günaydın kızlar
benim bebişin gaz problemi kolik seklinde çok olmadı . fakat özellikle sebze yediğimde gazı çok oluyor malesef. bende artık tövbe ettim sebzeye sadece ızgara yiyeceğim bakalım ne olacak hala bitmedi gazımız.
zinco,biogaia ve metsil veriyorum çok işe yarıyorlarmış gibi gelmiyor ama ben yinede devam ediyorum vermeye.
sadece anne sütü verdiğiniz halde kaka problemi oluyorsa bence sizde bağırsak çalıştırıcı şeyler yerseniz direk süte geçiyor. özellikle şuan da incir ve kayısının tam zamanı.bence bunları tüketmeyi deneyin.
kızlar birde huysuz bebeği olanlar mutlaka papatya çayı için. bebeğim maşallah çok uslu

fakat ne zaman papatya çayı içsem hem daha çok uyuyor hemde dahada sakin oluyor. günde 2 bardak içmeyi bir deneyin.
prima turuncu paketi ben çok beğendim.daha öncedende yazmıştım fakat mesajlar silinmiş sanırım. premıum care ye alternatif düşüneneler bir deneyin derim. elimdeki premıum careler bitince turuncu paket kullanmaya başlayacağım.
baby star bez numunesi vardı elimde bez gayet güzel fakat çok kalın geldi bana.o yüzden ben kullanmayı düşünmüyorum.ama kalınlık önemli değil derseniz kötü bir bez değil gayet kullanılır.
huggıes organik pamukluda güzel bence.fakat prima premıum care çok daha iyi tabii ki. vede primanın bezlerine göre buda kalın.
su sütü çok arttırıyor birde hurma. ben hamileyken hurma yedim ve sezeryan olduğum halde hemen sütüm bol bol geldi

günde neredeyse 5lt su içiyorum.hiç süt problemim olmadı.

ama benim bünyem alışık 5 lt normalde su zehirlenmesi yapabilir. ama 2.5-3 lt mutlaka için. vede ne zaman hangi tatlıyı yersem yiyeyim sütüm taşıyor.kesinlikle tatlı herşey süt yapıyor.
benim bütün bebek bakım ürünlerim sebamed inanılmaz memnunum.iyiki sebamed almışım.
1-2 ürün yedek olarak bübchen aldım. çok memnunum diyemem.bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum.
fakat nıvea ürünleri çok güzel kesinlikle sebamedlerim bitince niveaya devam edeceğim. pişik önleyici,pudrası ve ıslak mendilini kullandım çok çok beğendim.
ben hala evde disc pamuk ve su kullanıyorum.ıslak mendili gece yatak odamda ve de dışarıda kullanıyorum o da unı baby tabii ki. geçen eşim unıbaby bulamayınca nıve soft&cream almış.yukarıdada dediğim gibi çok beğendim.birazcık daha büyüyünce bebişim,bu ıslak mendile rahatlıkla geçebilirim.
çoğunuz siling ve mei tai almış.bende mei tai düşünüyordum fakat 3 aylıktan küçük bebeklere önerilmiyor birde bir arkadaşım iplerinin çok uzun olduğunu kullanamam ben aldığıma biraz pişmanım demişti. bende vazgeçtim almaktan. babamızda kanguru çok istiyordu en iyi kangurulardan
Babybjörn Kanguru Spirit aldım.
Babybjörn Kanguru Orıjınal Spirit - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bebişimi 1 aylıkken koyduk ve hemen içinde uyudu bizde rahat rahat gezdik.şimdilik babamız taşıdı ben daha kullanmadım. ama eşimde çok memnun olduğunu söyledi.
genelde arabamızı kullanıyoruz o da maxicosi mura3 çok çok memnunum. çok dikkat çekiyor herkes dönüp dönüp arabamıza bakıyor. hem çok havalı hemde çok konforlu bebişim çok seviyor. koca tekerli olması sarsıntıyı önlüyor.
ben dışarıya çok rahat çıkıyorum. evden çıkmadan hemen önce emzirip altını temizliyorum. yanımada süt sağıp alıyorum.birde mutlaka emzik alıyorum yanıma. bebişim zaten emziği düşürmeyince ağlamıyor birde acıkmayınca. dışarıya çıkmak çok problem değil bence.sadece gazı olduğunda biraz problem olabilir.
ben kendime çok şükür zaman ayırabilen sanırım sanslı annelerdenim.

denize girebiliyorum.kitabımı hergün okuyorum.dizi,film ne istersem izliyorum. eskisi gibi bakımlıyım hemde tüm bakımlarımı evde kendim yapıyorum. bir tek röfleye gittim kuaföre. evim eskisinden bile daha temiz tüm temizliği ben yapıyorum.hastaneden beri bebeğime bir tek ben bakıyorum bazen eşim yardım ediyor. hiç gelipte kalanım bir şey gösterenim olmadı.çok şükür ki ihtiyaç hiç duymadım. yemeğimi hemen hemen hergün hemde 2-3 çeşit yapabiliyorum. bu yüzden hiç kendimi kötü hissetmedim. depresyona falan girmedim. aksine bebişim var diye çok çok mutluyum bir dakika bile şimdi olmasaydı ben bunu yapardım demedim.
sadece biraz uykusuzluk oluyor oda ben geç yatıyorum e bebişimde erken kalkıyor bu yüzden. yavaş yavaş bu uykusuzluğada alıştım.
oyun halısı tiny love tekmele oyna aldım ben. forumlarda en çok tercih edilen ve beğenilen oyun halısı. 1 aylıkken bebişimi koymuştum çok tepki vermedi.birdaha deneyeyim. siz kullanmaya başladınız mı???
bebişim acaip bir şekilde döeneceyi çok seviyor.ama bizimki ikeadan aldık müzikli ve kendi dönen bir şey değil. çok seviyıor bebişim. acaba müzikli bir şey alsam mı???
kızlar siz bebek iğnesi kullanıyormusunuz nazar boncuğu olarak normal bir şey mi kullanıyorsunuz. ben altın bebek iğnesi alayım diyorum.napayım sizce alayım mı??? kullanışlı olur mu???
benim bebiş 2 aylık olacak 1-2 gün sonra. künyesi var ama ben rahatsız eder diye takmıyorum.siz künye kullanıyormusunuz???