- Konu Sahibi rashabahar
- #2.641
kıh kıh kıh nişanlı değilim henüzaaayy uzunca yazıcaktım ama baş ağrıtmayayım diye kısa kesiyorum...
Ben okulumu hem çalıştıp hem okuduğum için uzattım, sevgilimde yurt dışında yaşıyor. Okul bitmeden böylesi bir konuya dahil olacak yapıda bir adam değil babam(gerçi hiçbirzaman değil ama)... Benim babam ve onun tarafı dışında herşey çok güzel ama... işte ocakda okulum biticek inşallah sonra nikah düğün hepsini peş peşe yapıp bende goncamın yanına gidicem inşallah... Yani 3-5 plan var da, şu anda olması en olası olan bu:):)
olsun canım az kalmış siz birbirinizi sevdikten sonra gerisi teferruat nişan falan boşver kafanı yorma Allah mutluluğunuzu bozmasın kimseye takma kafanı.bizimde 8 yıl oldu üniversite haziranda bitti benim hemen biter bitmez 10 gün sonra nişanlandık benim ailemde okurken pek taraftar değildi yani sabrettik birbirimizi beklemekten yılmadık nişanımız oldu şimdide düğün iiçn sabrediyoruz 2012yi bekliyoruz napalım bak sevgilinde geliyomuş ocak ayına ne kaldı sonrada evlenirsiniz kavuşursun sevgiline takma bişeye kafanı