ilk senin kızın kaç saat uyuyor günde? bizimki 7'ye kadar neredeyse hep uyuyor. Toplasam 3 saat ancak uyanık kalıyordur. Akşam gaz sancısı varsa 12'yi buluyoruz. Gece de meme emip uyuyor. Gaz için nurse harveys veriyorum acaba o mu uyutuyor, yoksa bu kadar uyuması normal mi merak ettim de.
canım benim kız akşam 8de en geç 9da uyur gece 2 defa emziririm emzirmek için uyandırmam kendi mıkırdanır veririm biberonu ağzına yanımda yatıyorsa mememi

sabah 6da babasıyla beraber kalkar, emer kakasını yapar biraz oynar 7 buçukta tekrar yatar 12ye kadar bu arada da 2 defa emziririm.sonra 1 buçukta tekrar uyur 1 saat kadar. 1 saat aralıklarla yarım saatlik 45dklık uyku uyur akşam 7 gibi yıkarım yağlarım masaj yaparım 8 veya 9a kadar oyalanır uyur.
ama gazı varsa gece uykusu yine oluyor ama gündüzleri fazla uyumuyor hep yanında olmamı istiyor.
bu arada nurse harvey's i bende deneyecektim ama bu yazıyı okuyunca vazgeçtim.
bende nurse harveys kullanıyordum ama bir yazı okudum ve artık nurse harveys kullanmıyorummm..........yazıyı aynen ekliorum

((
Sodyum bikarbonat:Sodyum bikarbonat, bazik özelliği nedeniyle, bebeğin mide asitinin pH değerini doğal olarak değiştirir. Asitik bir midede meydana gelen asitik reflüde etkili olabilir. Ancak, bebeğin sisteminde pH dengesinin değişmesi, bazik durumun artmasına ve koliğin kötüleşmesine neden olabilir. Ayrıca, sodyum bikarbonat, kan dolaşımına geçer ve bu nedenle istenmeyen yan etkiler ortaya çıkabilir. Yapılan çalışmalar, sodyum bikarbonatın folik asitle ve demirle etkileşime girerek, bu iki besin maddesinin fonksiyonlarını veya emilimini etkilediğini göstermiştir.
Bu nedenle, sodyum bikarbonat “5 yaşından küçük çocuklarda” kullanılmamalıdır. Anti-asit ürünler iki haftadan fazla kullanılmamalıdır. Bazı doktorlar, sodyum bikarbonatın bebekte elektrolit dengesini bozduğunu ve bu durumun ciddi problemlere yol açabileceğini belirtiyorlar.
.
ve sodyum bikarbonat nurse harveysin içeriğinde varrrr

((((
tatile giden arkadaşlar bebişlerinizi denize soktunuz mu??
doktora sormadım acaba bi skaıncası var mı çok mu küçük??
yaklaşık 10 gün sonra tatile gideceğiz..bide ben normal doğum yaptım bugün 43 gün oldu
havuza girebilirmiyim acaba??
canım bende bayramda tatile gidicem doktora danıştım bebeği denize sokabilirsin ama kafasını sokma sadece vüdunu sok ve en fazla 10 dk dedi. bizde havuza ve denize girebiliriz onuda kadın doğum doktoruma sormuştum.
herkese slm uzun süre giremedim
hoşgeldin canım senin miniş nasıl?