evet canim bizimde 6. haftamizdan sonra basladi kolik nobetleri. Sabahlari saat 8_10 arasi ve aksam ustu saat 6 gibi baslayip 9 a dogru geciyordu ki artik yorgunluktan sizmis oluyor o saattede. ben sabah 6 da emzirince hemen nurse harveys verdim ve 8 deki aglama krizimiz olmadi 2 gundur ve aksam ustu 4 de emzirip ayak tabanlarinada aci elma yagi masaj yaptim, daha masaj yaparken uyumaya basladi ve cok sukur rahat su anda uyuyor misil misil. bunun disinda huzursuzlaninca kollarini duzlestirip ayaklarini rahat birakarak kundak gibi bisey yapiyorum rahatlatiyor ve tutus pozisyonu icin sunu yapiyorum
Tiger in the tree | Flickr - Photo Sharing! . bir de ana kucagimiz var anne karnindaki sesleri taklit eden sesler yuklu icinde, ve cesitli hareketler var bizim bebegin en sevdigi hareket car ride (araba sürüşü) ve camasir makinesi sesine benzer bir ses.
Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com ona oturunca hemen sakinlesiyor ama bu sesler benim sinirimi bozuyorrr :))))
bu arada kizlar ben dun kadin dogum doktorumada gorundum, kanamam bitmis gibiydi iki haftadir ama 3-4 gundur tekrar baslamisti ve regl olmusum iyi mi :)) bende ohh ne guzel bi uc dort ay daha rahatiz diye seviniyordum. Doktorum korunma yontemlerinden bahsetti ve israrla kolalti implantini onerdi ama emin olamadim. sizlerden kullanan ya da bilgi sabihi olan var mi?