Canim benim de gögüs ucum yok emzirmeye calisiyorum ama doymuyo ben de sutumu sagip veriyorum. Sagma emzir diyolar alisir emer diyolar ama sadece emzirdigim zaman doymadigi icin bi sure sonra kiyameti koparircasina agliyor bu sefer sut sagmadigim icin mama vermek zorunda kaliyorum. Sen nasil alistirdin emmeye? Yani hem sut az hem gogus ucu yokjen bebek doymayip aglamadi mi? Agladiysa ne yaptin? Lutfen bana da yol goster cildirmak uzereyim
canım benimde göğüs ucum yoktu ama hiç kalkan veya silikon göğüs ucu kullanmadım bebek ağladıkça emzir kendiliğinden çıkıyo ve bebek o şekilde emmeye alışıyo, silikon göğüs uçlarına bebek alışıyomuş ve bıraktırması zor oluyomuş bıkmadan emzir bak çıkacak ve bebek alışacaktır.
benim oğlum da 3 gündür elini emmeyi keşfetti
ben premium care kullanıyorum
prima turuncu paket aldım şimdi gündüz onu kullanıyorum
beğendim premium kare oğlumun bacağında iz yapıyor bu yapmıyor
tek sorun sıvı kakayı emmemesi
oğlumu bugünlerde sünnet ettirmeyi düşünüyorum
bebeğini sünnet ettirenler var mı önerileriniz?
canım ben ettirdim sünnet ve çok memnunum biraz ağladı ilk gğn bi kaç saat ama sonra geçti herşey altınıda bağladım hep ama gevşek bi şekilde ilk gece sadece bez vardı çıtçıtlı badşnşn çıtçıtlarını bağlamadan uyuttuk sonra normale döndük büyük badilerini falan rahatça giydirdim kesnlikle tavsiye ediyorum büyüdükçe işin dahada zorlaşır.