2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlaaar dün nişan çarşısındaydım
alyanslarımı ekledim :21:
nişanlımı abiye olarak aldım ama 1 numaralı tarlatan konuldu:16:

iki düğün ne zormuş ya biyandan da burda kuaför işleri ile uğraşıyorum. ankarada neyapıcağım konusunda hiç fikrim yok zaten. sizin düğünlerden sonraa ki tavsiyelernizi bekliyorum ama kızlar. düğünden sonra bırakmayın buraları :) bende white butterflies ın kuaförünü düşnüyorum ama ankaraya gitmek kısmet olmadoğı için bitürlü gidip görüşemedim ücret konusunda falan.

tabii ki düğünden sonra belirtirim yorumlarımı:) ankaraya gidersen makyaj için bazı kişilerin isim ve telefonlarını da veririm sana, düğün günü kuaföre geliyorlar zaten. prova yaptırırsın belki.

Kızlar sonunda fiyatları ısrarla öğrendim :)) gerçi özelden msj attım sana patbir ama burdan da yazayım kına+gelin paketi (kına saçı makyajı+ gelin saçı makyajı) 300 TL makyajlar olmazsa da 150 TL kına saçı ve gelin saçı. Kına saçı olmazsa fiyat çok değişmiyormuş bu arada aslında 150 tl gelin başı fiyatı gibi kına saçı hediye oluyor diye düşünün :))) özel gün için makyaj fiyatı 50 tl, gelin makyajı 100 TL imiş bu arada. Çok süper yapmıyor makyajı ama kına için fln düşünülebilr arklarımın düğünlerinde özel günlerde yaptırıorum ben.

yaa patriyn iki düğün gerçekten çok zormuşş ama ben kuaför işini hallettim kuaförüm bnmle Bursaya gelicek :))) bi tek makyaj kaldı onu da artık birini bulucam bursa da uygun fiyata yapan.

çok teşekkürler cnm:) yazdım sana cevap...ben hem kına hem gelin saçım için istiyoruuuummm senin kuaförünü:)

selamm kizanciklarr nasilsinnizzz... hazirliklar tam gaz devam ediyorR:) allah yardimciniz olsunn bizde onumuzde hafta alisverise cikicaz..

baharrrrrr kizz sen neden hicc topige girmiyorsun bakimm yaaaaa msn dede yoksunnnn dofcemm seni aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selamm kizanciklarr nasilsinnizzz... hazirliklar tam gaz devam ediyorR:) allah yardimciniz olsunn bizde onumuzde hafta alisverise cikicaz..

baharrrrrr kizz sen neden hicc topige girmiyorsun bakimm yaaaaa msn dede yoksunnnn dofcemm seni aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bizde hazırlıklar durgun şuan valla canım.. hallolur herşey daha zaman var ama yapım gereği ben bian önce olsun da aklımda durmasın istiyorum.. olmayınca da bana sıkıntı yapıyo. kızlar bizim nikah 2 eylülde salonda kıyılcak bizim başvurmak için zamanımız martta başlıyo dimi:S emin olamadım da ben

bizde hazırlıklar durgun şuan valla canım.. hallolur herşey daha zaman var ama yapım gereği ben bian önce olsun da aklımda durmasın istiyorum.. olmayınca da bana sıkıntı yapıyo. kızlar bizim nikah 2 eylülde salonda kıyılcak bizim başvurmak için zamanımız martta başlıyo dimi:S emin olamadım da ben

öyle olmalı, evrakların geçerlilik süresi 6 ay olduğu için daha erken olmuyor diye biliyorum

biz nikah işlemlerini hallettik çoktan.. bu arada kına yerimide tuttuk canlar.. fotoğrafçımda tamam hallettim.. davetiye bakıcaz en kısa zamanda:34:

slm kızlar benimde haziran temmuz arası düğünüm var nişanlım polis henüz hiç bir hazırlığımız yok sormak istediğim bişey var tahkikat pazartesi başladı ne zaman sonuçlanır bilginiz var mı???

Artık öğlen olduğuna göre tünaydın ebrucum :) çok neşeli gördüm seni maşallah aman Allahım bozmasın:)

pofffffffffffffffff yine kimseciklerrr yokk topikteee:((( zaten kocisimidee cok ozledimmmm bide ustune regl oldummmm pofffpofffffffffffffffff

selamlarrrr, hazırlıklar bitiyor galiba yavaş yavaş:) ondan kimsecikler yok galiba...bugün kına abiyem provadan gelecek askı ekletmiştim bakalım nasıl olmuş:) sizler ne giyeceksiniz kınada? ben bindallı giymeyeceğim, sadece abiye aldım onu da kırmızı seçmedim, lila gibi renk....helen tarzı birşey olacağım kınamda öyle bir concept oluşturdum:)))

selamlarrrr, hazırlıklar bitiyor galiba yavaş yavaş:) ondan kimsecikler yok galiba...bugün kına abiyem provadan gelecek askı ekletmiştim bakalım nasıl olmuş:) sizler ne giyeceksiniz kınada? ben bindallı giymeyeceğim, sadece abiye aldım onu da kırmızı seçmedim, lila gibi renk....helen tarzı birşey olacağım kınamda öyle bir concept oluşturdum:)))

bizim burdaki düğünün sonunda kına yakılacağı içi gelinlikten sonra bindallı giyicem canım ben. hmm concept güzel eminim değişik olucaktır:D

Bende yazayım pazartesi gelinlik provam var,gelinliğim taaa Ankaracıklardan dikilip gelmiş,heycanlıyım:) Kınamda da Osmanlı Kıayfetlerini andıran Bindallı giyeceğim nasipse,bindallıya daha bakmadık düğünüm 15 Temmuz:) Herkese Allah kolaylık versin:10::3::21::40:

günaydınlarr herkeseeeeee nasılsınız?? hazırlklar tam gaz devamm gördüğüm kadarıylaa :)) ben de dün itibariyle mayözümü ve fotografçımı hallettim. bugün de ev bakacağız inş işimiz rastgider ve hemen bulabilrizzzzzzz:16:

yaa negüzel ne şanslısın kuaför konusunda :) ben makyaj ve saçı ayrı düşünmüyorum aslında gittiğim yerde ikisi de olsun istiyorum.. çok iyi değil mi o kuaförn makyajı canım. ankaraya gittiğimde bende bi yüzyüze gidip konuşayım ve ayarlayayım canm.

kötü değil güzel yapıyor ama prfesyonel makyaj istiyorsan profesyonel değil. sein ne istediğinle alakalı brz. dediğim gibi ben tüm özel günlerde ona yaptırıorum hepsinde de memnun kaldım ama düğünümde profesyonel yaptırmak istedim o yüzden başka birini buldum. hatta patbir le aynı kişiye yaptırıyoruz :)

hayırlı olsun cnm helen tarzı gerçekten güzel olcaktır kınaya :))) ben de abiye giymeyi düşünüorum ama çok ısrar ederlerse kına yakılırken bi kaftan giyicem sanırım direk elbisenin üzerine geçirilip rahatça çıkıcak bişi giyip kına yakıldıktan sonra da hemen çıkarmak istiorum :D bu arada sezar sak ı ayarladım makyaj için :))) sen ne yaptın konuştun mu kuaförle?? biz o gün seninle beraber hazırlanıcaz artık kesinleşti :D :9:

günaydınlarr herkeseeeeee nasılsınız?? hazırlklar tam gaz devamm gördüğüm kadarıylaa :)) ben de dün itibariyle mayözümü ve fotografçımı hallettim. bugün de ev bakacağız inş işimiz rastgider ve hemen bulabilrizzzzzzz:16:

kötü değil güzel yapıyor ama prfesyonel makyaj istiyorsan profesyonel değil. sein ne istediğinle alakalı brz. dediğim gibi ben tüm özel günlerde ona yaptırıorum hepsinde de memnun kaldım ama düğünümde profesyonel yaptırmak istedim o yüzden başka birini buldum. hatta patbir le aynı kişiye yaptırıyoruz :)

hayırlı olsun cnm helen tarzı gerçekten güzel olcaktır kınaya :))) ben de abiye giymeyi düşünüorum ama çok ısrar ederlerse kına yakılırken bi kaftan giyicem sanırım direk elbisenin üzerine geçirilip rahatça çıkıcak bişi giyip kına yakıldıktan sonra da hemen çıkarmak istiorum :D bu arada sezar sak ı ayarladım makyaj için :))) sen ne yaptın konuştun mu kuaförle?? biz o gün seninle beraber hazırlanıcaz artık kesinleşti :D :9:

heyooo ayarlamışsın makyajı:) fiyatta hiç esneklik gösterdi mi? prova yapacak mı? ben de konuştum senin kuaförünle, çok düzgün bir beye benziyor, artık sadece saatleri ayarlayacağım henüz fotoğrafçı kaç diyecek bilmiyorum ama düğün 7:30da olduğu için ben senden sonra giderim saça, makyaja yani senin bitimlerine gelmiş olurum herhalde:)

selam arkadaşlar, topik ilk açıldığında bende buralardaydım.ama çeşitli nedenlerden düğün tarihimizi belirleyememiştik ama daha dün belli oldu bir anda mayıs gelini olucam allahın izniyle, ebrummma, baharyaylaya, hfcerene selamlar:1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kötü değil güzel yapıyor ama prfesyonel makyaj istiyorsan profesyonel değil. sein ne istediğinle alakalı brz. dediğim gibi ben tüm özel günlerde ona yaptırıorum hepsinde de memnun kaldım ama düğünümde profesyonel yaptırmak istedim o yüzden başka birini buldum. hatta patbir le aynı kişiye yaptırıyoruz

nekadara anlastiniz kizlar bende arastiriyodum sezar saki.

Back
X