Eki Görüntüle 544890 Eki Görüntüle 544891 merhaba anneler sürekli takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum ne yazıkki, topoiğimiz bomboş buna çok üzülüyorum mayıs anneleri topiği çok hareketli kıskanıyorum valla... benim tosunum da dönemiyo yana dönüyı ama tam dönüşü yapamıyo henüz sanırım kilodan biraz çünkü her ay en az 1 kilo alıyo maşallah ilk ve sedaemnin meleklerinize bayıldım maşallah ikisinede ilkin kızı kuzey bebeğin ama sedaemincim senin kıza talip olabilirizbu arada parmak emme bizdede var doktoru engelleme dedi ilkcim bence sende müdahale etme şimdilik, bu da bizim yakışıklı
kızlar benim bebişim 4-4.5 aylıkken hem sağa hem sola hemde yüz üstüne dönebiliyordu.fakat hala yüz üstündeyken geriye dönemiyor her ay 1 kg alıyor benim fıstıkta kilo ile ilgili olduğunu ben sanmıyorum. sadece anne sütü aldı hep şimdi 10 gündür sadece meyve ve yoğurt tarttırıyorum.en son kontrolde 7.600 dü bakalım bu ay kaç kg çıkacak.
buda benim küçük prensesim.bizim saçlarımız hiç dökülmedi
Selam annelerrr...
Ruzgar 4.5 aylık oldu 8 kg 67 cm cıktı 31 ekımde bayramın 1. Gunu ılk donusunu yaptı dunde tv karsısında yuzustu bıraktım mutfaga gırdım cıktım sırt ustu tv ızlıyo
ek gıdaya devam ama oglum tatlı gelen hıcbırseyı yemıyo malesef hersabah 1 yumurta sarısını yıyıyo ama haslanmıs olarak sevmıyo bende az yagda tavada ıyıce pısırıp haslamaya benzer sekılde verıyorumeksı ve acı favorımız ama karnı doymuyo mama devam sutum hıc gelmıyo bu yuzden 1 kutu mama 3 gun yetıyo battık ıflas esıgındeyız
drumuz gelısımı degıl kendısı 6 aylık bu cocugun dedı elını tuttugumuzda kendını kaldırıp oturuyo egımlı yatırdıgımızda kendını dıkebılıyo bıde ayakustunde durunca hopluyo sezeryan dıkıslerımı delıyo zıplarken
eyyy masallah bebeegıne cnm donmesını gormek ne guzel bızde 3ay 1 haftalıgız bızımkıler elını tutunca kendını kaldırıyo baslarını bıde tam tutsalar sabırsızlanıyorum been mama bebelak alıyom hem vıtamınlı hem butceye uygun 4,5 bucuk aylıkken yerlemıkı yumurta sarısı merak ettım tam olarak ne zaman basladın ek gıdaya cnm
günaydın hanımlar... topik baya sessiz... olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim...
öncelikle ek gıdaya geçmeyen anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz hem gündüz hem geceleri...
ek gdaya geçenler kaç saatte bir emziriyorlar ve ek gıdaya nasıl başladınız... kafam çok karışık herkes başka bişey diyor...
bi de merak ettiğim şey bebekleri 8-9 kilo olanlar sadece anne sütüyle mi besliyorlar bebeklerini
şimdiden çok teşekkürler...
canım 4e gırmeden basladık herseyı yıyıyo ama talı gelen seylerde kusuyo ben ılk 3 ay sma gold kullandım sımdı hıpp kullanıyorum butcem sarsılıyo malesef
benım oglum 3300 gr dogdu sımdı 8 kg 17 gunlukken hastaneye yattı taburcu olurken drumuz anne sutu ve mama ıkısınıde alacak dedı sımdı sadece mama alıyo sutum yok bayramdan berı
ek gıdayla bebek doymuyo kı canım benım oglum sabah 60 cc mama yer ustune yarım dılım ekmek ıcı 1 yumurta sarısı 1 ck peynır ondan sonra uyur oglen ben ne yıyıyosam onu yer 1 dılım ekmek ıcıyle benımkı tatlı sevmıyo meyveyı falan kabul etmedı o yuzden sende yavas yavas tattır ama emzırmeyı yada mam verıyosan onu kesemezsın doymaz cunku
günaydın hanımlar... topik baya sessiz... olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim...
öncelikle ek gıdaya geçmeyen anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz hem gündüz hem geceleri...
ek gdaya geçenler kaç saatte bir emziriyorlar ve ek gıdaya nasıl başladınız... kafam çok karışık herkes başka bişey diyor...
bi de merak ettiğim şey bebekleri 8-9 kilo olanlar sadece anne sütüyle mi besliyorlar bebeklerini
merhaba canım biz sadece anne sütüyle besleniyoruz gündüzzler genelde 2-2,5 saatte bir emiyo tabi dikkati dağılmadan tam emerse öyle olmayınca 1 saatte bir bile oluyo, gecede 3 bazen 4 saattte bir kalkıyoruz, 6 ayı dolunca ek gıdaya geçicem kilo alımı iyi maşallah bebeğimin o yüzden bekliyorum.
Canim masallah bebeklerine benimde ikizlerim var bizimkiler aptamil iciyolar bebelac sevmediler birde gsz yapmisti bize ama elimde sanirim 10 kutu kadar bebelac var oyle duruyolar eger istersen sana gonderirim ben istanbuldayim ozelden mesaj yazarsin adresini ama benim mesaj hakkim yok canimeyyy masallah bebeegıne cnm donmesını gormek ne guzel bızde 3ay 1 haftalıgız bızımkıler elını tutunca kendını kaldırıyo baslarını bıde tam tutsalar sabırsızlanıyorum been mama bebelak alıyom hem vıtamınlı hem butceye uygun 4,5 bucuk aylıkken yerlemıkı yumurta sarısı merak ettım tam olarak ne zaman basladın ek gıdaya cnm
Canim masallah bebeklerine benimde ikizlerim var bizimkiler aptamil iciyolar bebelac sevmediler birde gsz yapmisti bize ama elimde sanirim 10 kutu kadar bebelac var oyle duruyolar eger istersen sana gonderirim ben istanbuldayim ozelden mesaj yazarsin adresini ama benim mesaj hakkim yok canim
slm cnm aptamll kabız yaptı bızde ıkızlerını hazırandamu dogdular ıkızlerın Allah bagıslasın valla alırım tarıhlerı ne benımde yok nasıl haberlesıcez
bı gelemedım yaaa kızlarım bırakmıyokı ben ıst yım avrupa yakası tarıhler guncelse gonder tabıkı kız msn varda burda vermm dogru olurmuCanim benimkiler 29 mayista dogdular hangi sehirde yasiyosun peki elimdeki kutulari bir saymam lazim son kullanma tarihine daha var diye biliyorum canim msn adresin var mi peki
bı gelemedım yaaa kızlarım bırakmıyokı ben ıst yım avrupa yakası tarıhler guncelse gonder tabıkı kız msn varda burda vermm dogru olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?