geçmiş olsun canım. kızımda 2 gündür rahatsız. ateşi yok çok şükür ama burnu akıyor. tıkanıklık da ayrıyeten sinir yapıyo çocukta. uykusundan bile uyandırıyor. o kadarki peçeteyi görünce ağlamaya başlıyor burnunu silecem diye :2:
çok sağol cnm size de çok geçmiş olsun, bizde de önce burun akması ile başladı, o da genize akmaya başlayınca ateş yaptı, ağlasalar da iyice açmak gerekiyormuş minik burunları..
bu gece olmaz insaallah atesi, antibiyotige başlamadım, pişman olmam umarım..
bizimki de öyle, otri bebeyi, burun spreyini ve peçeteyi yaklaştırmak istemiyor burnuna..
durup dururken mi attılar? hep öyle olur zaten eskiler yenilerı sevmezler istemezler.çömez görürler bu hep,heryerde böyledir.
burda bile eskiler yenilere cevap vermeye tenezzül etmiyor.
ben buraya bebeğimle ilgili paylaşımlar yapmaya giriyorum; gelişimini değerlendiriyorum, sevindiğim ilklerini yazıyorum aynı şekilde sıkıntımı da...
cevap veren bir kişi dahi olsa yazmaya devam ederim, isteyen f.b.'ta isteyen başka yerde yazar..orayla hiç alakadar değilim...
sonradan girenlere cevap vermeme insanın karakteriyle ilintili birşey bence, sonuçta ben küçük masum bir bebekle alakalı derdi-sıkıntıyı görmezden gelemem, bilgim varsa paylaşırım aksi takdirde vicdanım el vermez..
ben de''yeni'' yim sonradan yazmaya başladım ama ilk yazdığımda cevap yazan bir kişi olmuştu

bir arka sayfada da bir arkadaş ben kendisine cevap yazdığım halde, ''bir kişi bile birşey yazmamış'' demiş

belki beni tanımadığı içindir, bilemiyorum..görmemiş de olabilir suizan etmiyeyim şimdi, ama umurumda mı ; hayır, değil... dileyen yazar zorla değil ya
siz de boşverin bence, f.b.'taki o grupta olsanız ne olur, olmasanız ne olur?
teşekkürler canım yara için dediğin kremi deneyeceğim.
bebişine de çok geçmiş olsun,inş. önemli bir şeyi yoktur.
sağolasın cnm, hafif seyreden bir rahatsızlık çok şükür, dr.umuz bebeğime bugün gördüğüm en iyi hasta dedi..gelenlerin çoğu bronşite çevirmiş..
hastaneye gelen tüm çocuklar öksürüyor, aman sizler avm'ye falan sakın sokmayın minişleri...bizim ablamız okuldan getiriyor ne yazık ki

ben de kaptım, evde küçük büyük herkes öksürüyor ama Allah dermansız dert vermesin hiçbir yavruya..