2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sağol cnm Allah razı olsun sende hayırlı haberler ile gel inş..

hayırlı haberler ile gel inş...

günaydın cnm bende şanlıurfadayım ve buralıyım..ne iş yapıyordun cnm? sanırım istediğin bi yerdi gözün aydın diyelim..

benim dr de sadece gösteriyo kalp atışları bu diye... sağlık ocağında da dinletmediler bende sormayı unuttum ya :((

sanırım yeni yasa da böyleydi hatırlattığın iyi oldu cnm eşlerimize söyleyelim fatura talep etsinler ..

cnm o da çok güzel gerçekten...
beşiği de çok beğendim benim beğendiğim beşikte buna benzer bişi fiyatı nedir acaba burda çok pahalı gibi geldi de bana?

bu arada herkese hayırlı cumalar umarım hepiniz çok çok iyisinizdr

400-600 civari fiyatlar

merhaba arkadaşım bende az giriyorum annme geldikçe nete giriyorum yoksa telden giriyorum. görünüyosun merak etme burda asla istememzlik olmuyo çok güzel bi paylaşım alanı arkadaşım. sen kaç haftalıksın cinsiyeti bellimi bebişinin :D ben 21 haftalığım daha cinsiyetine bakmadık. 6 şubatta detaylı ugs var ozaman öğrencem hayırlısıyla :D

merhaba

bugün 19+6 olduk. bebişimiz erkek yaklaşık 13.haftada falan göstermişti ama 4 hafta önce emin olduk. birde doktor dedi bazıları göstermiyor buda gözümüze sokacak nerdeyse diye. bende salı günü detaylı ultrasona gittim. 2 li testten başka bişeyde yaptırmayı düşünmemiştim. sadece alfa foto protein diye bir test yaptırdık bu gün çıkacak olan sonuçla önümüzdeki perşembe çağırdı doktor. salı günü sadece normal ölçümler falan yapıldı 342 gr.olmuş bebişim. şimdi 02 şubatı bekliyorum sabırsızlıkla

bayındır'da hangi doktora gidiyorsun?bende kavaklıdere bayındır'a gidiyorum ama doğum fiyatı hakkında bişey konuşmadık daha.

canim bi ara cikmistim simdi gordum yazdigini. ben sogutozunde burak beye gidiyorum 3-4 yildir doktorum o ama ozel saglik sigortam bitti ve napicam bilmiyorum dogum bayindirda cok pahali.

kizlar bebesimin bezleri geldi bende kileri bosalttim yer yaptim. her ay biraz biraz alicam hazir olsun :) ama yoruldum daha kilerden cikanlari bodruma indirmem lazim halim kalmadi offf

ya bırınız paylaşsın kaç para hem modelı uye olmadıgım için gıremıom

canım birsürü model var
fiyatı 30-43 tl arası
daha pahalısı yok

bir de unnadoda babyshez diye bir marka var
daha önce bunun ürününü almıştım limangodan
kadife battaniyesi harika tek kelimeyle
fermuarlı olanlardan
fiyatı da 23 tl
aklınızda olsun

canım birsürü model var
fiyatı 30-43 tl arası
daha pahalısı yok

bir de unnadoda babyshez diye bir marka var
daha önce bunun ürününü almıştım limangodan
kadife battaniyesi harika tek kelimeyle
fermuarlı olanlardan
fiyatı da 23 tl
aklınızda olsun

ben de aldım o battaniyeden çok beğendim. yumuşaçık. hem de fermuarlı falan:)

ben bulamadım canım. hangi marka altında girmiş siteye
tiwicity canım

ben de aldım o battaniyeden çok beğendim. yumuşaçık. hem de fermuarlı falan:)
ya ben de alırken kesinlikle bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim
aman alayım kötüyse de zaten 23 tl nolcak demiştim
ama aldığım tüm battaniyelerden güzel çıktı şansıma :1:

ben de bayıldım ona
ama emin olamadığımdan kullanır mıyız diye almıyorum şimdilik
alsam ben de kesinlikle uğur böcekliyi alırımm

ben eltime bi tane almıştım hediye. her gece giydiriyodu. olmayana kadar da giydi. çok kullanışlıynış dedi bana. ama o kış bebeğiydi. yazın nasıl olur bilmiyorum. ben de istiyorum almayı ama. çok güzel oluyor.

tiwicity canım

ya ben de alırken kesinlikle bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim
aman alayım kötüyse de zaten 23 tl nolcak demiştim
ama aldığım tüm battaniyelerden güzel çıktı şansıma :1:

ben de ucuz olunca o kadar beklememişti. tulumları falan da güzeldi. hele önlükleri çok tatlı. bi kaç parça lmıştım ucuz olunca iyi oldu.

ben eltime bi tane almıştım hediye. her gece giydiriyodu. olmayana kadar da giydi. çok kullanışlıynış dedi bana. ama o kış bebeğiydi. yazın nasıl olur bilmiyorum. ben de istiyorum almayı ama. çok güzel oluyor.

canım muhtemelen senin dediğin bebek uyku tulumlarından
ama burdaki çocuk uyku tulumuymuş
7 yaşına kadar kullanılıyormuş
yani bence o kadar büyük bişeyi bebekken kullanamayız
ayrıca yazın kullanılmaz bence
bebeğin boyuna göre kış gelince almayı düşünüyorum ben de o tulumlardan

Back
X