• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam tatlım. Samsung da güzel marka hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah.. O gardrop tıplı olanlardan bahsediyorsun sanırım onlar gercekten cok yer kaplıyor baya buyuk ev lazım. Bız kırada oturacagımız ıcın bıze uymaz yanı ama sız kendı evınızde oturacaksanız evınız buyukse olabılır aslında ılerde alırsınız sızde olsun. Inox almakla iyi yapmssın canım biz de oyle ıstıyoruz sımdıye kadar sıkayetcı olanı da gormedım acıkcası bıraz da sans ısı tabı kı.. Tekrar hayırlı olsun tatlım...

yok ya canım bizde kirada oturcaz o yüzden gardrop tipi almadık kendi evimizi alınca alırız dedik

benimde görümcem yok ama ben görümceyim abim var yani ama hiç öyle görümcelik falan yapmıyorum hiç bişeye karışmam herkes kendi için en iyi olanı bilir zaten banane. ama buarada bitane kaynım var ama bekar daha benimki abi oluyo yani ama bi kaç sene sonra banada bi elti gelir yani bakalım hayırlısı

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar geldimm geldimmmm nasilsinizzz bakalimm ay cok sicak kizlar burasiiii yandim ya iki dk lik disari ciktim ama cok feci yandimmmm ee ne var ne yokkk baharcnm nasilsinizzz.....

yaa ben de 55im 50 olmak istiyorum ama kilo istediğim yerlerden gitmeyince çirkin oluyorum hemen kilo alıyorum sonra.. Ancak sporla güzel şekilli kilo veriliyor ama onu da yapmaya zaman bulamıyorum bir ara her gün 100 mekik çekiyordum göbek kaslarım çıkmaya başlamstı sonra bıraktım sımdı kasların yerini yağ bağladı :60:
sırke bal karısımına baslıcam ben de azımle verelım canım fazlalıklarımızı kocişlerde bizi daha cok bgensınlerrr :34:

su sırke bal karısımı nedır bırı bana cıklasın ne kadar bal ne kadar sırke ne zaman ıcılıyo ... ay cok heyecanlandım

slm kızlar nasılsınız bakim:)

baharcım bende 55 kiloyum ama 3 kilo almak istiyorum daha iyi olcamı düşünüyorum verme kilo kız nie uğraşıyosun boyun kaç cnm..

ben kısayyıım kii:77: boyum 1.64 canım o yuzden kılo yakısmıyo bence. senın boy uzun sanırım :1:

aynen aynen yaaaa ne bu cektiklerimizz:47::47:

birde hani sen cocugu kac ay hic arama sorma ne icer ne yer hic merak etme sonra ablacim ablacim hanimiste hanimiste:47:

ammaann bırak Allah aşkına yaa biz bi evlenelım de bakalım kardescıgını nasıl gorecek bır daha :66::60:

ben kısayyıım kii:77: boyum 1.64 canım o yuzden kılo yakısmıyo bence. senın boy uzun sanırım :1:

ammaann bırak Allah aşkına yaa biz bi evlenelım de bakalım kardescıgını nasıl gorecek bır daha :66::60:

1.70 boyum cnm herkes fiziğimi çok beğeniyo ama ben bi kaç kilo daha alsam daha iyi gelinliğin içinde dururum die düşünüyorum:)

kızlar benim görümcem yok nişanlım evin tek çocuğu:)ama keşke olsaydı diebiliyo insan:(

bende 2 tane gorumce var bıtanesı cok sessız cok sevıyorum onu cok ıyı anlasıyoruz ama dıgerı cok dıktatör öğretmen zaten kendısı belkı de ondandır ama kıskanclıgının ondan olacagını sanmıyorum :60:

ben 3 eylülde evlencem cok heyecanlıyım :)

ayy ne güzel canım ya darısı basımıza ınsallah bakalım o günleri görebilcek miyiizz :69:

benimde görümcem yok ama ben görümceyim abim var yani ama hiç öyle görümcelik falan yapmıyorum hiç bişeye karışmam herkes kendi için en iyi olanı bilir zaten banane. ama buarada bitane kaynım var ama bekar daha benimki abi oluyo yani ama bi kaç sene sonra banada bi elti gelir yani bakalım hayırlısı

tatlım herkes aynı olmuyor zaten 2 gorumce ıkısı de cok farklı bırısı hep bızı dusunuyor dıgerı hep kendısını :1:
eltilerde zor oluyor ama sans bakarsın kafa dengı bır eltı olur :34:

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlar geldimm geldimmmm nasilsinizzz bakalimm ay cok sicak kizlar burasiiii yandim ya iki dk lik disari ciktim ama cok feci yandimmmm ee ne var ne yokkk baharcnm nasilsinizzz.....

canıııııııııımmmmmmmmmmmmmm hosgeldıınnnn nerelerdesın yahuu :89:
Burası da cok sıcak 2 3 defa ıs geregı dısarıya cıktım cıkmaz olaydım yandım senın de dedıgın gıbı...
ne guzl havalar serınlemıstı yaaa :50:
eee nasıl gidiyo bakalım gorusmeyelı baya oldu sekerrıımmm :23:

su sırke bal karısımı nedır bırı bana cıklasın ne kadar bal ne kadar sırke ne zaman ıcılıyo ... ay cok heyecanlandım

canım ben forumdan bulmustum google a elma sırkesı bal karısımı yaz dırek zaten kk cıkıyo ılk sırada oyle hatırlıyorum baya ıse yarıyormus canım heyecanlanabılırsınn :21::21:

1.70 boyum cnm herkes fiziğimi çok beğeniyo ama ben bi kaç kilo daha alsam daha iyi gelinliğin içinde dururum die düşünüyorum:)

ne guzel uzunsun canım ama ben uzun olmak ıstemezdım cunku nısanlım da kısa zaten :1:
bence de bıraz almalısın canım kılo, zayıfmıssın gercekten :34:

ben öyle durmuyorum cnm ama yinede biraz gerekli sağlık için bile çok zayıf olmak iyi diildir:69:

haklısın saglık ıcın kılo da onemlı :34:

Back
X