slm kızlar... cuma günü apar topar hazırlanıp köye gittk.. dün geceye kdr köydeydik..oğluşum köy havasını pek sevyo.. uzun uzun uyuyo serin esen rüzgarda.. eee ananeyle dede de bakınca ben de iş yapmaya zaman buldum yani.. eskiden biri söylese ev işi yapmak için bu kdr yorulacağımı ama yapınca bu kdr mutlu olacağımı inanmazdım.. hayır sorun önceden tembel olmam falan değil,sorun başımı bile kaşıyacak fırsatı bulamamam. en ufak fırsatta zil takıp oynayasım geliyo

na yapacağımı şaşırıyorum doğrusu :))
neyse kızlar en son sağlık problemimden bahsetmiştim.. köyden önce aile hekimimize gittik.. hemoroid olmuşum

doğum kaynaklıymış.. içeriden oluştuğu için ancak hap vs verdi.. bir haftaya geçer dedi inş geçer.. üroloji dr umdan da tahliller alındı,sonuç 100 bin bakteri

toplamda 6 ilacım oldu ama antibiyotiğe henüz başlamadım. diğerleri bile perişan ediyo. dün oruç olmadığım halde iki kere elim ayağım titredi,uzun zaman kendime gelemedim. bu mübarek günlerde şifa için dua istiyorum sizlerden,unutmazsaız sevinirim..
bu arada unnado dan aldığım sling ve şampuan aynı gün kargolanacaktı,şampuan h.sonu gelmiş sling ortalarda yok.. başka alanlar da vardı,elinize ulaştı mı merak ettim kızlar...
geçmişi de bi ara okurum inş.. şimdi yemek hazırlığı yapmam lazım.. öğlenden itibaren bizimki hiç fırsat vermiyor da 8 e kdr.. sizlere de kolay gelsin,bebişlere ve sizlere mutlu,mesut,sağlıklı,hayırlı günler diliyorum.. kendinize ii bakın..