2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Bişey farkettim Verayı Kucağıma oturtup Allah deyince öne arkaya sallanıyor nay nay nay deyince kollarını sallayıp alkış yapıyor. Karşısında parmak şıklatan biri varsa o da yapmaya çalışıyor. Oğlumda daha bişey yok kızlar bi cadı oluyorlar yaa :)

Son düzenleme:
Bişey farkettim Verayı Kucağıma oturtup Allah deyince öne arkaya sallanıyor nay nay nay deyince kollarını sallayıp alkış yapıyor. Karşısında parmak şıklatan biri varsa o da yapmaya çalışıyor. Oğlumda daha bişey yok kızlar bi cadı oluyorlar yaa :)

kızlar cok farklı oluyor.benim kızım da tv de alkış duyunca başlıyor alkışa.

kızlar sizleri sürekli cepten takip ediyorum.Adayı emziriken ya da sallarken.yazmayı cok istiyorum ama cevap yazmak zor oluyor ordan.
o uyuyunca da işlerle uğraştığımdan pc yi pek açamıyorum.bezlerden konuşulmuş.biz hala 4 e geçemedik.13 şubatta 7,5 kiloydu kızım.ek gıdayı pek sevmiyor.ama açlıktan da hiç ağlamıyor.sütüm çok azaldı.acaba yine de yetiyor mu ki sizce?karnını daha çok onunla doyuruyor çünkü.artık yoğurt ve meyve de yemiyor.umarım dişten dolayıdır.çünkü hala diş belirtisi yok,patlatamadı.25 inde 8 aylık oluyoruz.

$DSC_0992.webp

bu da benim minnoşum..

kızlar sizleri sürekli cepten takip ediyorum.Adayı emziriken ya da sallarken.yazmayı cok istiyorum ama cevap yazmak zor oluyor ordan.
o uyuyunca da işlerle uğraştığımdan pc yi pek açamıyorum.bezlerden konuşulmuş.biz hala 4 e geçemedik.13 şubatta 7,5 kiloydu kızım.ek gıdayı pek sevmiyor.ama açlıktan da hiç ağlamıyor.sütüm çok azaldı.acaba yine de yetiyor mu ki sizce?karnını daha çok onunla doyuruyor çünkü.artık yoğurt ve meyve de yemiyor.umarım dişten dolayıdır.çünkü hala diş belirtisi yok,patlatamadı.25 inde 8 aylık oluyoruz.

Eki Görüntüle 640619

bu da benim minnoşum..

Göğüsler eskisi gibi dolu olmuyo ama bebişler emip yutuyo o yüzden sütünün azalıp azalmadığını sen bilemezsin kuzuna da maşallah burnu fındık ağzı kahve fincanı :)

asln maşallah kızına çok tatlı:nazar:

akıllıbıdık veraya da maşşallah beren ellerini oryantal oynar gibi yapıp bazen şaklatmaya çalışıp karnını kaldırıp indirip kafayı sallayıp göbek atıyor her müzikte hatta sevdiği bişey yediği zaman ve ilk uyandığında da aynı şekilde:1:

cevaplarınız için teşekkür ederim. topiğinizi bölmek istemiyorum ama benim kafam gerçekten çok karışık. arada böle tek tek bişiler sorsam olur mu. yoğun çalışıyorum. netten araştırma yapıyorum ama aklım daha çok karışıyor. çevremde yardımcı olabilecek pek kimse yok.

giysileri almayı en sona bıaktım. beş tane alttan çıt çıtlı kısa kollu badisi var hediye geldi. bi kaç kışlık büyük yaş için ben bişiler almıştım. kıyafeti gerekirse doğduktan sonra bile alırım diye düşünüorum. çok yakınımda civil var. olmadı ordan alırım. havuzluhana gittiğimde bi hastane çıkışı alıcam. kıyafeti , arabayı şimdilik erteledim o yüzden.

ilk olarak beşik almak istiyorum. sanırım ikea nın beşiğini alcam. yerim dar. yatak odasında durcak çocuk. ekstra bir odam yok. kayınvalidem de benle birlikte. onun yattığı oturma odası gibi bir odamız var. salon ve benim odam. oturma odası güneş almıyor, soğuk bir oda. ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama en az iki yaşına kadar kendi odamda kalır diye düşünüorum.

normal beşiklerden alcaktım ama yerim dar olduğu için 60*120 lik ikea beşiklerinden alırım diyorum. içinede ikeanın kendi yatağı daha uygunmuş öle dediler.

başlamışken yatak olayını komple halledeyim diyorum. en çok aklımın karıştığı şey yorganı. onu nasıl alcam. nerden almalıyım. silikon yorgan mı, elyaf yorgan mı, yün yorgan mı olmalı. sonra nevresimdir pikedir, battaniyedir ne lazım olur başka. cibinlikte almak istiyorum ama ikeadakini pek beğenmedim. bunla ilgili tavsiyeniz var mı. beşiğin kenarına koruyucu bişi almak gerekir mi mutlaka.

bana yatağın bütün nesneleri hakkında tavsiyede bulunur musunuz:30::30: lütfenn:14::14::16::16::16:

Evet canim kizlar biraz daha cadi oluyor madallah vera ya benim kizda muzik duymasin hemen alkis yapip rlleriyle ayaklarina vuruyor birde ben ona birkac defa gamgam steyla nin oyununu oynatmistim simdi onu doyleyince elleriyle onu oynuyor oglumunda bir karadeniz sarkisi var onu soyleyince ziplamaya basliyor eger ayakta degilse elleriyle bacaklarna vuruyor o hallerini izlemek cok keyifli oluyor

Eki Görüntüle 640619

bu da benim minnoşum..

Masallah bebisine canim yerim ben onun kucucuk dudaklarini

cevaplarınız için teşekkür ederim. topiğinizi bölmek istemiyorum ama benim kafam gerçekten çok karışık. arada böle tek tek bişiler sorsam olur mu. yoğun çalışıyorum. netten araştırma yapıyorum ama aklım daha çok karışıyor. çevremde yardımcı olabilecek pek kimse yok.

giysileri almayı en sona bıaktım. beş tane alttan çıt çıtlı kısa kollu badisi var hediye geldi. bi kaç kışlık büyük yaş için ben bişiler almıştım. kıyafeti gerekirse doğduktan sonra bile alırım diye düşünüorum. çok yakınımda civil var. olmadı ordan alırım. havuzluhana gittiğimde bi hastane çıkışı alıcam. kıyafeti , arabayı şimdilik erteledim o yüzden.

ilk olarak beşik almak istiyorum. sanırım ikea nın beşiğini alcam. yerim dar. yatak odasında durcak çocuk. ekstra bir odam yok. kayınvalidem de benle birlikte. onun yattığı oturma odası gibi bir odamız var. salon ve benim odam. oturma odası güneş almıyor, soğuk bir oda. ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama en az iki yaşına kadar kendi odamda kalır diye düşünüorum.

normal beşiklerden alcaktım ama yerim dar olduğu için 60*120 lik ikea beşiklerinden alırım diyorum. içinede ikeanın kendi yatağı daha uygunmuş öle dediler.

başlamışken yatak olayını komple halledeyim diyorum. en çok aklımın karıştığı şey yorganı. onu nasıl alcam. nerden almalıyım. silikon yorgan mı, elyaf yorgan mı, yün yorgan mı olmalı. sonra nevresimdir pikedir, battaniyedir ne lazım olur başka. cibinlikte almak istiyorum ama ikeadakini pek beğenmedim. bunla ilgili tavsiyeniz var mı. beşiğin kenarına koruyucu bişi almak gerekir mi mutlaka.

bana yatağın bütün nesneleri hakkında tavsiyede bulunur musunuz:30::30: lütfenn:14::14::16::16::16:

merhaba,tabiki sorabilirsin,ben hastane çıkışı bir tane aldım penye battaniye 2 tane yeterli
doğduktan sonrada alırsın kıyafet hiç önemli değil
sallanan beşik olursa daha iyi olur diye düşünüyorum
arada sallarsın bebeğini
benimkide sallanmayan beşiklerden
ben yorgan falan almadım gerek yok diye düşünüyorum
beşiğin kendi nevresimi var onun dışında ek bişi almadım,sadece kışlık battaniyesi var şu an onuda kış gelince aldım
zaten örtü tutmuyorlar uyku tulumu almıştım içinde sıkılınca giydirmedim
üstünü sıkı giydiriyorum,bütün kış örtüsüz yattı
2 yaşına kadar sizinle yatması daha iyi
çünkü daha çok küçükler
beşiğin başına koruyu ne oluyor onu anlamadım?

Beşiğin kenarlarını çevreleyen koruyucu mutlaka gerekli bence. istenmeyen çarpmalara karşı iyi oluyor.

Günaydın anneler ve bıcırıkları :))
Pazartesi oldu.Kuzumdan ayrıldım geldim işe :((

İlk_ cim 2013 haziran annelerine telsiz tavsiye etmişsin.modelini tam yazarmısın nerden aldın kaça.Bu ara almak istiyorum ama kararsız kaldım.Yardımcı olurmusun.

Dün gittik sinemaya, 4te bebişleri emzirdim çıktık eve 9da geldik. Ben odaya girince bi gülüşleri vardıki bi daha gitmemeye karar verdim. :) Muzlarını yiyip 6da uyumuşlar 7buçukta kalkmışlar çorbalarını yemişler geldiğimde de tekrar emzirdim. Annem çok kolay yedirmiş mamaları hayret, demek bana naz yapıyorlarmış. Gelelim filme; kelebeğin rüyasına gittik, acıklı bir filmdi ama güzeldi tavsiye ederim. Kıvanç tatlıtuğ çok iyi oynamış zaten o kadar zayıflamasından belli rolünü ciddiye aldığı

Günaydın biz yeni uyandık, gece saat başı uyandı bizimkiler uykudan hiçbirşey anlamadım

ayyy sorma gece aynen bizimde öyleydi mızmızzz da mız mız...Neydi derdi kızımın anlayamadım kucağıma aldım atıyo kendini uyumayacağım der gibi.Çok zor uyuttum her defasında masaj yapa yapa.Çok uykum var çokk ..

Kimsecikler yok burda :((( Öğlen oldu çıkıcam artık.
Beril den haber yok halen noldu acaba??Duyan bilen varsa yazsın noldu acaba bebişe :((

merhaba kızlar. bebek arabasına binipte ağlamaktan kendini heder eden bir bebek varmıdır bilmiyorum. dün hava güzeldi çıklalım gülfem hanımıda gezdirelim dedik. gelin görün ki arabayı ben gezdirdim babasıda küçük hanımı. yaa ben bebek arabasını nasıl sevdirecem şu kıza bilmiyorum.:26::26:

Back
X