geçmiş olsun dileyenlere tşk ediyorum.. ve geçmişi toplamaya başlıyorum..
pamukhelva,smear testinde ben ne olduğunu anlamadım bile,elime verdi bi kutu lab a götür dedi. ben ne yapıcam ki bunu,oradan vermezler mi kap dedim

güldü kadın,parça aldım onu vermen lazım diye

o kdr kolaydı benim için yani.. çatı muayenesi daha zor olmuştu..
adaer canım geçmiş olsun,bebiş düzelir inş.. inan ben sırf bu yüzden sünneti erken düşündüm.. bebiş 6 da uyanıyo demişsin.. bizimki 3-4 gb sahura kalkıyo benimle oynayın diye gördüğüne gülücük atıyo çırpınıyo.. zor uyutuyoruz 5 buçuğa kdr.. 6 gb gazla tekrar kalkıyoruz çoğu zaman

(
edaack hayırlı olsun halınız.. bizi bilgilendirirsen seviniriz,bebiş sevecek mi acaba???
umaygulay canım aynı kaka yapmama sorunu bzde de var.. annem sen de haftada bir yapardın diyo.. sütü yağlı olan annelerde olurmuş genelde.. bebiş sütü iyi kullanırmış hep öyle diyolar bana da.. hakikaten ne zaman bebişin yüzüne sütümü döküp silsem sivilce yapıyo döktüğüm yer.. yağlı olabilir yani.. ama harvey karp ın kitabında okumuştum. gördüğüm herşeyi normal ama en uzun süre kaka yapmayan çocuk 21 gün yapmamıştı yazıyordu

o yüzden 6 olsa bile bekliyorum ben.. 35 günlükken e son düzenli yaptı iki haftadır bekliyoruz. fitil ya da kulak çubuğu sokmadım hiç.. 7 yi geçerse belki.. canını sıkıma üzme kendini.. kocanla vakit geçireceğin zamanlar da gelecek,hele bi dişimizi sıkıp şu 3 ayı atlatalım da..
ferdacım hoşgelmişsin.. kundak sormuşsun.ben swaddle me ile kundak yapıyorum tamam bi ara elleri çıkıyo ama zaten uyanma saati gelmiş oluyo. yeniden yapıp uyutuyorum ben de.. kundakla ancak güzel uyuyor yoksa 15-20 dk yı geçmiyo hiçbir uykusu.. ama dün yazmayla ellerini bağladım,gündüz çok sıcaktı,alışkın olduğu için zorlamadı,bu gece de sadece beziyle kundak yapmayı düşünüyorum,haşlanıyo yavrucak

(
sling i de şundan dolayı sordum. sebamedden şampuan almıştım aynı gün biten kampanyaydı,o cts günü geldi bu gecikince şaşırdım doğrusu.. sen denedin mi peki slingini??
crazymom biz de çok bez harcamadık.. 2 büyük bi küçük paket.hatta şimdi 3 noya geçtik diye aldığım ve açtığım 2 nolu 2 paket bez duruyo

( kaka çok yapmayınca bezler kalıyo işte.. ama akşam 7-8 gb bağladığım bezi gece 2-3 te anca alabiliyorum.. yoksa geceyi gündüz ediyo bizimkisi.. ben de desitinliyorum akşamdan ya da z.yağı

6 aya kdr adet olmamak normalmiş kızlar.. yoğun süt üretiminden hormonlar anca eski haline ek gıdaya başladıktan sonra dönermiş. süt korur efsanesinin temeli de bu bilgi zaten

walla benimkinin canı ne isterse o kdr emiyor. bazen her birinde 20 dk kalıyor ki bu çok nadir.. bazen birinden 5 dk emip 2 saat uyuyor.. kafasına göre takılıyo benimkisi.. biraz kulak memesini okşuyorum devam etmezse zorlamıyorum.. son okuduğum bilgilere göre zaten ilk 5 dk da anne sütünü boşaltırlarmış bilemedin 10. gerisi hem gaz yapan emmeymiş hem çocuğun dokunma hissi için istediği birşeymiş.. dr um da bana artık birşey kullanmana gerek yok dedi ama elevitin prospektüsünde okuduğuma göre emzirme döneminde kadınların vit ve mineral iihtiyacı daha da artıyormuş,hamilelikten bile fazla.. bu yüzden içmye devam ediyorum. ebemiz de her gittiğimde hurma yiyo msn diye soruyor.. kalite için çok elzemmiş..
ilk defa duydum ama sevindim benimki aksi birşey olmazsa gece 3 saatin üzerinde uyuyabiliyor..

ben rutine alıştırdığım için sanmıştım.. yalnız bu hafta büyüme atağında olabilir çünkü emzirme sıklığımız 3 saatten yarım saate bile indi bu hafta.. sürekli emiyo,uyumadan daha bi daha emiyo.. garip bişi oldu bu hafta..:44::44:
sağol canım.. şimdi kargocu geldi.. ayy ben çok beğendim

burberry almıştım siyah olduğu için de siyah pardesümün üstüne takmayı düşünüyorum. videolardan bağlanmalarını izlemştm bizimkinde arka tarafı kemerliymiş. çok daha pratik geldi bana.. oğlan birazdan uyanır nasılsa içine de onu sokup bi deneyeyim bari

inş o da sever.. bizimki daha 46 günlük ama çok eciş bücüş olmaz gb geliyo bana.. kurbağalama oturtucam çünkü :))
ilk_ canım dr umuz bize ayda en az 750 gr almalı bebekler,2 kg alıp da sedece anne sütüyle beslenen bebek de gördüm ama en ideali 1 kg demişti bize.. ister istemez daha hareketli oluyolar canım.. ondandır geçen aya göre az kilo alımı.. canını sıkma beroşun herşeyi normal

sling için de mei tai aldım ben.. bugün kullanırsam yarına sonuç yazarım hemen

hülyanın tunası yazınca güzel bi sling sitesi çıkıyodu. şimdi değişmiş galiba ama bi dene istersen.. benim aldığım naturna baby nin kumaş hoşuma gitti şimdilik..
walla benim bebiş 40 ı çıkmadan 15 gün ananedeydi.. 11. gün dayanamadım komşu gezmesine gittim. 20 de mevlit yaptım. sonra da kapı kapı komşuları gezdik kim çağırdıysa :)) bir aylıkken de ay dönümümüzü amcamızın düğününde kutladık,sonra da 5 gün köye gittik sonra anca eve geldik de kırkı çıktı.. daha arabamız gelmeden komşuların arabasını yürütüp çıktığımız park/avm/çarşı gezileri de yanımıza kar yani

bizimki anca sokağa adapte oldu o zaman,yandık

annem de kızdı biraz ama napiyim yaz günü evde mi oturulur sürekli...
üffff amma yazmışım