iyi geceler anneler geçmiş olsun diyen annelere teşekkür ederim
dün gece çok huysuz olan kızım bugün çok mutluydu ve sabahtan beri agu diyor yanlış mı anlıorum dedim ama eşim de fark etti direk agu diyo :)
seslı seslı guluyorlar bıde aguuu dıyolar ben dudaklarımı buzuyorum oda dudaklarını buzuyor hehe:))
Selam kizlarr,
Uzun zamandir kafami kurcalayan bir soru sormak istiyorum sizlere.
Biz dun 1 ayimizi bitirdik cok sukur,dr kontrolumuzde oglusumun 5kilo 312 gram ve 60 cm oldugunu ogrendim dun.
Simdi gecen haftalarda arkadaslar kullandiklari bez miktarlarini yazmislar ben sokk oldum.
Biz daha hastanede verilen 1 kucuk paket bez(icinde kac tane var bilmiyorum)birde buyuk paket 1 numara bez(108'lik)
Kullandik ve daha bitmedi 5-10 tane var daha.
Arkadaslar 2 paket sundan 1 paket sundan 3 paket bundan yazinca ben cok sasirdim.Bizim oglan gunde tas catlasin 5 bez kirletiyo.Kilomuz boyumuzda iyi cok sukur bizde bi sorun yok demi?
Biz yurtdisindayiz sizin paketlermi kucuk yada sizin bebisler gunde daha fazla mi bez tuketiyo?yadaa siz daha kac saatte bir altini degistiriyorsunuz bebisinizin?Cvp verirseniz sevinirim:))
benım bebıs ılk ay kontrolunde 5 kılo 57 cm dı..sen nasıl az bez kullandın?bende sneı anlayamadım?bız 1 no dan tam 4 paket kullandık 2 nodanda 2 paket sonra sı 3 nodan suan 2 paketı bıtırmek uzereyım tabı suan az gıdıyor bez ılk zamanlar cok degıstırıodum cunku kakasını sureklı yapıodu 2 saatte bır bez maşşallah dolu doluydu..suan 3 saatte bır degıstırıorum fakat erkek bebısım oldugu ıcın sureklı bezler zıyanlık olabılıo tam degıstırırken cıs yapıo mesela tam altını alıorum bıttı dıyorum bazen kakasını yapmaya devam edıo benımde ıcım rahat olmadıgı ıcın hemen onuda degıstırıorum sanırım bu yuzden fazla bez tukettık..
1 no 54 adetlıktı 2 no 64 adetlık 3 no ıse suan aktıf bebek 74 lu kullanıorum cnm