bizi niye çağırmadılar acaba?
canim sen aramalarini bekleme sen ara da sor belki sizi unutmuslardir yada atlamislardir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizi niye çağırmadılar acaba?
evt ben daha erken geldim geçmişi okudum cvplar falan yazdım biileri gelsede konuşsak diye bakıyordum azıcıkda sinirliyim yaa bakıcıya bebeğim 3 yaşına gelse kreşe versem
ahhhhh bir 3 yasinda olsalar keske![]()
kızlar 3 yasını bırakın bı 1 yasına gelsede yuruse barı dıorum hep kolumda...yurutece koyuyorum yemek yaparken ondada her yerı talan edıor kablo canavarı nerde kablo var cekıor ortulerı cekıor..
bu arada grıp olduk ıkı uc gundur ne gecemız ne sabahımız var mızmız mız emme problemımızde var o yuzden sureklı ek verdım dun vıcdan azabı cekıorum resmen he bu arada kahvaltıda ne verıosunuz ben yumurta sarısı ıkıser tane cevız fındık badem 6-7 cıcıbebe beyaz beynır pekmez ulker 8 tahıllı ve muz karısımını blendırdan cekıp her sabah verıorum..öğlen corba yapıorum..aksama dogru yogurt gece de muhallebı verıorum su aralar bıde portakal suyu verıorum...
geçmiş olsun kuzuna canım tez zamanda atlatır inşallah salgın var bu ara çok dikkat etmek lazım,ben hiç yürütece koymuyorum almadım da zaten yerde sürünmesi daha faydalı bebekler için böylelikle hem dengeyi hem emeklemeyi hem kalkmayı hem yürümeyi daha çabuk öğreniyorlar hem de mikroplarla daha yakın arkadaş oluyorlar bağışıklıkları güçleniyor
sabah kahvaltısını senin dediğin gibi hazırlıyorum bende, ayrıca milupa 8 tahıılı ballı kahvaltısı var bunun içinede peynir yumurta pekmez koyup yediriyorum, bu arada portakal suyu 1 yaşına kadar verilmemesi lazım diye biliyorum canım alerjik durum sözkonusu olabilir ve asitli olduğu için midesinde rahatsızlıklara sebep olabilir doktorun önerdiyse birşey diyemem ama en azından hafif sulandırıp ver.
ben koyuyorum cunku tam dengeyı saglıyor ayaklarının ustune basıyor o yuzden koyabılırsın dedı dr umuz ama fazla degıl tabıkıde..ay soyledıgın ıyı oldu valla grıp oldugu ıcın verıordum ama bı sorarım dr a artıq..bu arada bızımkıde yerde surunmeyı sevıyor done done bayagı her yerı talan edıyor fakat henuz emekleyemıyor emekleme cabalarımız var bakalım ne zman emeklıcez?
benımkıde ulker hero baby nın 8 tahıllı meyvelısı cnm esım oyle almış o nedenle onu kullanıorum..
kızlar 3 yasını bırakın bı 1 yasına gelsede yuruse barı dıorum hep kolumda...yurutece koyuyorum yemek yaparken ondada her yerı talan edıor kablo canavarı nerde kablo var cekıor ortulerı cekıor..
bu arada grıp olduk ıkı uc gundur ne gecemız ne sabahımız var mızmız mız emme problemımızde var o yuzden sureklı ek verdım dun vıcdan azabı cekıorum resmen he bu arada kahvaltıda ne verıosunuz ben yumurta sarısı ıkıser tane cevız fındık badem 6-7 cıcıbebe beyaz beynır pekmez ulker 8 tahıllı ve muz karısımını blendırdan cekıp her sabah verıorum..öğlen corba yapıorum..aksama dogru yogurt gece de muhallebı verıorum su aralar bıde portakal suyu verıorum...
benimkide tam dengeyi sağlıyor ayaklarının üstüne basıp adım da atıyor ama yürümesini geciktirir diye koymak istemiyorum canım bir de eşyaları çizer tv yi falan üstüne düşürür diye korkuyorumbenimki çok fena hareketli yerinde sabit durmuyor uyurken bile 40 takla atıyor onu ancak yer paklar
bak narenciyeyle ilgili dr. benal hanım şu şekilde açıklıyor eğer zarar vermediyse devam et.
.Portakal ve mandalina gibi narenciye grubunda yer alan meyvelerin allerjik özelliği fazladır. Ayrıca tatları da ekşi olduğu için genellikle bebekler tarafından sevilmezler. Ancak C vitamini açısından çok zengin oldukları iyi bilinir. Genellikle bu meyvelerin bebeğe bir yaşından sonra, portakal/mandalina suyu şeklinde verilmesi tercih edilir.
Ancak altıncı aydan sonra da eğer bebek tadını severse ve allerji geliştirmezse rahatlıkla verilebilir, bir sakıncası yoktur. Bu nedenle altıncı aydan sonra dikkatlice denenebilir. Bu amaçla portakal/mandalina suyu önce bir tatlı kaşığı verilir. Döküntü, kusma, ishal ve karın ağrısı, huzursuzluk gibi tepkiler takip edilir. Bir sorun çıkmazsa miktar, bir çorba kaşığı ve bir kahve fincanı şeklinde artırılır. Bu konuda daha dikkatli olmak istenirse, meyve suyu yarı yarıya sulandırılarak ve yine miktar aynı şekilde arttırılarak denenebilir. Bebek sulandırılmış meyve suyuna alıştıktan sonra, bu defa da su miktarı azaltılarak bebek alıştırılır.
Narenciye hem C hem de A vitamininden zengindir. C vitamini suda eriyen bir vitamin olduğu için fazlası idrarla atılır. A vitamini ise yağda eriyen vitamindir. Bebeğin diyetindeki yağ oranında ve vücudun ihtiyacı doğrultusunda emilir. Bebek çok fazla portakal/mandalina içecek olursa nadiren deri renginde turunculaşma olabilir. Ancak bu genellikle bir yaşından sonra gün içinde çok fazla meyve suyu içen veya meyve yiyen çocuklarda görülür. Nedeni, narenciyenin içindeki karoten adını verdiğimiz maddedir. Sakıncası yoksa da, yenilen miktarın azaltılması önerilir...
canim gecmis olsun bebisine umarim cabucak atlatir. yaaa 1 yasina gelsin diyoruz ama ozaman da her yeri karistiriyolarmis evi cok dagitiyolarmis ozamanda sikinti peslerinden yaa kosucan toparlican yada amann bosver diyecen ama su 2. secenek benim icin pek mumkun degil. tabi bazi bazi seylerde kolaylasiyor dedigin gibi kucak meselesi.
bende sabahlari yumurta sarisi ceviz badem findik peynir ve muzu karistirip veriyorum hicc kahvaltilik kasik mamasini denemedim icinde bal var diye almadi hani 1 yasina kadar zararliymis yaaa
herkesin mevlit kandili mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah,
kızamık aşısı için benide aramadılar 24 şubatta aşıları var ben bir arasam mı acaba? hangi numarayı arıycam ki hiçte sevmiyorum şu sağlık ocaklarını?
bereni yedirdim uyuttum oturuyorum boş boş işler beni bekliyor ama bişey yapasım yok bu hafta çok tembel oldum ben yaa![]()
saol cnm ıns yaa bakalım grıp gecmesını beklıoruz o degıl otrı bebe aldık burun aspıratoru annem kahvaltıya gelmıstı saolsun o basını tuttu da ole burununu temızledık bıde denız suyu cıkıorum ıkısınıde yapmak ıskence resmen 10 dk aglıyor zor susturuyorum valla hemen sorıyım ıkı bebek nasıl yapıorsun valla bır bebekle ugrasmaktan yoruluoruz zman zaman yanı zor...
1 yasına gelınce rahatlıyorsun en aızndan yuruyor bosverıceksın dagıtıcak yanı ben hıcbıseyı sakınmıcam dagıtsın hatta dun copu ındırdı guldum valla amannn dıorum karıstırsın doksun toplarım karıstırmayan dokmeyen cocuk yok tur cnm yapıcak mecburuz toplamaya
ya ben takmıorum o tarz seylerı yaaa valla ınek sutundende yogurt yapılmazmıs goya ben hep pastorıze ınek sutunden yogurt yapıorum kahvaltısınada bal kattıgım oluyor yok öyle bısey bence...:))
zamanında annelerımız bıze vermıste ne olmuş gerı zekalımıyız hayır cok sukur
canim evlilik cizelgesini kullanici kontrol paneli ve profilimi duzenleden yapicaksin orda var yine yapamazsan yardinci olurum
ilk cim sana birsey sorayim epilasyona gidecegini yazmistin bahcelievlerde bir yere mi gidiyosun canim bende gitmek istiyorum ama guvenilir bir yer olsun diye arastiriyorum annemin orda gittigim bir kuafor yapiyo 2000 dedi ama guvenemedim buarada ordaki.bayan emziriyosan yapamayiz dexi haberin ilsun iyi arastir canim
ilk cim sana birsey sorayim epilasyona gidecegini yazmistin bahcelievlerde bir yere mi gidiyosun canim bende gitmek istiyorum ama guvenilir bir yer olsun diye arastiriyorum annemin orda gittigim bir kuafor yapiyo 2000 dedi ama guvenemedim buarada ordaki.bayan emziriyosan yapamayiz dexi haberin ilsun iyi arastir canim
yok canım emziren herkes yaptırıyor sakıncası yok çok araştırdım ben, nexus medikal estetik var ya oraya gidicem yeni açıldı haznedar yolu üzerinde siyah camlı büyük estetik merkezi oraya gidicem.
bir de muhallebi yapan arkadaşlar bana tarif verir misiniz...
aslında 1 gün de neler veriyorsunuz menü yazsanız ne güzel olur...görüşmek üzere,çıktımmmm