2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kızlar, teşekkürler yorumlar için:) kına malzemelerini kesin eminönünden alın çok ucuza geliyor.

herkesin sevgililer günü kutlu olsun:))) nişanlı olarak son sevgililer günü, seneye evli olarak kutlayalım inşallah:))))

insallah canım aldıgın malzemelerin fotolarını yuklesene bakalım.bende eminonunden yapıcam insallah alısverişi:)

insallah canım aldıgın malzemelerin fotolarını yuklesene bakalım.bende eminonunden yapıcam insallah alısverişi:)

nette resimlerini buldum bile, sadece sepetin boğum yerlerinde beyaz minik güller var benimkinde kırmızı değil. Kına sepeti, kına tepsisi, halay mendili 10 adet, kına kutuları 50 adet, kuruyemiş kesesi 50 adet, kına gülü 2 adet, güllü mumlar 12 adet, yüz örtüsü ve eldiveni aldım. Hepsi 60 tl tuttu. Klasik şeyler aldım eminönünde çoook değişik şeyler yok ama kınayıda kayınvalidem ve teyzelerim çok istiyor diye evde 2 saatlik birşey yapacağız zaten:)

Eklentiler

• $kına sepeti.webp
    $kına sepeti.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $kına tepsisi.webp
    $kına tepsisi.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $el gülü.webp
    $el gülü.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $kese.webp
    $kese.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $kına kutuları.webp
    $kına kutuları.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $mendil.webp
    $mendil.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $örtü.webp
    $örtü.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 22
günaydın tatlışıımm :)) özleştik yahuu nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım??

Kızlaarr nasılsınız bakalım? Sınavlardan dolayı gıremıyorum bır sure benı mazur görün. Yazdıklarınızı okuyorum ama ;) masallah ebruumm ayakkabıları da halletmıssın cok sevındım ve cok begendım :)) İyi günlerde kullanmak nasıp olsun... 31 mart gelını gelmıs aramıza yavas yavas dugunler baslıyor bakıyorum da :))) masallah masallah :nazar: Biz de dun nıkah ıslemlerımızı hallettık ondan kurtulduk en azından... baska bır gelısme yok suanda durgunuz yanı :))

BU ARADA HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUUNN CANLARIM...
Bugün bizim 7. yıldönümümüz olması dolayısıyla ayrı bır onem tasıyor :16:

ooooooooooooooooo baharcikk :) nerelerdesin kiz sen bende diyorumki bu kiz nerelerde:))) nasil gectii sinavlar bakalim :) halletmisin nikah islerini hayirlisi olsun bebisim :)P gerisi gelir yaws yaws tatlimm :) akkalarimi beyendinmiii :) cok sekerler dimi cok topuklu ama yaaA:) yanima kesin spor ayakkabi alicam imkanin yok tum gun onlarla duramam :)

merhabalar....bugün istanbulda bağlı olduğumuz belediyeden nikah başvurusunu tamamladık, nakil kağıdımızı aldık. Aslında nakil kağıdı ve 3 fotoyu ankaraya yollarsak bizim yerimize başkası başvurabiliyormuş. Bu durumda olanlar varsa yani ayrı yerde ikamet edip düğünü başka şehirde olacaklar haberiniz olsun. Biz yinede ankaraya gideceğiz alışveriş falan yapılacak diye.

pasta müziğine bende karar veremedim, internette klasik şeyler öneriliyor...bakalım bu aralar biraz müzik dinleyeyim bari:)

tatlım senin ilk provan ne zaman? benim mayısta sanki çok geç değil mi? düğüne 1 ay kala başlanılcak..

canım benim provamda düğünden tam 1 ay önce. bi hafta önce de alıcam öyle yazdılar ama değiştirebiliriz dediler. gelinlik ölçülerimize göre ist da dikilip gelcekmş diğer işlemleri ordaki terzileri yapıcakmış bana öyle söylendi canım. peki sana bu tatil işinden bahsettiler mi kaya artemisten?

selam kizlar nasilsinizzzz bugun kocisle birliktee altinbastan tamm istedigim gibi tassizz setimi aldim :) hem spor hem klasik her sekilde rahat kullanabilecegim br modell ne zamandir bole bisey ariyodum ve buldum :) bi ara resimi ceker gonderirimm... ohh biseyi daha halletmiss olduk :)

canım benim provamda düğünden tam 1 ay önce. bi hafta önce de alıcam öyle yazdılar ama değiştirebiliriz dediler. gelinlik ölçülerimize göre ist da dikilip gelcekmş diğer işlemleri ordaki terzileri yapıcakmış bana öyle söylendi canım. peki sana bu tatil işinden bahsettiler mi kaya artemisten?

ne tatili kiz merak ettim bana ole bisey demediler :)

aynı şeyler söylenmiş o zmn tamam içim rahatladı bana da tam 1 ay öncesinden randevu verdiler.. bayağı değiştiricem bende :1: balayı tatilinden bahsettiler kıbrıstakini diyorsun sanırım.. 1.750 tl gibi bişeydi sanırım tam hatırlamıorum yanlış olmasın. biz balayımızı ayarladık dedik onlara ama belki başka tatil olarakta düşünülebilir tabi..

Son düzenleme:
Ohh sizin gelinlikler hazır sanırım kızlar :) Ben daha karar veremedim nasıl bir şey istediğime. Yarın annemle gelinliklere bakmaya gideceğiz. Geçen hafta da bikaç tane denemiştim ama nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum bakalım :) İnşallah hepimizin içine sinen şeyler olur :31:

Ohh sizin gelinlikler hazır sanırım kızlar :) Ben daha karar veremedim nasıl bir şey istediğime. Yarın annemle gelinliklere bakmaya gideceğiz. Geçen hafta da bikaç tane denemiştim ama nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum bakalım :) İnşallah hepimizin içine sinen şeyler olur :31:

ben ilk girdiğim ve ilk denediğim gelinliği aldım :) hayalimdeki gelinlikti tabi bikaç değişiklikle tam olcak hayalim o zmn :) inş sende istediğin gibi gelinliğini bulursun..

Son düzenleme:
ben ilk girdiğim ve ilk denediğim gelinliği aldım :) hayalimdeki gelinlikti tabi bikça değişiklikle tam olcak hayalim o zmn :) inş sende istediğin gibi gelinliğini bulursun..

Ne güzel senin adına çok sevindim:) Ben bi gelinliği giyiyorum onu beğeniyorum başkasını giyiyorum aklım onda kalıyo bu şekilde nasıl beğencem gelinlik bilemiyorum :9: Yarın da deniyim de bikaç tane o zaman aklımda daha da netleşir sanırım bir şeyler.

Back
X