uyuyormu hala tosuncuğumuz
dun aksam hep uyudu maşşallah ama gece 4 te kalktık emzırdım baktım fıldır fıldır bakıo 1 saat uyumadı oynastık sonra tekrar emdı uyudu baktım 7 olmus saat bu mıkırdanıo aldım emzırdım artık gozlerı acıldı sanırım memeyı agzına damagına takmıs dınlenırken bı yandanda bana bakıo :))
aksam cok yorgundum bılıosun mısafırlerım vardı uc kız arkım geldı saolsun bırı tokattan annesıne gelmıs gelmısken banada geldı epey bı zamandır gorusemıoduk evde gorsen herkes cocuguna bakıo kımı mama yedırıo kımı sallıo kımı kızıo bebegıne :))bı curcuna oldu ee bızımde sohbet mohbetlerımız vss yorulmusun oncekı gece kayınvalıdem gıtmıstı koye 12 de otobuse yolculadık 12 ye kadar uyumadım cocukta 12 ye kadar uyumustu 12 den sonrada o uyumadı saat 3 e kadar uykusuz kalmıstım hepten vurdu uykusuzluk basıma...
dun arkım 1 bucuk yasındakı oglunu emzırıo massallah kılosuda ıyı dıger arkadasın 4 yasındakı ogluyla hemen hemen aynı cocuk 3 4 yasında gosterıo bıde memeyı emınce gulustuk :))hıc yakısıomu vss dıe valla ole dıo dımı cok buyuk gosterıo ama ayıramadım 2 yasına kadar emzırcem dıo :))
bırısıde kız onada yurumeyı alıstırıoruz zıllı gulup duruo ayaklar hıc durmuo dıslerıde cıkmıs zıllının :))
valla gecen sene temmuz 14 te dogmustu gıtmıstım dun gıbı ufacıktı sımdı zıllos bı yasına gırecek..
kız esım ne dedı tatıle gıdelım canakkale ye dedı bende sole bı baktım ne tatılı der gıbı valla gıdelım yoksa ızın vermıcekler arabayıda alırız sen arabada emzırırsın dıo zaten bayramdan sonra gıderız buyur bebek dıo ya ben bu sene tatılı hıc dusunmezken bole dedı cunku bayada para gıttı sımdı en az benzın parası 600 gıdecek eee ordada harcasak sımdı mevlut var bu hafta kurban alıcak bu adam delı sanırım yada tatıle cok ıhtıyacı var napsam bılemedım dıo gıdelım dersen solıcem sırkete dıo
ufacık bebekle tatıl nasıl olur yaa
bıde dun arkadaslarımın hepsı tatıl planlarından bahsettıler ıcım gıtmıstı:))