çalışmalar devam ediyor tatlımevet evet olucakk bekliyorussss cicimmm
anacım hiçbirimizdede bişecikler yok (üst tarafta) bende kendimden yakınıyodum sizlerde öleymişiniz
Kızçeler birşey soracağım. Merakımı af buyurunŞimdi kargo parası gönderene mi ait olacak(bence gönderene ait olmalı) veee ayrıca hediye konusun da bir alt limit üst limit belirlendimi ben kaçırmış
olabilir miyim acaba konuşulduysa bana da dermisiniz birşeyler:26:
çalışmalar devam ediyor tatlım
benim üst taraf sizinkine hiç benzemio o zaman
Bende bi su işlerimi halledeyim kafamı toplayım kahvemi alayım geliyorummmmmmmmmmmmmm
Canım dostlarım,
Korkunun ecele faydası yokmuş, o yüzden artık bu satırları defalarca silip yazdıktan sonra son haliyle paylaşıyorum…
Gerçek ismim, nickim ve face ismim topik camiasında büyük bir kafa karışıklığı yaratsada, sanırım artık beni de sevmeye ve kabullenmeye başladınız
Zaten kardeşim de yok benim, sizden başka
Ben 1984’ün sıcak bir yaz gününde doğmuş , ikizler burcu bir hatunum. Yükselenim akrep.. İki burcunda özelliklerini taşıyorum, yani karmakarışık dengesiz biriyim
Bir şirkette hemşireyim.
Bildiğiniz gibi nişanlıyım, eylül-ekim gibi evlenmeyi umut ediyorum… 9,5 aydır asker yolu bekliyorum ve şafak 166…
Ruhum da bedenim de bu askerlik yüzünden iyice yaşlandı sanki.
Boyum 1.57, kilom 57. Son yıllarda ömrümün en şişman günlerini geçiriyorumAma oldum olası Feriha kadarcıktım
M ya da L beden giyiyorum. Bazılarınızın dediği gibi üst kısmım pek ufak değil, 90’dır kendileriFotolarımdan da gördünüz zaten az çok
Ayakkabı numaram abiyelerde 35-36, sporlarda 36-37.
Yemek yemeyi çok severim, özellikle hamur işi, börekler, mantılar, tatlılar fln…
Şekerparenin hastasıyım..
Yüzmeyi, yürümeyi çok severim. Son 1 yıldır yüzemesem bile denize bakmak bile, kokusunu duymak bile huzur verir, mutlu eder beni…
Kitap okumayı, film izlemeyi (askerlik başladı başlayalı dizi izlemeyi de tabi), müzik dinlemeyi seviyorum. Yeşilçam filmlerine bitiyorum, Gülşen Bubikoğlu idolümdürHer tür müziği dinlerim, kulağıma hoş geldiği sürece, ki biz buna yaşlanmak diyoruz… Gençken rock dinlemeyeni bizden saymazdık… Ama Şebnem Ferah ve Duman’ı hala severim…
Kahvenin her türlüsü vazgeçilmezimdir. Özellikle Türk kahvesi, Sütlü nescafe ve latte…
Kahve içmeden güne başlayamayanlardanım…
Takı takmayı severim, kıyafetimle makyajımla illa ki bişeyimle uydurmaya çalışırım…
Makyajın her türlüsünü severim. Kocişim biraz ambargo koydu ama yine de yerine göre yapmaya devam ediyorum… Biraz da ruh halime bağlıdır, giyimim de makyajım da takılarım da
Oje sevmekle birlikte kocişim koyu sevmediği için sadece açık uçuk renkleri tercih edebiliyorum..
Bazen çok şık çok bakımlı olurum, bazen çok paspal takılırım… Bazen klasik giyinirim, bazen de spor..
Bazen belirgin makyaj yapmak ister canım, bazen de tek bir kalem yeter..
Bazen cıvıl cıvıl giyinirim rengarenk, bazen de sade ve koyu renkler…..
İkizlerim işte, bi dakikası bi dakikasını tutmayanlardan
Ama genel olarak süsü severim.:115:
İç çamaşırına da bayılırım, her daim alt üst uyumlu olmasına dikkat ederim
Çeyizime süslü püslü gecelikler çamaşırlar alır alır koyarım, lazım olacak die
Gecelik ve pijamaların pamuklu ve seksüü olmayanlarını da severim, onlarla tv-kahve-kociş keyfi yapmayı da
İnternetten alışveriş yapma tutkum vardır, özellikle canım sıkkın olduğunda alışveriş sitelerinden boş çıkmam, kendimi kaybederim
Giyim kuşam, takı, ev tekstili, mutfak gereçleri, züccaciye, dekorasyon vb. ilgi alanıma girer ve deli gibi çeyiz alışverişi yaparım
Çeyiz tutkusu hepimizde aynı sanırım
Sevdiğim renkler mercan, mavinin tonları, siyah, beyaz vee vazgeçilmezim mürdüm ve koyu mor tonları… Mor eşyalara yatıya bile giderim
En ufak bir şeyden bile mutlu olmayı bilirim… Romantiğimdir, süprizi severim. Hediyeleşmeyi de severim, hele sizden, herhangi birinizden gelecek hediye benim için çok çok özel olacak…
Ben zaten daha şimdiden çok mutluyum, o yüzden bana hediye alacak arkadaşım acaba beğenir mi die sakın kasmasın kendini…
Siz benim canlarım, dostlarım, hatta kardeşimsiniz… Sizi seviyorum kızlar
Şimdiye kadar size katılmadığıma çok üzüldüm şimdi
İyi eğlenceler gelinciklerr
üzülme canım, önümüzdeki yılın çekilişine katılırsın sen de:26:Şimdiye kadar size katılmadığıma çok üzüldüm şimdi
İyi eğlenceler gelinciklerr
Tamam, yine kaçırmam inşallh :))üzülme canım, önümüzdeki yılın çekilişine katılırsın sen de:26:
esram üzülme tatlım hemen sohbete katıl bende burdayım hem Fundada burda
Tamam, yine kaçırmam inşallh :))
Sohbet topiğine gelirim canımm burayı bölmeyim..
güle güle arkadaşlarrrrr...
aynen rosaam yaa, şimdi hepinizi 40 yıldır tanıyorr gibiyim heeayyy ne güselllll tanışmışşş herkesss beeesoluuksuzzz okudum vallaa çok merak ediorummm kimee alacağımııııı her okuduğum hatunumaa bişiler alasım geldi vallaa
ayyy ne güselllll tanışmışşş herkesss beeesoluuksuzzz okudum vallaa çok merak ediorummm kimee alacağımııııı her okuduğum hatunumaa bişiler alasım geldi vallaa
yaaa işteee demiştim amaaa, ben de bu kadarını beklemiodum wallaayy fenalık geçircimmm sandım şekerimm nasıll yazdın gııı walla sankim kaç yıldır tanıyom gibim oldu neyse eline sağlıkk terledim ha
üzülme tatlımm yaa ben sana alırım cicili bicili şeyler buluşu veririz bu sefer fundalarda hediyeleişiriz hatıra kalırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?