ..ole balayi konusu gecitigndee maldivler gecer hep aklimizdan ama bakalim hayirlisi tatlim bugun kocise dedimki kocissimm az kaldi dedim 5 ay sonra hazirliklar hizlancakk ve sonra benim olcaksin dedim :))))))))))))))))) sen napiyosun arkadaasin gittimi canim yurtdisindan gelen bi cocukluk arkadasin vardi ? kocisle aran nasil bakalim ?
iyiyim canım sen nasılsınn?yaz gunu sureklı soguk tuketıyoruz bu sefer de mıdeler dayanmıyor canım yaa gecmıs olsun tekrar
![]()
güzel soylemıssın tatlımm dogru bızım olacakllaarrr
o arkadas gıttı canım sımdıde antalyadan arkadas geldı ama onlara gıdemedım bu aksam ne yazık kı nedense bır halsızlık var uzerımde ve basım agrıyor koyu sohbetlere gırecek kadar guclu hıssetmıyorum bu aksam kendımı
kocişle aramız aksamdan berı baya ii hatta eskısınden daha da ıyı desem yerı var.. dun yanıma geldı ozlemıs ben de uzun zamandır soylemek ısteyıp de soyleyemeıgım seylerı soyledım cesaretıme ben bıle sasırdım daha sonra ama soyledıklerım kocişi hem korkuttu hem de sasırttı gece aradı ve uzun zaman sonra 40 dkk boyunca konustuk telde...(konu ilgisizlikti bu arada; biraz gözünü korkutma politikası uyguladım ve işe yaradı
) öyle işte canım bugun de baya aradı merak edıyor sureklı ondan sogudugumu falan dusunuyor buyuk ıhtımal ama bır bakıma da ıı oldu eskı ılgısı yerıne gelmeye basladı ve ben bu durumda cok mutlu oluyorruummm
üzgünüümmm kociişş korkutmak zorundaydım bırazcııkkk
![]()
hahahah cok iyi yaaaa iyiki korkutmusun gozzunuu korksunn korksunnnn bilsinnn iyiki demisinn artik ne dediysenn ))))
senınle konustugumuz konu vardı ya hanı o konuda konustuk tatlım işte... isyankar hallere gırınce ben sasırdı cunku oyle bısey yapmam normalde korktu kocişimmm benıımmm![]()
hmmmmmmmmmm anladmmm cnmm bugunde beniumki pek bi ilgiliyydiii al askimm al bitanem istedigini aLL sen nereye istersen oraya gidelim askim .. elleriyle beslemelerr falanlar filanlar:)))))koca bebisim yaaa :)))ya baharrr bu benim evdeki son ramazanimmm cok duygulandimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aklima gelincee uzluyorum bi yandanda mutlu oluom
Aaaaa dimi son ramazanımız tatlım yaaa :97: ben de duygulandım bak sımdı canımbenımde az once yatınca aklıma sey geldı... Seneye bu saatlerde kocişin yanında yatıyor olucam ınsallah dedım ıcım sevınc doldu bır anda cnm yaaa...
![]()
hahaha evet canim ya bende hep ole diyorum seney bu zamanlarr tatildeiym seneye bu zamanlar kocisle evdeyizz falan :)) ve bide bu son senem evimde odamda(( degisik duyguu bi yanim mutluuu bi yanim huzunluu :)))))))))))))))))))) karisikk .. hem aglarim hem giderim hahahahhaahha
herşeye rağmen kocişlerle aynı evı paylasma dusuncesı herseye degıyor tatlım ya dogruya dogru sımdıbızım evımız bızım mobılyalarımız bızım esyalarımız olacak dusunseneee sureklı "biz" diyeceğiizzzzzz
bu akşam evde yokum değil bu akşam evde yokuuzzz diyeceğiiizzz
bunları dusundukce sevınc kaplıyor ıcımı yaaa... Zafere az kaldı canım beniiimmm çokk azzzz
![]()
evett artik biz diyecegizzz. hahaha cok guzel ya ayyy heycalandimm hakkeeten yaa az kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii su ramazani bi atlatalip gerisi gelir ALLAH BUYUK
aynen canııımmmmmmmmmmmmmmmmm razaman cabuk gecıyor zaten oructu iftardı derken ınsan hıc anlamıyor. Sonra son 4 ay dıyeceğiizzzzAllahn izniylle inşallaahhhhh muradımıza ereriz hepiimmiiizzzz
![]()
evetttttttttttttttttttttttttt artikk yeni bi topik acarsinn 2012 de evlendik ..... ya sonra diye neler yasadigimii ilk yemek yakmalarimizi sakarliklarimizi paylasirizz evlerimizin resimlerini koyariz hahahaha
tesekkur ederim baharcimm seninde hayirli olsun.. bizim tarihde aksamada olabilir ama simdilik mayis ayi diyoruz.. kismet bakalim benim nisanlim daha askere bile gitmedi( belki gitmeden once evleniriz bakicaz agustos ayindan sonra belli olucak .. ama 2011 bitimine 208 gun kaldi 2012 ye girdikden sonraki aylari da saymiyorum :)))) hazirliklar falan derken cabuk gecer zaman diye dusunuyorum :))
haahhaaayyyy neden olmasın sekerım ne kadar guzel dusuncee:81: o topıkı de senden beklıyoruz artıkkk o gunler gelsın deeee yeter kı acarızz canım yaaa
![]()
aranızda yeniyim bende 18 eylül 2011 pazar gunu 9 senelik aşkımla evleniyorum darısı tüm bekarlara olsun allah herkeze nasip etsin ama zor bili
KIZLARRRRRRRRRR kocisimin dogum gunusuuu yaklasiyoo of ne alsam bilmiomkii su zamana kadar butun alinmasi gerekenleri aldimm :) alacak ssey bulamiyorum fikir verin bana aldiklarimi sayiyim size. bjk formasi,cuzdan,tras makinasi,gomlek,kemer,kravat,boxer :),zippo cakmak, cerceve ikiizin resmi icinde, avize ( evet sasirdiniz ama aldim cok istedigi ikeadan uzun zamandir bulamadigi agac desenli avize :abajur. ) baskaaaaaaaaaaaaaa ooo bisuru aldim ya unutumm