• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Puffyy napces bizzz ben çok kararsız kalırım yaww daha çok var ama ben bakıyorum valla biliyorum çünkü kendimi sona kalırsam donakalırım:9::9:

çok kafamı karıştırmıyorum zaten o an tüm kararlar değişiyo nişanlımı krem istedim ne alakaysa mercan rengi oldu orda onu beğendimgidip giyip denemekk şart budur dedinmi tamam ama kafanda belirli model yinede olmalı hem ne zaman başlıcaz bakalım provalara puff bi 5 kilo vermem şart gözükyoo:(

36 beden arkadaşlarımın hiç sorun olmadı zaten deli gibi sıkıyolarmış belini, sırtını filan provalarda içleri dışlarına çıkıyomuş. ama 34 beden vücut tipine bağlı, acık kilo almak gerekebilir :1: içini doldurmamız lazım değil mi ama :52:[/QU

ya ben şimdi yeni bişe denicem bir ayda 4 kilo diyolar bakalım alabilcekmiyim 45 kiloyum yaffff

amaniin boyun da uzun mu canım ben de 45 tim, 3-5 kilo aldım 3 ayda iyi gibiyim sankim:21:

kızlar yardımcı olmak açsından saç modeli fotoları koyucam sanırım paylaşımlarla bişeyleri azda olsa netletştiririz $gelinsaci4yv5[1].webp $imagesCAHZB5A1.webp $gelin-basi-ve-gelin-taci-modelleri-1[1].webp $24152_384370589627_294908259627_3659881_3098530_n[1].webp $3fcdc1347e7a5cb972b3142b051dc1bc[1].webp bide saç modeli olarak bunları beğendim ama enbaştaki dağınık topuz gibi olanında kararlıyım sanırım:)

Merhaba Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:34:
nasılsınız?
typon canım bence 4 veya 5 nolu saç modelleri güzel. Umarım herşey gönlüne göre olur:34::54:

çok kafamı karıştırmıyorum zaten o an tüm kararlar değişiyo nişanlımı krem istedim ne alakaysa mercan rengi oldu orda onu beğendimgidip giyip denemekk şart budur dedinmi tamam ama kafanda belirli model yinede olmalı hem ne zaman başlıcaz bakalım provalara puff bi 5 kilo vermem şart gözükyoo:(

yawww sen bana ver o 5 kiloyu hiç uğraşmayalım biz:9::9:

kizlar selam nasilsiniz fazla giremiyorum memleeketten babaanne geldi gelen giden falan ev kalabalik su siralar
hadi kizlar sole bisey yapalim hersey bindallisindan gelinligine ayakkabisinden gelin buketine kadar bi mesajda yollasin bakalim kimin gelinlidi bindallisi kina elbisesi nasilmis ben baskliyorum kizlar

kizlar selam nasilsiniz fazla giremiyorum memleeketten babaanne geldi gelen giden falan ev kalabalik su siralar
hadi kizlar sole bisey yapalim hersey bindallisindan gelinligine ayakkabisinden gelin buketine kadar bi mesajda yollasin bakalim kimin gelinlidi bindallisi kina elbisesi nasilmis ben baskliyorum kizlar

tamam başlaaayalıım :46: sabırsızlıkla bekliyorum:27:. Önce kesin belli olanlara bakiyim , benim belli olmadığı için en son kafamdaki favori modellerden derleyip gönderirim ( napiyim netleştiremedim :41::44: )

benimde belli değilki daha ama hadi bakalım yinede bişeler bakınayım ama önce bulmayım siz başlayın tek tek yorumlayalım ozaman fikir verelim birbirimize :9::9::9: çok güzel olcak :34:

ben az önce bi gelinliğe aşık oldum :16: Saf Aşık :DD ama arkadaşım var evlendi 1 ay önce, gelinlik denediklerinin prova resimlerini gösterdi. İnternettekilerle karşılaştırdık aman tanrım çok farklı duruyo :26:
Mankenlerde 1.5 metre bacak olduğu için :nazar::52::nazar: etekleri uuuupuzun, ama arkadaşım giymiş mesela orta boydadır, gayet farklı durmuş :14:

O yüzden biraz uçmadan modellere tekrar bi göz gezdirip sizinle paylaşıcam, acıkın da kına için bakayım muhteşem yy akımından etkilenenlerden biri olarak o kıyafetlerden giymek istiyorum bu arada:52:

Back
X