- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
- #8.441
yeteriz canım bizde bu enerji varken![]()
şekercim sen kaç yaşındasın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeteriz canım bizde bu enerji varken![]()
şekercim sen kaç yaşındasın??
dogunal tatlım senin adın ne :)
dogunalın adııııı.............. HAZALLLL :)
yaradanımm kımseyı davıdsız bırakma ya rabbım.. ghs yede 4 tane davıd ver inşallahhhhhh![]()
Herkese selamlar.
Damdan düşen 2012 gelini olarak siz biraz geriden katılıyorum.
Ani bi kararla işi resmiyete döktük ve kısmetse bu yıl bitmeden yuvamızı kurmayı düşünüyoruz.
Gelir gelmez sorumuda sorayım.
Düğün için doğum günümü düşünüyorum ama aralık başı oldugu için muhtemelen havalar kötü olucaktır. Eylül-Ekim'e istediklerimin bi çoğunu aceleyle yaparak yetiştirsek diyoruz. Bu kez aklımın kalmasından, heveslerimi gerçekleştiremekten korkuyorum. Ne dersiniz?:44:
Aranızda kasım sonu aralık başı için tarih alan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum.![]()
Herkese selamlar.
Damdan düşen 2012 gelini olarak siz biraz geriden katılıyorum.
Ani bi kararla işi resmiyete döktük ve kısmetse bu yıl bitmeden yuvamızı kurmayı düşünüyoruz.
Gelir gelmez sorumuda sorayım.
Düğün için doğum günümü düşünüyorum ama aralık başı oldugu için muhtemelen havalar kötü olucaktır. Eylül-Ekim'e istediklerimin bi çoğunu aceleyle yaparak yetiştirsek diyoruz. Bu kez aklımın kalmasından, heveslerimi gerçekleştiremekten korkuyorum. Ne dersiniz?:44:
Aranızda kasım sonu aralık başı için tarih alan var mı? Fikirlerinizi bekliyorum.![]()
kızzz arkamdan mı konusuyonuzzzz 4 tanemi
töbe estapiti... öle sey yapmam 4 dane dawıdı ben sekercıme demıstımkızzz arkamdan mı konusuyonuzzzz 4 tanemi
dogunal ın fikri canım bende destekliyorum arkadaşımı örnek olmucanmı bize :)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm benim adimda ebruuuuuuuuu :))))))))))))))))) biz bugun evimizi tutttuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dugun haziranda evi kacirmak istemedikk cok sirin bi evimiz olduu :))) kocaman bahcesii varrrr iki tanee buyukk terasimzzz varr:)))) evin onu tamamen palmiye agaclari ve cam agaclari ile doluu.. bicirbicir kus sesleriiiiiiiiiiiiiiiiii varrr eski bina ama olsunn apartmandan iceri girdigimde bir sicaklik hissettimmm degissik bir duygu hisettimm bina 3 katli mustakil bi ev 3 aile olucaz yanii :)) baskada kimse yokk kopekde besliyebilicez izin verdilerr:))) ay cok mutluyumm yaa boya badana tadilat derken adam edicez biz o evii
dogunal ın fikri canım bende destekliyorum arkadaşımı örnek olmucanmı bize :)
anaa hemne üstüme attılarhayır canım şekercimin fikriydi
![]()
25 yaşındayım tatlım ismimde Ebru :) tanışamadık biz seninle konuşmaktan![]()
olmaya olurum da 4 taneee huhuuuuuuuuu aslında cok guzel olur da maddiyat lazım onları büyütmeye![]()
tmm 3 müz toplamda 4 tane yapalım ben iki tane yaparım sizde birer tane yaparsınız olurmu![]()
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm benim adimda ebruuuuuuuuu :))))))))))))))))) biz bugun evimizi tutttuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dugun haziranda evi kacirmak istemedikk cok sirin bi evimiz olduu :))) kocaman bahcesii varrrr iki tanee buyukk terasimzzz varr:)))) evin onu tamamen palmiye agaclari ve cam agaclari ile doluu.. bicirbicir kus sesleriiiiiiiiiiiiiiiiii varrr eski bina ama olsunn apartmandan iceri girdigimde bir sicaklik hissettimmm degissik bir duygu hisettimm bina 3 katli mustakil bi ev 3 aile olucaz yanii :)) baskada kimse yokk kopekde besliyebilicez izin verdilerr:))) ay cok mutluyumm yaa boya badana tadilat derken adam edicez biz o evii