2012 Haziran Anneleri Doğurdu

selam herkese
biz bugün 8 aylık olduk
artık kanepelerde sıralamayada başladı,düşmemek için dikkatlice iniyor aşağıya
eğer düşersede kendini koruyarak düşüyor
bazen inmek istıyor ağlayarak beni çağırıyor
bir sorunumuz var,evden başka hiçbiryerde durmuyor
dışarda duruyor,fakat başka evde ne duruyor ne uyuyor
haftasonu anneme gittim burnumdan getirdi
ancak birgün kalıp dönmek zorunda kaldım.
eve geldi rahatladı çocuk...

selam hoşgeldin cnm, sueda'ya da kocaman maşaallah :nazar: :nazar:
ev yabancılama konusu bana çok tanıdık, benim ilk bebeğim böyleydi ve hala bir yerde kalsak oturup ağlıyor yatağımı özledim diye, en son kurban bayramında babannesinin evinde krize girdi istanbula gidelim diye...
insaallah sizinki geçici bir dönemdir yoksa çok zor oluyor..

anladım canım orayıda biliyorum ama yol üzerinden geçerken felan hiç işim düşmedi oralara:1: Amin inşallah iyi dileklerin için çoook teşekkürler:16:

yaa genelde alışveriş için çoğu kişinin geldiği bölge aslında ve çarşamba pazarımız da çok meşhurdur..:1:

bıdıkçığım sen doğum hikayeni paylaşmışmıydın paylaşmadıysan yazar mısın çok merak ettim şimdi ikiz olunca nasıl oluyor:1:

Herşey normal doğum için uygundu ben de istiyordum doktorum da. Çatı muayenesi oldum 38.haftada ve ertesi gün azar azar su geldi hemen hastaneye koştuk bebilerimize kavuştuk önce altta olan oğlum sonra da kızım geldi dünyamıza sezaryenle ikiz olmalarjna rağmen kiloları iyiydi öyle çok minik değillerdi, bizim ailede ikiz var onlar 2500 falan doğdu bizimkiler büyüktü onlardan. Sütüm hemen geldi hamdolsun ama bebişler göğsümü tutamadı 5gün sürdü emzirme çalışmalarımız sonra rutine döndük. Özledim o günleri

Herşey normal doğum için uygundu ben de istiyordum doktorum da. Çatı muayenesi oldum 38.haftada ve ertesi gün azar azar su geldi hemen hastaneye koştuk bebilerimize kavuştuk önce altta olan oğlum sonra da kızım geldi dünyamıza sezaryenle ikiz olmalarjna rağmen kiloları iyiydi öyle çok minik değillerdi, bizim ailede ikiz var onlar 2500 falan doğdu bizimkiler büyüktü onlardan. Sütüm hemen geldi hamdolsun ama bebişler göğsümü tutamadı 5gün sürdü emzirme çalışmalarımız sonra rutine döndük. Özledim o günleri

ayy insan özlüyor demi ben ilk olduğu için heyecandan uyuyamıyordum geceleri:1: kızlar keşke video yüklensede pilates topunda zıplayışımı yükleyebilsem ayy koparsınız gülmekten:1::1: koca göbekle ne güzel zıplamışım onun üstünde:1:

canım ben bebekleri çok seviyorum hele kendinin ki daha bir başkaymış bir de aynı anda büyüsünler istiyorum arkadaş gibi ve zaten eve kapanmışken bir kerede ikisinide çıkarıp gezip tozmak istiyorum yaşım daha küçük ikisini bir büyütsem hayırlısıyla belki çook ilerde bir tane daha düşünebilirim tabi nasip kısmet Allah herşeyin hayırlısını versin:34:

ohh ohh maşallah veraya annesii bereninde üst damak bayağ şiş ama bakalım ne zaman pırtlayacak,

inşallah canım fatihte hangi semt kocamustafapaşa mı? orda çok yakın bir arkadaşım var ona gider gelirim birtek orayı biliyorum bir de fındıkzade de cuma pazarı:1:

canim bende cok severim bebekleri tabiki insanin kendi bebisi farkli olur allah isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu benim kardesimle aramda 2 yas var ve biz birbirimize hep oyun arkadasi olduk hic sikinti yasamadik bu konuda bu arada sorulmaz ama yasin kac canimm

canim bende cok severim bebekleri tabiki insanin kendi bebisi farkli olur allah isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu benim kardesimle aramda 2 yas var ve biz birbirimize hep oyun arkadasi olduk hic sikinti yasamadik bu konuda bu arada sorulmaz ama yasin kac canimm

nisanda 24 olucam:1:

selam herkese
biz bugün 8 aylık olduk
artık kanepelerde sıralamayada başladı,düşmemek için dikkatlice iniyor aşağıya
eğer düşersede kendini koruyarak düşüyor
bazen inmek istıyor ağlayarak beni çağırıyor
bir sorunumuz var,evden başka hiçbiryerde durmuyor
dışarda duruyor,fakat başka evde ne duruyor ne uyuyor
haftasonu anneme gittim burnumdan getirdi
ancak birgün kalıp dönmek zorunda kaldım.
eve geldi rahatladı çocuk...

masallah canim bebisine iyice hareketlenmis artik yalniz birakmaya gelmiyolar cok tehlikeli olmaya basladilar. canim bizde oglum bir yerde uyumuyor ama huzursuz degil yalniz ikiside kalabaliktan hic hoslanmiyolar hele oglun biraz ses olsun cik cigliga bagiriyor ay birde cok yabaniler yabnci birini gorun kiyamet kopuyo

maşallah suedaya annesi artık çok zorlar valla herşeyi anlayabiliyorlar nice 8 leri görmek nasip olsun inşallah.

amin canım çocuk konusunda bende erken düşünenlerdenim
eh artık yaşım geçiyor :)
hatta herkes şaşırıyor ciddimisin diye bende doğumun ne kadar
güzel bir duygu olduğunu anlatıyorum
tekrar yaşamak istiyorum diyorum
içliköftenden bende yaptım çok güzel oldu valla herkesler çok beğendi
tekrar istediler bizim ailede de yapan olmadığı için artık sen hep bize
içliköfte yap dediler anam işim zor valla napacam

amin canım çocuk konusunda bende erken düşünenlerdenim
eh artık yaşım geçiyor :)
hatta herkes şaşırıyor ciddimisin diye bende doğumun ne kadar
güzel bir duygu olduğunu anlatıyorum
tekrar yaşamak istiyorum diyorum
içliköftenden bende yaptım çok güzel oldu valla herkesler çok beğendi
tekrar istediler bizim ailede de yapan olmadığı için artık sen hep bize
içliköfte yap dediler anam işim zor valla napacam

çok sevindim canım beğenmenize afiyet olsun ama dediğin gibi işin zor o zaman :1:

89 lumusun canim bende eylulde sen bende ay olarak buyuksun ozaman

evet canım 89luyum 5 ay büyüğüm senden abla de bana:9:

selam hoşgeldin cnm, sueda'ya da kocaman maşaallah :nazar: :nazar:
ev yabancılama konusu bana çok tanıdık, benim ilk bebeğim böyleydi ve hala bir yerde kalsak oturup ağlıyor yatağımı özledim diye, en son kurban bayramında babannesinin evinde krize girdi istanbula gidelim diye...
insaallah sizinki geçici bir dönemdir yoksa çok zor oluyor..

yaa genelde alışveriş için çoğu kişinin geldiği bölge aslında ve çarşamba pazarımız da çok meşhurdur..:1:
hoşbuldum canım sende hoşgeldin uzun zamandır yoktun
inşaallah kalıcı değildir biz evde hep yalnızız ya ondan kalabalığı sevmiyor
ayy insan özlüyor demi ben ilk olduğu için heyecandan uyuyamıyordum geceleri:1: kızlar keşke video yüklensede pilates topunda zıplayışımı yükleyebilsem ayy koparsınız gülmekten:1::1: koca göbekle ne güzel zıplamışım onun üstünde:1:
canım doğıum zamanımı zıpladın hastanede öyle yaptırıyorlarmış bebek kolay gelsin diye
masallah canim bebisine iyice hareketlenmis artik yalniz birakmaya gelmiyolar cok tehlikeli olmaya basladilar. canim bizde oglum bir yerde uyumuyor ama huzursuz degil yalniz ikiside kalabaliktan hic hoslanmiyolar hele oglun biraz ses olsun cik cigliga bagiriyor ay birde cok yabaniler yabnci birini gorun kiyamet kopuyo

aynen canım ses kalabalık sevmiyor sürekli huzursuz ağlar eder bi görseydin allah yardımcımız olsun hepımızın

Son düzenleme:
canim senin ikizlerin mi var peki suan kac yasindalar? bu 3. bebisin demek her ne kadar ikiz olsalarda ikinci bir hamilelik isteniyo demek ben bir daha istemem diye dusunuyodum ama isteniyormus galiba
11 olacaklar canim
ben dogurgan bir kadin olabilseydim her yil bir iki yapardim sanirim.ikizler asilama.elifte once tedavi oldum asilamaya gun aldik adet gecikince mujde aldik.ama ben bir ameliyat oldum ve yumurta olayim bitti.3 tane dondurulmus yumurta var.cok isterim 3 nude cocuk olarak dogurmayi.haaaa esime gore tembel ciktik
8 kardesler 7 erkek+1 kiz
ama hamilelik,bebek kokusu simdiden ozledim.

Kızlar veranın üst dişi geliyo çok şişti birkaç gündür az önce çorba yedirmek için cebelleşirken kaşığa değdi elimi yıkayıp kontrol ettim ucu çıkmış bile :) vera:3 eymen:0
kizlar erkekten daha arsiz buyuyor ve daha gelismis oluyorlar
ne guzel hala emziriyosun masallah sana canim ben hic emziremedim sutum gelmedi sagarak anca 3 ay verebildim oda gunde anca 20 bilemedim 30 cc sut geliyodu
bende emziriyorum.gerci benim bidik beni emzik yerine kullansada

hoşbuldum canım sende hoşgeldin uzun zamandır yoktun
inşaallah kalıcı değildir biz evde hep yalnızız ya ondan kalabalığı sevmiyor

canım doğıum zamanımı zıpladın hastanede öyle taptırıyorlarmış bebek kolay gelsin diye

aynen canım ses kalabalık sevmiyor sürekli huzursuz ağlar eder bi görseydin allah yardımcımız olsun hepımızın

evet canım doğum zamanı zıpladım bi yandanda popom açılıyodu önlükten bide popoyu kapıya çevirmiştim bi arkaya bakıyom biri gircek mi diye bir kameraya bir kahkaha tufanı kopup gidiyo odada bende dahil demezsin bu hatun doğuma gelmiş, ebe geldi ohh valla tatile mi geldin doğuma mı belli değil diyoo cahillik böyle bişey bakalım ikincide bu kadar rahat olabilecek miyim:1:

tamam ablacim onunde saygiyla egiliyorum ayy zor yaziyom valla oglan teli alacam die ustumde tepiniyoo

yok canımm estağfirullah benimkide laptopun kablosunu kemirmeye çalışıyo yerde habire onu iteliyorum:1:

11 olacaklar canim
ben dogurgan bir kadin olabilseydim her yil bir iki yapardim sanirim.ikizler asilama.elifte once tedavi oldum asilamaya gun aldik adet gecikince mujde aldik.ama ben bir ameliyat oldum ve yumurta olayim bitti.3 tane dondurulmus yumurta var.cok isterim 3 nude cocuk olarak dogurmayi.haaaa esime gore tembel ciktik
8 kardesler 7 erkek+1 kiz
ama hamilelik,bebek kokusu simdiden ozledim.

kizlar erkekten daha arsiz buyuyor ve daha gelismis oluyorlar

bende emziriyorum.gerci benim bidik beni emzik yerine kullansada

ne guzel elif size supriz yapmis canim deme yaa canim benim 3 tane dondurulmusum vardi hastaneden aradilar bizde imha edin dedik bilsem ettirmezdimm neyse kismette varsa dogal yoldan olur artik

evet canım doğum zamanı zıpladım bi yandanda popom açılıyodu önlükten bide popoyu kapıya çevirmiştim bi arkaya bakıyom biri gircek mi diye bir kameraya bir kahkaha tufanı kopup gidiyo odada bende dahil demezsin bu hatun doğuma gelmiş, ebe geldi ohh valla tatile mi geldin doğuma mı belli değil diyoo cahillik böyle bişey bakalım ikincide bu kadar rahat olabilecek miyim:1:

yok canımm estağfirullah benimkide laptopun kablosunu kemirmeye çalışıyo yerde habire onu iteliyorum:1:

ayy çok güldüm he sueda bile öyle bakıyo
bende sancı çekerken bi yandan da arkayı kontrol ediyordum
kayınvalıdemde bırak kzım bişi olmaz açılsın dıyodu :)

canim sakasina yazmistim sen bari laptopu acabiliyon ben onuda yapamiyom valla ikiside ustunde tepinir

ne guzel elif size supriz yapmis canim deme yaa canim benim 3 tane dondurulmusum vardi hastaneden aradilar bizde imha edin dedik bilsem ettirmezdimm neyse kismette varsa dogal yoldan olur artik

benim oyle bir ihtimalim olmadigi icindi.insallah gerekte kalmaz ve istedin kadar cocugun olur

kızlar size doyum olmaz bereni uyutup işlere koyulayım sonra avmye gidip tüketim çılgınlığı yapmak istiyorum heryerde fena indirim var öptümm hepinizi ve minişlerinizi.:16:

Back
X