bendede ring sling var canm cok kolay kullanımı dediğin gibi kısa mesafeler için cok kullanışlı oluo..
slm kızlar kac gundur takip ediyorum
hatta yazmak için alıntılar flnda yaptım
biguzel cvplar yazdım fln ama
tam gonder diyorum hoop baglantı gitti diyor
bnm yazdıklarmda beraberinde tabi
cok sinir oldum
pes ettim en sonunda zaten öyle bol bol zamanda olmuo yazmak için!
bikaç gundur kw lere gittik bizde
ısparta ne guzel serindir diye bi umutla gittim ama orası bile kaynıyodu ya
çınar cok usluydu sizinde dediğiniz gibi başkalarının yanında hiç sesi cıkmadı
acaba bu cocuklar ewde tek insan görmekten sıkılıyolarmı??
kalabalık bi ortam oldumu benm minikte öyle bakınır uyur fln
bence artık büyüdükleri için etrafa da ilgileri arttıgı için farklılık istio bu veletler!!
amcamız hediye olarak mama sandalyesi almayı önerdi
birlikte gittik bende chicco polly magic mama sandalyesini begendim
hem şimdide kullanabilecegim bişey tam yatma pozisyonu var oyuncak barı fln var
bakalım umarım çınarda begenir:)
Güle güle kullanın sandalyenizi. Bende sürekli takip edip cevaplar yazıyorum ama nedense göndermek bi türlü kısmet olmuyor.
Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum... alışverişimi tamamlamak üzereyim de deneyimlerinizden faydalanmak stedim... Göğüs pedinde Lansinoh almayı düşünüyorum. Lakin sipariş edeceğim ürün jelli değil. Jelli olması gerekli bir özellik mi? Kraft'ın jellisi var onu alsam daha mı iyi ederim?
Göğüs uçlarım çok küçük. Yok gbi neredeyse bu nedenle de göğüs kalkanı almak istiyorum. Hem yara olmasın hem de bebek emebilsin diye. Avent in bu modeli mi Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com ve tam olarak nekadar süre kullanılabiliyor? Ve paket içeriğinde yazanlar nelerdir tam olarak? Yoksa bu yeterli mi? Philips Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2`li - e-bebek.com Philips Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2`li - e-bebek.com ve nekadar süre ile kullanılabiliyor??
Çok oldum artık biliyorum ama gerçekten biri yardımcı olursa çok sevineceğim. Br türl işin içinden çıkamıyorum. Brde ışıklı dönence kullananlar... Işığı gerçekten o motifleri tavana yansıtıyor mu? Tavsiye edeceğiniz varsa linkk verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım cevap verirsiniz.
1) Gogus pedi olarak ben jelsiz olanı kullanıyorum hangi markada promosyon varsa onu alıyorum ama şimdiye kadar memnun kaldıgım ürün bebedorunki hem uygun ( 40 lı paket 5 tl) hemde kalın tabakalı.
2) Benim de gögüs uçlarım pek yoktu onceleri bebegim çektikçe kendine geldi. Hiç kalkan kullanmadan atlattım. Bu yüzden bu konuda pek yardımım olamayacak.
3) Bende araştırıyorum bu konuyu biri cevaplarsa memnun kaldıgı bi üründen almayı düşünüyorum bende.