aventin damaklısı yok bildiğimgünaydın kızlar
bebişim sabahları daha bir oyun modunda oluyor.yine bir 25-30 dk. oyun halımızda oynadık yorulduk ve şimdide uyuyor minikim.
artık zincoyu bıraktım metsilde vermiyorum.sadece biogaia ve d vitamini veriyorum.insallh tamamen geçer bu gaz.bir arkadaşın bebişi tam 2 ay dolunca bıçak gibi kesildi gazı demişti.şimdi 3 aylık o bebiş.insallh bizim kuzunun gazı cts tam 2 aylık olunca kesilir.
bizim kolik tarzında olmadı gazımız hiç.ama yinede çok üzülüyorum gazı olunca.yüzünü ekşitmesi bile üzüyor beni.
biz böyle olunca kolik annelerini düşünemiyorum. hepsine allah sabır versin. hepimiz için biran önce geçer insallh bu gaz olayı.
spor yapan var mı acaba çok merak ediyorum.
ben bu ay yüzeceğim bol bol.eylül gibide platese başlayayım diyorum.yada lessi ile yürüyüş varmış nette.onu yapacağım. bu arada sezeryan oldum ben.
ne zaman başlayacaksınız siz spora ve ne tür şeyler yapmayı düşünüyorsunuz.
benim bebiş avent slikon ve damaksız emzik kullanıyor. damaklı emziğe ne zaman başlamalı.buna alışınca onu tutmazsa diye korkuyorum. ayrıca aventin damaklı emziği var mı?? ben hiç görmedim de.
şimdi bebişim uyanmadan gidip bahçemdeki şeftalilerden reçel yapacağım.güzel annişler hepinize bebişlerinizin uslu ve sakin olduğu mutlu bir gün diliyorum![]()
araştırmıştım da damaklı 1 yaşından sonra deniyor genelde
spora başlamadım, evdeki koşu bandından başka da bişey yapmayı planlamıyorum
o da ne zaman kısmet olacak bakalım