2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

işten eve dönecek olan annişler, arkadaşlar lütfen kendinize dikkat edin yaa, ben çok korkarım kada düşmekten çok da düşmüşümdür konya da okurken:25::25::25:

bence ayakkabılarınızın üstüne çorap giyin,:1: o zaman hiç kaymazsınız. tmm biraz çirkin bi görüntü oluyo ama sizden ve bebişlerden öenmli değil sonuçta

hoşbuldum cnm....
çarşamba günü tetanoz aşımızı olduk kuzumla...2 gün boyunca kolum çok ağrıyordu ama bugün biraz daha iyiyim....
ve hala kuzumun hareketlerinin hissetmiyorum :((( ben de mi bir anormallik var anlamıyorum ki....

geçmiş olsun canım. ben korkuyorum aşı olmaya. doktora sordum. çok gerekli değil ama istersen bi doz yaptır dedi. her an cayabilirim:(

hoşbuldum cnm....
çarşamba günü tetanoz aşımızı olduk kuzumla...2 gün boyunca kolum çok ağrıyordu ama bugün biraz daha iyiyim....
ve hala kuzumun hareketlerinin hissetmiyorum :((( ben de mi bir anormallik var anlamıyorum ki....

geçmiş olsun canım, ben de haftaya olucam tetanozu. bugün aradılar sağlık ocağından.

ben de hisstemiyorum daha takmayalım bence bu kadar ya. dr bana 22. haftaya kadar hissetmemen normal endişe etme dedi. ben de bazen çok düşünüyorum ama dr aklıma gelince de rahatlıyorum biraz.

işten eve dönecek olan annişler, arkadaşlar lütfen kendinize dikkat edin yaa, ben çok korkarım kada düşmekten çok da düşmüşümdür konya da okurken:25::25::25:

bence ayakkabılarınızın üstüne çorap giyin,:1: o zaman hiç kaymazsınız. tmm biraz çirkin bi görüntü oluyo ama sizden ve bebişlerden öenmli değil sonuçta

bizim sityenin girişi bayır bi de. ne yapcam bilmem. umarım temizdir. son ihitmal geçen arabalara otostop çekerim. ben hamileyim inemiyorum diye:1: :1: :1:

hoşbuldum cnm....

bende bgn vruldm cnm kolum agrıyo ağırlaştı azda olsa bu arada bu tetnoz ılk bıde tam bır ay sonra ıkıncısı var dedı ama bu arda bazı ark. var burda hepatit b vurulmşlar bana öle bişi hiç vurulmadı sızde tetanzdn harç vrmı heptıt b vruln

yeni gelenler hoşgelmişler

ayy çok güzelmiş bunlar utopya, güle güle kullansın bebişin inşş.
teşekkür ederim canım

bende bgn vruldm cnm kolum agrıyo ağırlaştı azda olsa bu arada bu tetnoz ılk bıde tam bır ay sonra ıkıncısı var dedı ama bu arda bazı ark. var burda hepatit b vurulmşlar bana öle bişi hiç vurulmadı sızde tetanzdn harç vrmı heptıt b vruln
ben hiç duymadım
zaten benim hepatit aşım var ama gebelikte vurulduğunu ilk duydum

yeni gelenler hoşgelmişler

teşekkür ederim canım

ben hiç duymadım
zaten benim hepatit aşım var ama gebelikte vurulduğunu ilk duydum

bnde hepatit gebelikten bi sene önce falan vuruluyo diye okumuştum internette,gebelikte tetanzdan başka aşı yaptırmıycam ben

sağolun kızlar.....rahatlattınız beni valla....20. haftadayız ya o yüzden hissedememek gerdi işte beni...

tetanoz aşısının ilk dozuydu benim vurulduğum 1 ay sonra ikinci dozumuz var dr.um vurul dedi ben de gittim oldum sağlık ocağında valla....
hepatit b duymamıştım ben,hamile kalmadan önce olmuştum ama ben zaten....

bnde hepatit gebelikten bi sene önce falan vuruluyo diye okumuştum internette,gebelikte tetanzdan başka aşı yaptırmıycam ben

heaptitten aşı yapılınca zaten ömür boyu bağışıklık sağlıyor
yani 1-2 sene diye bişey duymadım
ama gebelikte vurulduğunu hiç sanmam ben de
doktora sormadan bence aşı fALAN olmayın

ben tetanoz konusunda hala çok kararsızım :50:

tetanoz aşısını ben yaptırcam bence sizde yaptırın kızlar allah korusun nerde nezman doğurcağmız belli olmaz her duruma hazırlıklı olmak lazım bence geçen gün parmağımı kestiğimde tetanoz yaptırmışmıydın dedi acildeki doktor, yani hamilelik boyunca ve doğum sırasında herşey olabilir.

tetanoz aşısını ben yaptırcam bence sizde yaptırın kızlar allah korusun nerde nezman doğurcağmız belli olmaz her duruma hazırlıklı olmak lazım bence geçen gün parmağımı kestiğimde tetanoz yaptırmışmıydın dedi acildeki doktor, yani hamilelik boyunca ve doğum sırasında herşey olabilir.

haklısın ya
elinizi falan da keseriz :44::44:

haklısın sadece doğum esnasıyla alakalı değil tetanoz..
olabilirim sanırım:44:

allah herkese sorunsuz kazasız belasız hamilelik nasip etsin inşallah
biz yine de tedbirimizi alalım da bi aşının acısından nolcak en fazla 1-2gün acır geçer
aşıdan korkanlar doğumu nasıl yapcak :1:

doğumu hiç hatırlatma. bi de normal istiyorum diye dolanıyorum ortalarda. nasıl olacak bilmem. :1: :1: :1:

Back
X