- Konu Sahibi rashabahar
- #6.421
yaa ama ben onda o çabayıda görmedim keşke birazcık çabaladığını görseydimm keeeşşkee ama yok!
bide nişanlısın herkes soruyoo eeee nezaman düğün vercek cevabım yokdu inanın bende bilmiyorumki yani
okadar zor bi durumki ailem diyo bunlar napıyolar hiç bi haraket yok askerden geldi 1,5 sene oldu onlara ayrı cevap ver napalımiş yok bulamıyo yalan söylüyodum arıyoo ama yok diye oysaki durum çok farklıydı ailesi sonunda hani ne olcaksa olsun hazırlıklara başlayalım dedi o arada bulursun bi iş başladık gelinlik bakıyorum ona bişey söylüyo eşya bakıyoruz o niye öyle oluyo bu niye böyle oluyo ben onu istemem bu niye şöyle rabbim kimsenin başına vermesinn yanii ama demekki kısmet değilmiş işde
şimmmdiiiii amaaaa harika bi insanla beraberim rabbim iyki onu çıkardı karşıma şimdi iyki bitmiş diyorum iyki bitmiş ve sevgilimi iyki tanımışımmm![]()
canım ne güzel geride bırakmışsın onunla olanları boşver , demekki bunu yaşaman gerekiyomuş :26: şimdi mutluysan hiç diyecek bi söz yok heep böyle sürer umarım mutluluğun