edaack cim ben de biraz bakmıştım.. tiny love ın tekmele oyna sı hoşuma gitmişti o zaman. ilerleyen zamanlarda da kullanılıyor diye.. ayna olması güzel birşey.. ama playgronun oyuncakları daha güzel sanki.. hepsiburada dan yorumlara bak istersen.. gerçi en son anladığım çocuktan çocuğa değişiyor.. indirimli birşey alıp denenebilir..
kaka problemi olanlar, biz üzüm suyu ve zeytinyağı içerek çözdük 6 günlük problemi.. tabi bi de karnımıza sıcak su koymuştuk uzun aradan sonra.. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama denenbilir.. dr ablamız gliserin fitili vermişti,bi de kulak çubuğuyla uyarın demişti.. ama ben küçükken annem hep fitil atardı ve nefret ederdim. oğluma yapmayayım dedim,şükür 6 gün aradan sonra yaptı 3-4 bez kdr.. bu yüzden şükür namazı kıldım düşünebiliyor msnz

isilik için ben banyo suyuna himalaya tuzu atıyorum,vücudundakiler de gitti yüzündekiler de.. tavsiye ederim.. burun spreyleri de deniz/okyanus suyu diye geçiyo zaten..
bi de kızlar yaaa.. oğlumun dışında benim de wc problemim var... günde bir kere gidiyorum ve onda da inanılmaz kanıyor

( dikişler mi diye korkmuştum ama kadın doğum dr u onlara temiz dedi.. galiba benim de totomda çatlak var

bi de benden başka kadın doğum dr unun smear testi yaptığı kimse var mı? kimse bahsetmemiş, rutin bi uygulama mı merak ettim..