- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir haftadan bu yana kızım rahatsız. hem öksürük hem burun akıntısı peçeteyi gördüğü an çığlığı basıyo. iştahlı bir bebekti ama şimdi eser kalmadı iştahından zorla yediriyorum.hele şuruplardan nefret ediyor. zorla bağırta bağırta içiriyoruz. şu yaz gelsede hayırlısıyla kurtulsak hastalıktan.
kızlar dikkat edin kzucuklara hasta olmasınlar.
herkese selam anneler yine burda kşmseler yok cumartesi günü diş buğdayımıız yaptık çok eğlendik berenden çok bize yaradı, meslek seçiminde önüne bir sürü şey koydum beren kız ecza kutusuyla kalemi seçti sanırım okuyup eczacı olacaksöz verdiğim gibi fotoları paylaşayım
İlk ,harika olmuş hepsi maşallah size çok güzel görünüyorsunuz
Eki Görüntüle 631987 Eki Görüntüle 631988 Eki Görüntüle 631989 Eki Görüntüle 631990 Eki Görüntüle 631991 Eki Görüntüle 631993 Eki Görüntüle 631994 Eki Görüntüle 631995 Eki Görüntüle 632004 Eki Görüntüle 632005
bende yapmak istiyorum inş burda malzemeleri bulabilirim
canım malzemeleri ben internetten sipariş verdim sende öyle yapabilirsin, malum bebekle gezmek aramak çok zor.
pamukhelva sağol canım gerçekten güzel bir anı olacak beren kıza, öncesinde diş kurabiyelerini, ve diş buğdayı süslerini internetten sipariş verdim, pastasını koskada yaptırdım, evi hazırladım.
menüde ıspanaklı börek, peynirli börek, pamuk poğaça, kısır, paşa sarması,üç renk salata,elmalı kurabiye vardı.
öncesinde kuran okuttum, sonra yere bir örtü serdim meslek seçimini videoya çektim bu yüzden resimleri yok,üstüne ayna,tarak,kuran,kitap, kalem, şırınga, ilaç kutusu, bulaşık süngeri koydum. bunların her bir meslekle ilgisi var bebek hangisini alırsa ileride o mesleği seçecek diyorlar. beren ilk ilaç kutusunu ve kitabını altına gizlenmiş kalemi bulup aldıbu da okuyup eczacı tarzı bişey olacak anlamına geliyormuş bakıp görücez maksat eğlenmek
sonra kafasından buğday taneleri attık şekerle birlikte buda kısmetli tatlı bir ömrü olsun kalan dişleri sağlam çıksın diye yapılıyor. arkasından yemeklerimizi yedik sohbet muhabbet ve sonrasında göbek attık.
bu arada diş hediği yaptık buğdaydan ben bardakları süsledim onun içinde dağıttık hedikleri.
o akşam mesaj yazdıktan birkaç dakıka sonra kakasını yaptı çok şükür.
yeni doğduğunda da kabız olmuştu zeytınyağı içirdim
kulak çöpü denedim ama hiç bir yararı olmadı bizde
bir kaç ay kabızlık tedavisi gördü
dr şurup ve rezene cayı vermıstı öyle duzene girmişti
sağol cnm ayrıntısıyla anlatmışsın, ellerine emeğine sağlık...hepsi çok güzel görünüyor
Berencik'in tüm dişleri kolayca sağlıkla çıkar inşaAllah..
gözün aydın cnm çocuklar rahatsız olunca bizde keyifsiz oluyoruz geçmiş olsun
ilkcim partiniz çok güzel olmuş darısı başımıza :) bizim oğlan ilk dişlerini çıkardı ama ben daha yapamadım kış ayı havalar eken kararıyo vs baharda yapıcaz doğum gününden önce o yüzden bol vaktim var alışverişe ama sen hangi siteden aldın bulamazsam bende ordan alayım cnm güvenlimi
sedaemin geçmiş olsun kuzuna çok dikkat etmek lazım salgın var, hayela89 maşşallah minişlerine ilk inciniz hayırlı olsun.
gülfemciğe cok cok gecmis olsun annesi evet ya şu yaz bı gelse bizim de iki lafımızın biri yaz gelince şöyle yapıcaz yok böyleyapıcaz neyse bisey kalmadı Nisan'da parklardayız ins
sağol canım. maşallah döktürmüşsün. yakın olsam bende gelmek isterdimRabbim 32 dişinide sağlıkla çıkarmasını nasip etsin. Darısı gülfem ve tüm damaklarını kaşımaktan heder eden kuzucukların başına..
saol canım her zaman beklerim buyur gelbu arada kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?
saol canım her zaman beklerim buyur gelbu arada kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?
canim ben e bebek ten banyo oturagi aldim hem oturak hemde kaymazi var telde girdigim icon link kopyalamayi bilmiyorum yoksa kopyalardim suan indirimde hatta 50 tl
ben şununla yıkıyorum cnm..
Summer Infant Ayaklı Katlanır Banyo Şezlongu - e-bebek.com
Amin canım hepimizin bebişleri kolayca çıkarır inşallah incilerini
teşekkürler canım, hadi bakalım darısı size o zaman![]()
parti süslerini bu siteden aldım
Parti Pazar / Parmada Kostm & Parti Malzemeleri / 'Yetikin Kostmleri''ocuk Kostmleri''Gsteri Kyafetleri''Parti Malzemeleri''Parti Ssleri''Dogm Gn Ssleri
kurabiyeleri bu siteden sipariş verdim
Kurabiyeler - Düğün Kurabiyeleri, Nişan Kurabiyeleri, Bebek Kurabiyeleri, Kurumsal Kurabiyeler, Butik Kurabiyeler
buda güzelmiş canım bir tanede bundan alayım o zaman yerdeki suyla temas etsin istemiyorum gerçi her banyodan önce güzelce temziliyorum duşakabini ama yinede içime sinmiyor açıkçası.
ben şununla yıkıyorum cnm..
Summer Infant Ayaklı Katlanır Banyo Şezlongu - e-bebek.com
teşekkürler cnm bkıcam bu sitelere inş gönlümüze göre olur
banyo konusunu sormuşsun bide ben artık bebeğim büyüdüğü içn 2 aydır filesiz yıkıyorum ve tek başıma yıkıyorum artıküstündekileri küvete yerleştiriyorum sonra oturtıyorum zaten hemen sırtını vs yıkıyorum sonra başını sonra ayağa kaldırıyorum tutarak ayaklarını duruluyorum yürümeye başlasada banyoda rahat rahat yıkasak artık
arkadaşımda banyoda oturarak kucağına alıp yıkıyormuş hem banyodan korkamasın şimdiden alışsın diye yapıyorum diyor ama ben kaloriferli ev olsda serin olduğundan daha güvenemiyorum bide kayar felan elimden alah korusun alışır inş yaza zaten yürüyecekler rahat rahat olur inş
![]()
canım bende ondan almıştım şuydu anlattığın sanırım ama kız olduğu için yıkamaya korkuyorum senin kızda idrar yollarında falan problem olmadı dimi?
Eki Görüntüle 634453