- Konu Sahibi rashabahar
- #6.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheeeeeyt kıııs anaaam yeni duydum ya hele ben bunu
ilk iş eve gider gitmes yat ulen köpeeek tarzında kendime eziyet yapmak![]()
yok kısss eziyet değilcidden tv falan seyrederken oturduğun yerden al minderi eline koy karnın üstüne bastır içeri cek karnınıda bastırırlen sonra bırak çok faydalı
![]()
SLM 2012 DE düğnü olcaklardan biride benimama daha net tarih belirleyemedik stresten tartışmadan o aşamayı kararlaştıramadım uf vallaa ne zormuş yok ev bul yok eşya evi alsak düğün tarihi kararlaşçak düğün tarihi kararlaşsa ev alıcak pöffff zor zorr vallaa:):) Çok fazla heycan var durmadan model aranıyorum gelinlik için aklında model belirleyenler varmı gelinlikte ve saç şekli burda paylaşırsak brazda olsa sanki heycanı durdura biliriz
bu arada şöyle bi steye baktımda geneli düğün tarihii falan belli bzde hiğç bi hazırlık yokkk
[/QU
slm canımm benim daha hiççç bişe belli değil isteyeme bile gelmediler ama biz yavaş yvaş eşyaları bile almaya başladıktemuz gibi istenicek ve söz yapıcaz eylül ekimde de inşallah düğün öyle karar verdik ikimiz ama hayırlısı bende gelinlik bakınıyorum şimdiden kafamda bir iki model var ama kararsızım
herşey çok güzel olur hepimiz için inşallahh bunlar tatlı telaşlar canımm![]()
Canım iki modele nasıl indirgeyebiliyorsunuz vallahi binlerce model var, kararsızım ben o konudaHayalimdeki modeller ve vücut tipime uygun olan modeller farklı benim belkide, mesela tek parça olanlar uzun boylulara gidiyo daha çok filan, ama ben tek parça gelinlikleri beğeniyorum
Markaları internetten tek tek incelediniz mi yöntem olarak ?
Valla bizim nişanda birden oldu budüğünde öle olcak sanırım bi bakıyoz ayaklanıyoz bişiler yapıyoz ev falan bakılıyo bi bakıyom kimsee bişiden habersiz gibi davranıyo pöfff neymiş bu be bölee:) stresten yemek yiyom:)yakında gycek gelinlik bulamıcam annem öle dyoo:):) abarttım durumu hahaa valla dün eltim söyledi haziranda olcakmış benim düğünüm eltimin yalancısıyım bana kimse bişey demiyoo kmsede ses yok kmse bişi sormayınca bende umursamaz davranıyom ama kuduruyom bir an önce ev falan olsunda yavaştan yapıyım dyom en azından bekarken ne ödedim ne aldım kar vllla böyle olcağını bilseydim 30umu beklerdim:) BENDE GELİNLİĞİN ALT KISMINA KARA VERDM ÜS STRAPLEZ OLCAK AMA BELİRLİ BŞEY YOK ÜST MODELDE :SEki Görüntüle 274605 Eki Görüntüle 274606 ALTLAR BUNLAR
yok anam sadece model var kafamda ben 34 bedenim ama inanılmaz yediğim için 3aylık göbiş elde ettim![]()
bende 34 bedenim biz nasıl gelinlik bulcaz üstümüze göre çok merak ediyorum: acill kilo almam lazımmm yaufff
![]()
Glamour 2012 Bridal Collection: wedding gowns and accessories - Pronovias
bak buda çok hoş canım
bide gelinler savaşı filmindeki çook güse![]()
36 beden arkadaşlarımın hiç sorun olmadı zaten deli gibi sıkıyolarmış belini, sırtını filan provalarda içleri dışlarına çıkıyomuş. ama 34 beden vücut tipine bağlı, acık kilo almak gerekebiliriçini doldurmamız lazım değil mi ama
[/QU
ya ben şimdi yeni bişe denicem bir ayda 4 kilo diyolar bakalım alabilcekmiyim 45 kiloyum yaffff
glamour 2012 bridal collection: Wedding gowns and accessories - pronovias
bak buda çok hoş canım
bide gelinler savaşı filmindeki çook güse![]()
Canım model ve şekil çok güzell, ama her tarafı tül tüm malzemesi dantelsiz tül sanki değil mi ?
şimdi baktım da arkadan görünüşü de güzelmiş![]()
Eki Görüntüle 274612 Eki Görüntüle 274613 Eki Görüntüle 274614 Eki Görüntüle 274615 Eki Görüntüle 274616 Eki Görüntüle 274617 Eki Görüntüle 274618 Eki Görüntüle 274619
typhon bunlarda benimkiler belki bir fikir edinirsin canımm![]()
bence bu gelinlik denen şey her yıl giyilmeli ya hepsi çok güzel:)
CANIM BEN MODEL OLARAK BEĞENMEDİM SADECE ALTTA TÜL İSTİYORUM İLK BAŞTAKİDE KABARIK OLAN SEÇTİĞİM KABARIK MODELİ ÜSTE HALAA FİKRİM YOK:)Canım iki modele nasıl indirgeyebiliyorsunuz vallahi binlerce model var, kararsızım ben o konudaHayalimdeki modeller ve vücut tipime uygun olan modeller farklı benim belkide, mesela tek parça olanlar uzun boylulara gidiyo daha çok filan, ama ben tek parça gelinlikleri beğeniyorum
Markaları internetten tek tek incelediniz mi yöntem olarak ?
CANIM BEN MODEL OLARAK BEĞENMEDİM SADECE ALTTA TÜL İSTİYORUM İLK BAŞTAKİDE KABARIK OLAN SEÇTİĞİM KABARIK MODELİ ÜSTE HALAA FİKRİM YOK:)
Puffyy napces bizzz ben çok kararsız kalırım yaww daha çok var ama ben bakıyorum valla biliyorum çünkü kendimi sona kalırsam donakalırım![]()
Ön ve arka kısmı bu şekilde olacak model olarak ama Alt kısmı hala kafamda yok :))
Eki Görüntüle 274668 Eki Görüntüle 274669
EVET YILLAR SONRA BİLE fotolara baktığımda o zaman bile iyiki giymişim demek istiyorum o yzden çok kafamı karıştırmak istemiyorum modellerle belirli dediğim gibi altı konusunda tereddtüm kalmadı o olcak ama üstte biraz araştırmaa olcak gibi biraz daha sadece ve şık bişey olmasını istiyorumne tuhaf dime yıllarca bekliyos veeee büyük gün bembeyaz prensesler oluyorus![]()