- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi rashabahar
- #8.581
günaydın kızlaarrrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr
95 gün kaldı allahın izniyle![]()
günaydın kızlaarrrr![]()
eminim güzel olurr sen mrk etmeinşallah beninmde güzel olur canım ya..evin kira mı canım perdelerini gördüm de güzellermiş güle güle kullan
eminim güzel olurr sen mrk etme)
ewet cnm kira evim. teşekkür ederim :)
benden 1 hafta sonra :))) hayırlı olsunnngünaydın kızlar 6 mayıs nikahım var herşeyim tamamlandı nerdeyse geçen hafta avizelerim takıldıı.. günler azaldıkca tatlı heyecan daha çok heyecan vermeye başladıı. sevdiğime kavuşuyorum allahın izniyle.
enemmmm 99 gün kaldııııııı!!!
100 gün altına düştük sonunda![]()
kira zor tatlım rabbim yardımcınız olsun inş.
benden 1 hafta sonra :))) hayırlı olsunnn![]()
saol canım senin ne zaman düğün:)
daha yeni evleniyoruz inş ilerde olur :)))
28 Nisan da Nikah 29 Nisan da Düğün :)
eminim güzel olurr sen mrk etme)
ewet cnm kira evim. teşekkür ederim :)
hımm çok güzell benim 6 mayıs nikah düğün yapmıyoruz ama biz.
gelinliğin ne durumda:)
28 nisan da nikah 29 nisan da düğün :)
eşyanı nerden aldın..tavsiye edeceğin yerler var mıdır?
gelinliğimi diktiriyorum nisan ın ortasında teslm edecekler mrk bekliorum bitmiş halini :)
sen naptın ?
bu arada perdelerini gördüm gaye şık duruyor evin beyaz siyah ne kadar güzell:)) benim evimde beyaz pudra pembe:)) seviyorum evimi mobilylrıı sizce nasıl perde ve fon yaptıryım cnım? Mobilyalarım lake beyaz koltuklarım pembe.
salon için köşe takımımı enzadan aldım. Yemek odası takımımı ider mobilya dan. Yatak odası takımını yaptırıyorum. Enza yı da ider mobilyayı da tavsiye ederim. özellikle ider de değişik güzel tasarımlar var fiyaları da ortalama birçok yere göre daha uygun hatta. Bunların dışında ıvır zıvırların hepsi ikeadan tv ünitesi sehpalar mutfak masası sandalyesi küçük dolaplar fln.