2012 Haziran Anneleri Doğurdu

uyuyormu hala tosuncuğumuz

dun aksam hep uyudu maşşallah ama gece 4 te kalktık emzırdım baktım fıldır fıldır bakıo 1 saat uyumadı oynastık sonra tekrar emdı uyudu baktım 7 olmus saat bu mıkırdanıo aldım emzırdım artık gozlerı acıldı sanırım memeyı agzına damagına takmıs dınlenırken bı yandanda bana bakıo :))
aksam cok yorgundum bılıosun mısafırlerım vardı uc kız arkım geldı saolsun bırı tokattan annesıne gelmıs gelmısken banada geldı epey bı zamandır gorusemıoduk evde gorsen herkes cocuguna bakıo kımı mama yedırıo kımı sallıo kımı kızıo bebegıne :))bı curcuna oldu ee bızımde sohbet mohbetlerımız vss yorulmusun oncekı gece kayınvalıdem gıtmıstı koye 12 de otobuse yolculadık 12 ye kadar uyumadım cocukta 12 ye kadar uyumustu 12 den sonrada o uyumadı saat 3 e kadar uykusuz kalmıstım hepten vurdu uykusuzluk basıma...
dun arkım 1 bucuk yasındakı oglunu emzırıo massallah kılosuda ıyı dıger arkadasın 4 yasındakı ogluyla hemen hemen aynı cocuk 3 4 yasında gosterıo bıde memeyı emınce gulustuk :))hıc yakısıomu vss dıe valla ole dıo dımı cok buyuk gosterıo ama ayıramadım 2 yasına kadar emzırcem dıo :))
bırısıde kız onada yurumeyı alıstırıoruz zıllı gulup duruo ayaklar hıc durmuo dıslerıde cıkmıs zıllının :))
valla gecen sene temmuz 14 te dogmustu gıtmıstım dun gıbı ufacıktı sımdı zıllos bı yasına gırecek..

kız esım ne dedı tatıle gıdelım canakkale ye dedı bende sole bı baktım ne tatılı der gıbı valla gıdelım yoksa ızın vermıcekler arabayıda alırız sen arabada emzırırsın dıo zaten bayramdan sonra gıderız buyur bebek dıo ya ben bu sene tatılı hıc dusunmezken bole dedı cunku bayada para gıttı sımdı en az benzın parası 600 gıdecek eee ordada harcasak sımdı mevlut var bu hafta kurban alıcak bu adam delı sanırım yada tatıle cok ıhtıyacı var napsam bılemedım dıo gıdelım dersen solıcem sırkete dıo
ufacık bebekle tatıl nasıl olur yaa
bıde dun arkadaslarımın hepsı tatıl planlarından bahsettıler ıcım gıtmıstı:))

Allah razi olsun sizlerinde bebekleri var dua edin oglum icin benim bebegimde sizinkiler gibi yanimda olsun

kizlar oglum 22 gunluk oldu
bazen gece 3-4 saat uyuyor normal mi
o kadar surede acikmaz mi
bir de sutumu sagiyorum bazen 50cc civari veriyorum
sizce miktar yeterli mi
bir de geceleri cok kisa sureli emmesi normal mi

sizce miktar yeterli mi

canım normal sanırım ama emin değilim zaten sürekli uyumuyolar arada esiyo öyle annelerine acıyıp dinlenmelerine imkan tanıyolar heralde :)benim oğlumda geceleri az emiyo ama sık uyanıyo işte bu yüzden, bir de gündüz sağdığın sütü gece verme çünkü geceleri salgılanan sütün içeriği farklıymış uyku yapan bişeyler salgılanıyomuş canım bilgin olsun.

mrs.who canım çok geçmiş olsun dualarım sizinle...

sizce miktar yeterli mi

Canım normal korkma acıksa kalkar zaten benim kide aynı 3 4 saat uyuyo hatta bazen 4 saati geçince acıkıyo mıkmık yapıyo ama uykusu tatlı geldiğinden emmek istemiyo bende bi 50 60cc sagıp dayıyorum ağzına biberonu emiyo uykulu uykulu yeterse 2 saat daha uyuyo yetmesse basıyo yaygarayı devamını istiyo meme veriyorum benimkide en fazla 15 dk emer gece gündüz yetiyodur sanırsam hala günde 8-10bezi buluyoruz :9:

sizce miktar yeterli mi

yetıyodur canım.kılosu kaç?doktor dedıkı kılo çarpı 3 bölü 2.mıde kapasitesıymış.mesela benım kız 4 kg 4x3:12 /2 6 yanı 60 cc.fazlası zorlar dedı.ama benımkı 100 cc falan dıkıyo kafaya.daha çok mınık uyması normal.ben uyurken sağıp bıberonla verıyorum.

kızlar sizin bebişler de arıza mı?ya delırıcem benımkı uyanıkken asla 2 dk durmuyo hep kucakta olacak.pozisyon beğenmıyo ağlıyo ay sınır glıyo bana da:((

sagolun kizlar
insallah yetiyodur
kilosu 3,5
demekki 3,5*3=10,5:2 yaklasik 50cc yeter ozaman
ama bu hesap kac saatte bir beslemek icin acaba
oglum da uyanikken genelde huzursuz kucak istiyor
hic oyle koyunca durmasi falan yok
gece sagdigimi vermeyi birakayim diyordum ben de
bu kez ona alisip iyice birakirsa emmeyi diye korkutorum
acikirsa surekli uyansin emziririm ben ama genelde uyanmiyo valla 3 saati buluyor bazen

sagolun kizlar
insallah yetiyodur
kilosu 3,5
demekki 3,5*3=10,5:2 yaklasik 50cc yeter ozaman
ama bu hesap kac saatte bir beslemek icin acaba
oglum da uyanikken genelde huzursuz kucak istiyor
hic oyle koyunca durmasi falan yok
gece sagdigimi vermeyi birakayim diyordum ben de
bu kez ona alisip iyice birakirsa emmeyi diye korkutorum
acikirsa surekli uyansin emziririm ben ama genelde uyanmiyo valla 3 saati buluyor bazen

3 saat iyi bence üç saatte bi uyanıyosa sağmadan emzir derim ben benimkide 2 kere kendi uyanıyo emziiriyorum 4 saati bulunca kaldırmaya çalışıyorum istemiyosa biberon veriyorum uykuluyken memeyi tutmması zor geliyo prensese her yeri süt oluyo bide kokumdan heralde memeyi alsada 2 cuuk cuk küt gene bayılıyo..:9::9: biberonda bitirene kadar çekiyo karnı aç oluyo çünkü :emir_bebek::nazar:

slm güzellikler...ekleyip eklememede tereddüt etmiştim ama dedim sonra nolcek :1:
oğlumu koydum şimdi koltuğa valla size yazayım hemen ne zaman mikmikliyeceği belli olmuyor...hatta başladı bile :14:

bu karenin üyesi olmaktan öylesine haz duyuyorum ki...tarif edilemeyecek güzellikte bir duyguymuş...gerisi boşmuş :16:

[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

adacığım çok güzel bir kare.işallah bizede nasip eder allahım bu güzel duyguyu.

kizlar yardimmm

oglum yesil kaka yapiyor sizce nedeni ne olabilir?

bu arada bende oruc tutmicam
adaer resim karesi harika cok tatli olmus

Canım üşütmüş olabilir. Bi kaç gün devam ederse bi göster doktora istersen.

yavrumu hastaneye yatirdik kaninda enfeksiyon cikti yuksek ihtimal dogumda kakasini yuttugu icin olmus bi basina biraktim geldim yavrumu dua edin bize suan duaya cok ihtiyacimiz var

Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. Onlar bizden daha dayanıklı hemen iyileşsin yavrun inş.

sizce miktar yeterli mi

Benimkide öyle canım. Hatta ben alarm kurup kaldırıyorum yoksa beyefendi uykuda daha mutlu. Kilo alımı da iyiydi. Bende akışına bıraktım.Sütümü hiç sağmadığım için bilemiyorum ne içip ne içmediğini.

adaer maaşallah resminiz çok güzel ve anlamlı

zeynep gözünaydın hayırlı olsun yavruşun. Maaşallah topaçına.

Dün bizim de kalça çıkığı ultrasonumuz vardı. Devlet hastanesine gittik 11 deki randevuma. Saat 2 de girebildim. Onca kalabalığını içinde rezil olduk desem yeridir. Oğlum uyandı acıktı.Güvenlik masasının altına girip emzirdim. Bacağıma kramplar girdi. Bi de 5 tane toplasan bebek var gerisi yetişkin. Hepsi aynı yerde ultrasona giriyor. En son dayaamadım ortalığı ayağa kaldırdım. Lohusa halimizle bizi burda bekletiyorsunuz diye. Neyse hemen ismimizi aldılar girdim içeri. Çok şükür bi terslik çıkmayınca unuttum çektiklerimi ama aksıran tıksıran öldüm öldüm dirildim bebeğime bişey olacak diye. Bilsem böyle bekleteceklerini çekermiydim bu rezilliği. Neyse aman dikkat edin kızlar. Benim gibi saatlerce beklemeyin öyle. Böyle bi sıkıntı daha önce yaşamamıştım.

sizce miktar yeterli mi

benımkı cok yoruldugu zmn 5 saat bıle uyudugu oldu cnm 50 cc yeterlı bence..benımkı suan 70 cc ıcıo ama oncelerı 40-50 ıcebılıodu

canım normal sanırım ama emin değilim zaten sürekli uyumuyolar arada esiyo öyle annelerine acıyıp dinlenmelerine imkan tanıyolar heralde :)benim oğlumda geceleri az emiyo ama sık uyanıyo işte bu yüzden, bir de gündüz sağdığın sütü gece verme çünkü geceleri salgılanan sütün içeriği farklıymış uyku yapan bişeyler salgılanıyomuş canım bilgin olsun.

mrs.who canım çok geçmiş olsun dualarım sizinle...

benımkı gece mece demıo valla 20 dk once bırakmıo mememı:))
bende yanıma yatıorıom bı kez yanıma yatırdım saat 5 te uyandım 7 de hala emıodu:))
cnm alakası yok ben sabah sagdıgım sutu verdım hatta 4 saat uyudu:)bılgın olsun

kızlar sizin bebişler de arıza mı?ya delırıcem benımkı uyanıkken asla 2 dk durmuyo hep kucakta olacak.pozisyon beğenmıyo ağlıyo ay sınır glıyo bana da:((

aynen arıza mık mık bıde sıkınıo sıkınıo aglıo kucagıma alıyım susuyo bakınıo bakıo ses yok bende yıne aglıo sallanmaya alıstı sanırım

hem de ne arıza...aynı aynı...
hatta şu anda kucağımda,sağ memem ortalıkta...iki çekiyor,dalıyor uyudu sanıp yerine koymaktan vaz geçtim artık çünkü hiç belli olmuyor saniyeler içinde gözünü açıp mızıldanmaya başlayabiliyor...

ferdacım siz böyle cc diyorsunuz ya cevap veremiyorum çünkü ben hiç sağmıyorum,dolayısıyla ne kadar içiyor ,ne kadarı yeterli bilmiyorum...

kizlar yardimmm

oglum yesil kaka yapiyor sizce nedeni ne olabilir?

bu arada bende oruc tutmicam
adaer resim karesi harika cok tatli olmus

canım benim bebiş emerken çok terliyor sonra soğuyor işte ozaman yeşil oluyor kakası yada ben çorapsız gezersem terleyip soğursam oluyor bi dikkat et bakalım bunalara

yavrumu hastaneye yatirdik kaninda enfeksiyon cikti yuksek ihtimal dogumda kakasini yuttugu icin olmus bi basina biraktim geldim yavrumu dua edin bize suan duaya cok ihtiyacimiz var

çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin

adacım fotolara bayıldım kim çektiyse güzel kareler yakalamış bravo :46:

zeynepcim gözün aydın Allah bağışlasın şu 10 günün tadını çıkar derim:1:

kızlar şu gaz sancsıyla başım belada
sabahın 5 inden beri oğlum ağlıyor
çok üzülüyorum onu öyle görünce
her şeyi denedim yok

adacım fotolara bayıldım kim çektiyse güzel kareler yakalamış bravo :46:

canım kız kardeşim çekti bütün fotolarımızı...daha ne pozlar var,çok beğendim çookkkkk...doğum fotoğrafçısı tutsak bu kadar olurdu anca...hele bir albüm yapmış çektiği fotolardan derleyip...doğum yaptığımın 1 gün öncesinden başlayıp hastaneden çıkışımıza kadar...

her şeyi denedim yok

canım ya...biz de çok çekiyoruz buradaki çoğu kişi gibi bu gaz meretini...sap sımplex damla kullanıyoruz biz iyi geldiğini düşünüyorum...rezene çayı içiyorum ben ve süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum...sen de dikkat et mesela yediklerine bu sancıyı atlattıktan sonra tekrarlamaması için...

buradan kızlar bebeklere rezene de içiriyorlardı bir dene istersen belki faydası olur,bacaklarını karnına doğru ittir rahatlatıyor...

her şeyi denedim yok

canım humananın rezene-kimyon çayı var ben ondan içiriyorum bebişe
bende rezene içiyorum
doktor bize metsil damla verdi faydasını gördüm
damlayı veriyorum az sonra 2-3 bez batıyo
benimkide rahatlamış bi şekilde bayılıyo :1:

Back
X