• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynen görümce beni pişireceekkkk hemen kaldırayım resmi falan ben en iyisi ama adım da değişir inşallah en kısa zamanda yaaa :53::53::53: kocişineaşık olarak değiştirmek istiyorumm :9:

degısıklıgı farkettım ondan sonra onu sectım zaten tatlışımmm :34: gerckten çok guzel model canım benımm altında düşünemiyoorum :69:

begendimmm yeni ismini canimmm bir an ay bu kim demedim degil resimden alismistimmm :9::9::9:

bitanem telefondan bana şarkı dinletti ay çok duygulandım telefonu açtığım gibi birden öyle bişeyle karşılaştım:)herşeyim yaaaa...

selam kızlarr bugün kurutma makinesimi ve digital tartımı aldım her geçen gün çeyizim büyüyor ve de çok mutlu oluyorummm:72:

selam kızlarr bugün kurutma makinesimi ve digital tartımı aldım her geçen gün çeyizim büyüyor ve de çok mutlu oluyorummm:72:

ebruuuuuum uyuduuun sanirim cicimmmm:97:

benimde dehset uykum geldi hatuncuklarim yatiyorum yarin görüsürüz insallaaaah mucukladim hepinizi dua edin bu arkadasiniz icin citir olsuuuun lütfeeeeeeen:16::16::16::16::16:

ebruuuuuum uyuduuun sanirim cicimmmm:97:

benimde dehset uykum geldi hatuncuklarim yatiyorum yarin görüsürüz insallaaaah mucukladim hepinizi dua edin bu arkadasiniz icin citir olsuuuun lütfeeeeeeen:16::16::16::16::16:

yok tatlis uyumadim yaaa icerdeydimm oo ooo hh masallahhhh morel bozukmak yokkkk daha cok vaktin varrr ben inaniyorum vereceginee:))) hadi sana iyi geceler bebisss yatiyorsun

ilk gunaydiniiiii ben demek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))) nerdesiniz amaa:)))))) sahurumu yaptimmmm namazi beklicemmmmm canim SIKILIOO :)))))) hadi bakalim opuldnuzzzz oglen gorusmek uzeree muck muckk askimi ozledim ama daha bulusmadik bulusmucazda ben istemiyorum cunku:(

bitanem telefondan bana şarkı dinletti ay çok duygulandım telefonu açtığım gibi birden öyle bişeyle karşılaştım:)herşeyim yaaaa...

ayyy ne güzel tatlım yaa maşallah diyelim nazar değmesin :69:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm aldıklarını inşallah tatlım :69:

ilk gunaydiniiiii ben demek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))) nerdesiniz amaa:)))))) sahurumu yaptimmmm namazi beklicemmmmm canim SIKILIOO :)))))) hadi bakalim opuldnuzzzz oglen gorusmek uzeree muck muckk askimi ozledim ama daha bulusmadik bulusmucazda ben istemiyorum cunku:(

bebiişiiiimmmmmmmmmmmmm günaaaaayyyyyyyyydddddıııııınnnnnn :54::3:
hadi bakalım cabucak uyanın da gelın artık canım sıkılıyo cok bekleyınce :1:
Sen neden gorusmek ıstemıyorsun aşkınla bakiimm ???

Back
X