2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydınn kıslarr:))dün aksam sohbet baya koyuymus malesef kaçırdım:)bizde memlekete gıdıcez bı 15 gun malesaf gıremıcem pc tasımak yanımda istemıyorumm ozman görüşürüz insallahh:)))buu arada ebrucum netten tam hatırlmaıyorum ama ısmınıısitenın değişik hediyeler var özel olara hazırlaıyomuş belik fikir olur araştır ıstersen :)))

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizanciklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzz bakalimm ayiptir solemesi yeni kalktim :)) hava sicak ppofff..baharrrrcikkkk tahmin ettim zaten dun uyumustur diye :)) naislsin bugun iyimisin ?

cerencimmmm hayırlı yolculuklar canım sımdıdenn hayırla gıt hayırla gel insallah. ebrucum sende kayıpsın haaa bide kizlar masallahınız var aksamcısını yanı bi baharla ben mi calisiyorum ebrucumdaki keyfe bak :D 11 de uyanıyor heytt bee kocişi kım uyandıracak kız alıs sımdıden :D:9::9::9::9:

cerencimmmm hayırlı yolculuklar canım sımdıdenn hayırla gıt hayırla gel insallah. ebrucum sende kayıpsın haaa bide kizlar masallahınız var aksamcısını yanı bi baharla ben mi calisiyorum ebrucumdaki keyfe bak :D 11 de uyanıyor heytt bee kocişi kım uyandıracak kız alıs sımdıden :D:9::9::9::9:

hahahh aynen yaa keyfim yerimdee :)) kocisinn is saati hic bir zaman belli olmayacagi icinn rahatim yani oglende ise gidebilir gecede gidebilirr aksamd gidebilirir :) gidis saatine gore ayarlicaz:))))))))))))))))))))))

hahahh aynen yaa keyfim yerimdee :)) kocisinn is saati hic bir zaman belli olmayacagi icinn rahatim yani oglende ise gidebilir gecede gidebilirr aksamd gidebilirir :) gidis saatine gore ayarlicaz:))))))))))))))))))))))

oooo vardiyalı demekkk :D yaşadın kız vallaha o zaman gününü gün et vallaha :D:32::32:

ya aslin hergun calismicak tatilleride belli deil pilot oldugu iicin ne plan verirlerse ona gore ucusa gidicek sonra evine gelicek :)yanii cok vakit gecircez insallah ole sabah 8 aksam 7 deil

ya aslin hergun calismicak tatilleride belli deil pilot oldugu iicin ne plan verirlerse ona gore ucusa gidicek sonra evine gelicek :)yanii cok vakit gecircez insallah ole sabah 8 aksam 7 deil

masalllah canımmmmmmm insallah bizde sizin gıbı cokça vakıt gecırebılırız :85::85::85::85::85::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

insallahh cnm benimmm hazirlik asamalari ne durumda

vallaha su anda hıc bıseyle ugrasmıyorum cunku herseye ortak karar vermek ıstıyoruz tek basına alınca oda bende alınganlık yapıyoruz malesef umarım eylulde gelır ve hem nısanımız olur hemde evin mobilyalarını begenıp alırız bakalım iste beklemedeyız suan sız neler yapıyorsunuz..

vallaha su anda hıc bıseyle ugrasmıyorum cunku herseye ortak karar vermek ıstıyoruz tek basına alınca oda bende alınganlık yapıyoruz malesef umarım eylulde gelır ve hem nısanımız olur hemde evin mobilyalarını begenıp alırız bakalım iste beklemedeyız suan sız neler yapıyorsunuz..

bizde bakiniyoruz suan ocak gibi almaya baslariz hrseyii ufak tefek seyleri ben aliyorum..oda bi televizyon aldi..beyaz esyalar alincak kasim gibi ya nakit paran varsa bir gunde bile ev dizebilirizz ..hersey para yaniii

bizde bakiniyoruz suan ocak gibi almaya baslariz hrseyii ufak tefek seyleri ben aliyorum..oda bi televizyon aldi..beyaz esyalar alincak kasim gibi ya nakit paran varsa bir gunde bile ev dizebilirizz ..hersey para yaniii

oyle canım oyle paran olmayınca olmuyor tabı bende ufak tefek seylerı alıyorum atıyorum kenara onlarda bır sıkıntımız yok bızım derdımız evdı cok sukur oda halloldu mutfak dolaplarımız yapıldı dogal gaz dosendı bır yerler parke yapılacak bırde boyası kaldı cok sukur onlarda yapılacak bu ay ıcınde ıste sonra nısan olunca esyaları almayı dusunuyoruz mayısa kadar anca taksıtlerden kurtulmus oluruz ama bakalım ıste zor vallaha ne kadar da calıssan hep bır yerden eksık kalabılıyor ama bakalım..allah buyuktur yar ve yardımcımız olur ınsallah..ama herseyden once ben aşkımı çok ozledım yaa vallaaha burnumda tütüyor:85::85::85::85::85::85:

selam 2012 nin ennn güzell gelincikleriii :69:
bende geldim.
25.06.2011 de nişanlandım daha 1 ay bile olmadı :69:
düğünde büyyüüükkk ihtimalle 21-22 nisanda olcak.
o olmazsa en geç mayıs başı yani :17:

Back
X