2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Selamlarr...

oglumu aile hekimine gosterdim malesef dis cikariyomus 4. ayi bulurmus patlamasi 3. ayda ates ishal ve aglamalari artacak dedi suan hazirlikmis bunlar :( dentibaby diye bi jel aldik dis etine surdum oyle sakinledi biraz
belirtilerimiz salya omuz emme kafasini yataga gomup saga sola sallama (kasiyodu sanirim) ellerini kemirme sag alt on disi hazirlanan yeri belli hemde beyaz aci cekiyo yavrum atesi dustu allahtan insanin elinden bisey gelmemesi cok aci oluyo bu durumlarda :5:

geçmiş olsun cnm ya allah yardımcn olsun hamilelikte kalsiyum cok alınca mı oluomus öyle birşey dediler mi?

Kizlar tukuruklerin sebebi bu donemde tukuruk bezlerinin calismaya baslamasi ve bebeklerin salyalarini yutamamalariymis, mr who sanirim hamileyken cok kalsiyum aldin sen, o zaman 3-4 aylikken cikabiliyor, Allah kolaylik versin,

Selamlarr...

oglumu aile hekimine gosterdim malesef dis cikariyomus 4. ayi bulurmus patlamasi 3. ayda ates ishal ve aglamalari artacak dedi suan hazirlikmis bunlar :( dentibaby diye bi jel aldik dis etine surdum oyle sakinledi biraz
belirtilerimiz salya omuz emme kafasini yataga gomup saga sola sallama (kasiyodu sanirim) ellerini kemirme sag alt on disi hazirlanan yeri belli hemde beyaz aci cekiyo yavrum atesi dustu allahtan insanin elinden bisey gelmemesi cok aci oluyo bu durumlarda :5:

aaaaaaaaa ılk defa duydum cnm bıde bu emme muhabbetlerı bızdede var elını sureklı emıor bırısı bana sanırım dıs cıkarıcak demıstı de ınanmadım kadına guldum gectım ehehe:))

ya bızımkıde uyumuyor bugun toplasan ıkı saat uyudu o kadar mıkırdanıp duruyor aha uyucak dıye sallıorum uyumuor ben bıtıyorum resmen bende bıraktım uyumasın dıorum cok aglarsa emzıgı tıkıcam agzına uyursa uyur daha ne yapıyım kendımı bıtırdım resmen uyutmak ıcın savas verıorum yaa saat sabahın sekızınden berı cocuk sallabaş olcak yakında benım bebıs gıbı uyumayan varmı aranızda yaa bıde uyutmak ıcın benım gıbı sureklı caba sarfeden ay resmen delırdım yaa

geçmiş olsun, ateşi artık düştü mü? bugün daha rahattır inşaAllah..dişi ne zaman patlayacak bakalım..

oo ne güzel sevmiş bıcırık, inşaAllah uzuun süre sıkılmaz da sallanır, uyur; annesinin kollarını yormadan:)

polly'i 400 tl mi aldın ..e bebek'te 249 tl..
yaa demek sıkıldı Berencik salıncaktan, biz de sizden aldığımız övgü dolu sözler sayesinde almıştık salıncağı halbuki :9:
gerçi ablamız salıncağımızı kırdı, manuel sallanan ana kucağına terfi ettik :27:

hayırlı yolculuklar,
hava değişimi iyi gelir hepiniz iyileşirsiniz inşaAllah..
güzel güzel gidip gelin...

canlı bağlantı mı yapıcaksınız plajlardan berencikle...
size de hayırlı yolculuk ve iyi tatiller şimdidenn..

evet canım canlı bağlantı yaparım, teşekkür ederiz. ben salıncağı chicconun capacity avm mağazasından almıştım beren doğmadan 389 tl idi yuvarlama 400 dedim.son 2 haftadır bereni salıncakta tutamıyoruz keyfi yerindeyse en fazla yarım saat duruyor artık maalesef:50::50:

Selamlarr...

Çok gecmis olsun canım ins sıkıntısız atlatırsınız.ya bak şimdi ben de telaslandım Zeynep yareninde alt on iki diş yeri beyaz beyaz salyalarımizda arttı bu aralar eller ağızdan çıkmıyor yoksa biz de mı diş çıkarıyoruz ??? Ateş falan olursa bende bı doktora sorayım bari

mrs. who bu yazdıklarının aynısı benim kızda da var ve diş etleride beyazlamış sadece ateş yok, o zaman bizimkide erken çıkacak anlaşılan off bari gaz olayı bitseydi:50:

bu arada emen bebekler için diş çıkarma arefesinde şuda yapılırsa rahatlatıyor diş etlerini, bir bardağın içine temiz su koy emziği içine daldır ucunu emiyormuş gibi sıkarak su dolmasını sağla ve buzluğa koy donsun sonra ağzına ver buda rahatlatıyormuş bilgine.

Son düzenleme:
kızlar son birkaç gündür benim kız çok iştahsız, önceden cok cok emerdi şimdi verirsem emiyo hattta bazen midesini bulandırıyo, bazende almıyor memeyi ve kısa süreli emiyor beren 1 hafta sonra tam 3 aylık oluyor acaba büyüme atağıyla ilgili bişey mi buda?

oğluma ne oldu anlıyamadım
2 gündür gündüzleri sadece 15 er dk uyuyooo
va sanki canı yanmış gibi bağırarak ağlıyoo
gözlerinin etrafı kızardı uykusuzluktan
her türlü salladım yine uyumadı
fikri olan war mı?
ayın 29 unda 3 aylık olcas...

evet canım canlı bağlantı yaparım, teşekkür ederiz. ben salıncağı chicconun capacity avm mağazasından almıştım beren doğmadan 389 tl idi yuvarlama 400 dedim.son 2 haftadır bereni salıncakta tutamıyoruz keyfi yerindeyse en fazla yarım saat duruyor artık maalesef:50::50:

olsun cnm siz de ikinci bebişe saklarsınız, evet normalde o civarda, e bebekteki indirimli fiyatıymış zaten..

kızlar son birkaç gündür benim kız çok iştahsız, önceden cok cok emerdi şimdi verirsem emiyo hattta bazen midesini bulandırıyo, bazende almıyor memeyi ve kısa süreli emiyor beren 1 hafta sonra tam 3 aylık oluyor acaba büyüme atağıyla ilgili bişey mi buda?

dönem dönem böyle memeden uzaklaşmaları olabiliyormuş cnm
ben de daha ileriki ayların annelerinde okumuştum...her bebekte olmuyor galiba çünkü ben ilk bebeğimde yaşamamıştım..
yakında eskisi gibi iştahla emmeye başlar yeniden inşaAllah...

Kızımda bende bayrama hazırız bayramliklarımizi aldık.babamiz daha alamadı. Hala 38 bedene sığabiliyormuşum korkumdanbisey almak istemiyordum. Buarada hamilelikte malum fazla bisey almadım .moda almış başını gitmiş.bende gardırop yenilemeye karar verdim.simdiden iki takım aldım bile:)
Kizimada mothercareden çok cici seyler aldım.beyaz bir elbise,beyaz ve Turkuaz tişört bı de streç kot.anliyacaginiz kızım bebek gibi değilde minik bir genç kız gibi olacak inş:) zaten 0-3 aylıklar uymadı tontişime 3-6 aylıklardan aldık. Bide danteli çok şirin bir patik ayakkıbı aldım.giydirmek için sabırsızlaniyorum :49:

Sanada iyi bayramlar canım biz, eşim nöbetçi olduğu için bu bayramda memlekete gidemeyeceğiz. Bayramdan sonraki hafta gideceğiz .bol bol bebişimizi gezdirecegiz ins babişkomuzla:46:

zeynepyaren de güzel günlerde giysin elbiselerini, o dantelli ayakkabısı ne süslüdür kim bilir..sağlıkla kullansın..
siz harçlıkları bir hafta geç toplayacaksınız demek :1: size de şimdiden iyi gezmeler o zaman cnm...

fikri olan war mı?

aynı şeyleri dönem dönem hepimiz yaşıyoruz cnm,
büyüme atağı belirtileri :1: yeni birşeyler öğrendi bebişin ya da öğreniyor şu sıralar demek ki..hayırlı olsun :1:

ben kaçıyorum artık kızlar, yeniden hayrlı bayramlar..ben bir hafta uğrayamam misafirlerim olacak çünkü..iyi akşamlar :16:

ilkcim bir de emmeyi reddeden bebişlere göğsü soğuk kompres yaparak soğutup öyle emzirmek de işe yarıyormuş, sıcaktan da emerken bunalıyor bebişler..

ah canım hiç sorma benim oğlumda öyle memeyi almamak için direniyo bazen doktora sordum emmeyi bırakma belirtileri dikkat et dedi, sütün azalmış olabilir falan dedi ben de araştırdım baya bi çok sebebi olabiliyomuş yediğim birşeyler kulak ağrısı gaz idrar yolu enfeksiyonu değiştirilen duş jeli parfüm falan ben bugün şunu denedim sıcaklardan sürekli terliyoruz ya her gün duş alsamda terdenmi etkileniyo dedim göğsümü yıkayıp verdim tuttu umarım seninki de bırakma eğiliminde değildir dünden beri içim içimi yiyo bugün doktorada götürdüm idrar kültürü yapıldı benimkinin de 3 ayına 5 gün var inşallah atakla ilgilidirde geçer gider.

cnm bizim doktora sormuştum bzmki az emio diye bu birşey değil 3 aylık olunca cok güçlenecek 5dk emip bırakacak demişti çiş-kaka sayısı eskisi gibyse güçlenmiş olablr
bi de annem cok sıcaklarda emzirmeden önce soguk suyla yıka göğsünü öyle emzir der bana sende onu dene istersen

Son düzenleme:
fikri olan war mı?

geçmiş olsun cnm bzmkide birkaç gündür gündüz uyumuor uykusu gelince de canı yanmış gibi aglıor 5 gün daha küçük bzmki sizden belki büyüme atağıdır

bu arada anneler bebek emmeyi bırakırsa ısrar etmemiz gerekiormuş bazı bebekler ısrardan sonra geri emmeye başlarmış inş hiç kimsenin basına gelmez ama aklımızda bulunsun

fikri olan war mı?

cnm aynı dertten bende muzdarıbım nıcın bole oluyor bugun 15 dk uyuyup kalktı a ıste uyudu tmm bıttı gıttı derken uyanıyor ben bıttım sallamaktan artık..nasıl aglıyor uykum geldı dıor resmen cunku gozlerını ovusturuyor dıyorum uyutıyım tam yarım saat uyutmakla gecıyor uyudu derkeeennn uyanıyor artık bugun benı bıtırdı resmen aglamak ıstıyorum bunaldım fenalık gecırıcem o derece yanı suanda sankı hıc uykusu yok debelenıp duruyor sanırım aksamda uyumıcak benım basım kazan gıbı zaten napıcam bılmıorum kımse de yok yardımcı olarak yok ya ıkıncı bebek mı aman aman:37:

bugün oğlumun aşısını yaptık biraz ağladı hemen calpol verdim ama uykusunda ara ara ağlıyor yavrum canımı yanıyor acaba inş ateşi çıkmaz

canım aynı durumda bende varım yalnız değilsin ma geçici bu durumlar benim oğlumda gayet memnuniyetsiz bir çocuk ne yapsam memnun olmuyor yeni yeni düzeldi uykuları 2 aydır bugünde verem asısı yapıldı yine döndük eskiye çok huzursuz tabi anne yüreği o huzursuz olunca bende huzursuz oluyorum

geçmiş olsun cnm ya allah yardımcn olsun hamilelikte kalsiyum cok alınca mı oluomus öyle birşey dediler mi?

aaaaaaaaa ılk defa duydum cnm bıde bu emme muhabbetlerı bızdede var elını sureklı emıor bırısı bana sanırım dıs cıkarıcak demıstı de ınanmadım kadına guldum gectım ehehe:))

ya bızımkıde uyumuyor bugun toplasan ıkı saat uyudu o kadar mıkırdanıp duruyor aha uyucak dıye sallıorum uyumuor ben bıtıyorum resmen bende bıraktım uyumasın dıorum cok aglarsa emzıgı tıkıcam agzına uyursa uyur daha ne yapıyım kendımı bıtırdım resmen uyutmak ıcın savas verıorum yaa saat sabahın sekızınden berı cocuk sallabaş olcak yakında benım bebıs gıbı uyumayan varmı aranızda yaa bıde uyutmak ıcın benım gıbı sureklı caba sarfeden ay resmen delırdım yaa

Çok gecmis olsun canım ins sıkıntısız atlatırsınız.ya bak şimdi ben de telaslandım Zeynep yareninde alt on iki diş yeri beyaz beyaz salyalarımizda arttı bu aralar eller ağızdan çıkmıyor yoksa biz de mı diş çıkarıyoruz ??? Ateş falan olursa bende bı doktora sorayım bari

mrs. who bu yazdıklarının aynısı benim kızda da var ve diş etleride beyazlamış sadece ateş yok, o zaman bizimkide erken çıkacak anlaşılan off bari gaz olayı bitseydi:50:

bu arada emen bebekler için diş çıkarma arefesinde şuda yapılırsa rahatlatıyor diş etlerini, bir bardağın içine temiz su koy emziği içine daldır ucunu emiyormuş gibi sıkarak su dolmasını sağla ve buzluğa koy donsun sonra ağzına ver buda rahatlatıyormuş bilgine.

Kizlar hepiniz hazirlanin bence aile hekimimiz yaz bebeklerinin disinin erken ciktigini gunesten fazla faydalandiklari icin d vit yuzunden oldugunu soyledi hamileligimde dogru durust bisey yiyemedim ben kusmaktan doguma bile kusarak girdim son 2 hafta ayrana dadanmistim ama o kadar kalsiyumdan olmaz herhalde

Ilkcim sicakta disari cikip geldikten sonra mutlaka soguk su tut gogsune yada klimanin falan onunde dur sut bozuluyo diyo eskiler :) ben benim oglanda denedim ne zaman sicakta 5-10 dk kalsam o emdigini kusuyo su yada klimayla soguttum mu memeleri o zaman sorun yok :)

Back
X